[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@Gunelll özel mesajla bilgi verdim size.
-
@gucarslan merhaba telegram grubuna nasıl dahil olabilirim?
-
@akdeniz özel mesajla bilgi verdim size.
-
@gucarslan Merhaba, telegram grubuna katilabilir miyim?
-
@Muhammet-Shagylyjov mesaj kutunuzu kontrol edin lütfen.
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Paramız yeterlı olursa, başka hangi sebepten mülakatı geçmeyebiliriz ? Kalanlar hangi sebeplerden kalmışlar acaba bizi bilgilendirebilir misiniz ?
su arkadaslar genelde red aliyorlar:
adli sicil kaydinda sucu olan ve 6 aydan uzun hapis yatan arkadaslar, ya da para cezasina cevrilmesine ragmen 1 yildan fazla ceza alan arkadaslar, (eger adli sicil kaydinizda suc varsa, mahkeme kayitlarini ve ingilizce tercumelerini de konsoloslukta yaninizda goturmelisiniz, vizeye uygunluk durumunuza dosyaniza bakan konsolos karar verecek), basvuru sirasinda GC alacak bir aile uyesini basvuruya eklememis olan arkadaslar, basvuru sirasinda medeni durumunu yanlis olarak evli/bekar belirten arkadaslar, formlarda ya da belgelerde sahtecilik yapan arkadaslar, yanlis bilgi veren ya da bilgi saklayan arkadaslar (bu ortaya cikarsa)...
-
@GUCARSLAN telegram grubuna eklermisiniz benide.
-
@crazycells Teşekkür ederim hocam. Ds-260 formunu doldurduktan sonra çifte vatandaş olmuştum biliyorsunuz. TC vatandaşı odum ama bunu ds-260 formunda belirtmedim, gerek yok demiştiniz. Bu durumda yanlış bilgi veren ya da bilgi saklamış sayılmam değil mi?
Daha önce sormuştum ama korkuyorum diye yine sorayım dedim, kusura bakmayın. :grinning_face_with_sweat: :hugging_face:
-
merhaba herkese vaka numaram 18 binlerde bana bugün evrak talep maili geldi hiç beklemiyordum erken gibi geldi bana :D ne düşünüyorsunuz ?
-
@Turkishwo yanlış kişiye gönderdiniz diye geri bildirim yap istersen :)
-
@Turkishwo, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
merhaba herkese vaka numaram 18 binlerde bana bugün evrak talep maili geldi hiç beklemiyordum erken gibi geldi bana :D ne düşünüyorsunuz ?
merhaba. ilk olarak tebrikler..
rica etsem sürecinizi imzanıza taşır mısınız?bir de mümkünse söyler misiniz 18300 üzeri mi case numberiniz?
3. basamağını söylerseniz sevinirim. çünkü şuan evrak talepleri 18300'lerde. daha üstü bir case talep aldıysa bilmek isteriz.
teşekkürler -
@Turkishwo, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Hayırlı olsun gözünüz aydın
-
@Turkishwo Hayırlı olsun.
-
@Turkishwo Hayırlı olsun :)
-
Merhaba herkese, iki hafta once belge talebim geldi :) 7 ay kadar Irlanda'da yasadigim icin oradan sabika kaydimi bekliyorum, sagolsunlar 2.5 aydir bekliyorum. Henuz evrak onaylari 8binlerde oldugu icin cok acele etmiyorum, etmeli miyim? Baska ulkeden sabika kaydi almak icin 12 aydan fazla kalmis olmak gerekiyor ama ben gecen ay yeni bir oturum aldim oradan, orada yasamasam da simdilik sabika kaydi gondermem faydali olur diye dusundum, yoksa gerekli olmayan bir dosya attim diye bir sikinti cikar mi sizce?
-
@Ayşegül-Yazar merhaba. ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.. bu sayede sorularınıza daha net ve doğru cevaplar alabilirsiniz.
irlanda'dan bu belgeyi almanız çok sağlıklı olmuş. police report geldiğinde gönderim sağlar evrak onayı aşamasına geçersiniz. ama acele edin.. çünkü yasakların kalkması ve mülakatların yakında başlayacağına olan inancımız sizler gibi evrak bekleyenler için sorun teşkil edebilir.
bol şans.
-
@gucarslan evet 183**
-
@gucarslan sizce 19000 lerin ortalarına ne kadar sürede gelir evrak istemi? Sizin bir öngörü üz mutlaka vardır?
-
@ceronimo ay sonunda gelmiş olur muhtemelen.
-
@gucarslan çok teşekkürler. Süreç o kadar uzadı ki, belirsizlikten yorulduk.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum