F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@historian hocam eğer gerçekleşirse dediğin süper olur gerçekten, resmen immediate relative gibi birşey oluyoruz:)
-
@crazycells e devletten aldığım çıktıları yüklemiştim DV talihlisi olarak yine o şekilde yükleyecektim ama garanti olsun cert. trans. yaptıralım. teşekkürler.
-
ilk hayırlı haber benden gelsin . Bugün konsolosluk pasaport ve belgeleri posta ile göndermemi istedi , mülakata gerek olmadığını belirttiler
-
@redur47 İnanmıyorummmm :) Süper senin adına aşırı sevindim... Senden haber bekliyordum, meraktaydım..
-
@hulyaek çok teşekkürler darısı bekleyen herkesin başına 🙏
-
@redur47 Soru: Doktor muayenesi nasıl olacak ?
-
@hulyaek Randevu aldım doktora pazartesi için ve sanırım onun sonucları elektronik olarak gönderilecek
-
@redur47 Harika ötesi bir haber. Hayırlı olsun insallah şimdiden :)
Daha önceden görüşme yaptığınız bir vize almış miydiniz?
-
@Sono tesekkur ederim 🙏 2 kere work and travel yapmıştım birde mart ayında görüşmeye girmiştim ancak ban olduğunu belirttiler , ardından bir avukat ile anlaştım dilekçe gönderdik ve aslında ban olmadığını belirttiler. 1 senem boşuna gitti yani
-
@hope34, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
@crazycells e devletten aldığım çıktıları yüklemiştim DV talihlisi olarak yine o şekilde yükleyecektim ama garanti olsun cert. trans. yaptıralım. teşekkürler.
I-130 ile USCIS'e gonderdiginiz belgeler ingilizce olmali. O nedenle dili Turkce olan belgeleri Ingilizce'ye "certified translation" yaptirmalisiniz.
-
@redur47, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
ilk hayırlı haber benden gelsin . Bugün konsolosluk pasaport ve belgeleri posta ile göndermemi istedi , mülakata gerek olmadığını belirttiler
harika haber. gozunuz aydin simdiden :)
Konsolosluk kollari sivamaya basladi o halde :) Daha once mulakata girdiyseniz yeni mulakat olmamasi normal bir durum. Sadece eksik belgeleri ve guncellenmis saglik raporunu gondermeniz yeterli olacak.
-
@redur47, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
@Sono tesekkur ederim 🙏 2 kere work and travel yapmıştım birde mart ayında görüşmeye girmiştim ancak ban olduğunu belirttiler , ardından bir avukat ile anlaştım dilekçe gönderdik ve aslında ban olmadığını belirttiler. 1 senem boşuna gitti yani
tabii burada not duseyim, karisiklik olmasin.
Sizin bahsettiginiz "ban", Trump'in bani degil, ABD'de uzun sure out-of-status kalip ABD disina cikinca tetiklenen 3-years-ban. Tabii bunun da ayrintilari var ve yasalarda tanimli, siz her seyi dogru yaptiginiz (statu uzatma isteme vs.) icin aslinda baniniz yoktu.
-
@crazycells Bu konuda çok yardımınız oldu ayrıca size de çok teşekkür ederim 🙏
-
@crazycells Bu konuda çok yardımınız oldu ayrıca size de çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederim, simdiden vizeniz hayirli olsun :)
-
gözünüz aydın, çok güzel haber.
umarım bizler için de çalışmaya başlarlar bir an önce.
vizeniz şimdiden hayırlı olsun. -
@redur47 süperrrr çok sevindim adınıza :) :)
-
@gucarslan @HNDBRKN Çok teşekkür ederim, Darısı başınıza inşAllah en kısa sürede 🙏
-
@redur47 çok sevindim, hayırlı olsun
-
@Muhtaradana Çok teşekkür ederim umarım ayrılmış olan 9500 vizelik kota içerisinde ilk siz vizeyi alırsınız
-
@redur47 hayırlı olsun gözünüz aydın
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum