Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da ikinci el araba almak

Taşındı Ehliyet ve Araba
3.2k 387 719.9k 333

Benzer Başlıklar

  • kabahatli araba kazasını temyiz etme başvurusu

    Ehliyet ve Araba
    2
    0 Oy
    2 İleti
    122 Bakış
    ayvalik10A
    @aysthehk başlık bulamazsın çünkü bizim hukuk büromuz var sağolsunlar kendilerine çok teşekkür ediyoruz @Claudia-J-Muslu bizlere inanılmaz bir şekilde yardımcı oluyor. Onun sayfasına bu yazıyı taşırsanız kendileri müsait bir zamanda sizlere yardımcı olacaktır. https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • Araba kredisi

    Ehliyet ve Araba
    29
    0 Oy
    29 İleti
    3k Bakış
    F
    @kursat68 Soruyu sorali bir hayli zaman gecmis ama ileriye yonelik bir cevap olsun. Kredi kuruluslarinin aylik olarak gonderdigi "statement" dokumaninlarinda genellikle "payoff amount" diye gosterilebiliyor. "Payoff" altinda gorulen tarihe kadar odeyerek krediyi kapatabileceginiz miktar orada yaziyor olacaktir. O nedenle, eve posta ile gelen veya online olarak ulasabileceginiz "statement"a bir goz atmanizi tavsiye ederim. Benim kredi odemesine ait son belgeye gore ornek asagida. Ben kalan miktari ozellikle kapatmiyorum cunku aylik odeme $514.37 ve bu odemenin faiz orani sadece yaklasik $7 [image: 1639804137650-screen-shot-2021-12-18-at-12.07.38-am-resized.png] [image: 1639804546012-screen-shot-2021-12-18-at-12.15.28-am-resized.png]
  • Out of Status Durumunda Ehliyet Almak

    Ehliyet ve Araba
    19
    1 Oy
    19 İleti
    3k Bakış
    Betfair39B
    @crazycells, içinde söyledi: Out of Status Durumunda Ehliyet Almak @DustyBlue, içinde söyledi: Out of Status Durumunda Ehliyet Almak @crazycells cok ilginc aslinda bu durum, ulkeye yasal yolla ve kimligin belli sekilde girersen ehliyet alamiyorsun. Daglari, tepeleri, denizleri asip kacak ve kimsin necisin belli olmadan giris yaparsan ehliyet veriyorlar. Bence ilginc degil :) Ulkeye turist olarak gecici gelen birinin ehliyet almasina gerek yok, ama bu ulkede yasal olmasa da yillarca kacak yasayan ve artik tam anlamiyla "Amerikali" olan insanlar var. Bu insanlara "cuzzamli"ymis gibi davranmak yerine, bu sekilde yasalarla topluma kazandirmak daha dogru degil mi? :) Ayni durumun bir benzeri Green Card lotosunun kendisi :) Amerika'da yillarca vize ile yasamis, calisan ve ABD toplumuna ve kulturune tamamen alismis biri kolay kolay Green Card alamiyorken, ya da Green Card basvurusu reddedilebiliyorken; cekilisle rastgele secilmis, ABD'de hic yasamamis, ingilizce bilmeyen biri Green Card alabiliyor :) Bu ilginc gelmiyorsa, digeri de gelmemeli... Bu tur yasalarin toplumda sistemden dolayi olusmus problemleri -gecici olsa da- cozmek icin konuldugunu dusunuyorum ve destekliyorum :) Verdiğiniz iki örnek birbirinden çok alakasız. Greencard la gelen birisi güvenlik adımlarını geçerek cebine para koyarak geliyor ,meksika sınırını geçen birisi ise adı sanı olmadan pasaportu dahi olmadan gelip ehliyet alabiliyor.Bu adam nedir necidir ne değildir DMV mi sorgulayacak bunu? Ülkedeki en leş kurumdan bahsediyoruz en iyi DMV ye gitseniz 3 saat sıra bekliyorsunuz.
  • Amerika'da sıfır model araba almak

    Ehliyet ve Araba
    10
    1 Oy
    10 İleti
    5k Bakış
    celicaC
    Guzel hazirlanmis bir ikinci el arac onerisi tablosu. [image: fIf7a4h.jpg]
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum