DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
Evet, daha once de denildigi gibi talihli arkadaslar sevinclerini ve umutlarini lutfen diger uygun konularda paylassinlar. Onlar icin o konularda sevinelim. Her konunun olusturulma amaci farkli. Iyi niyetinizden suphemiz yok ama buradaki arkadaslara da anlayis gosterin. Bu konu onlarin konusu, onlarin gormek istemeyecegi mesajlari israrla bu konuda paylasmak dogru degil. Birazdan daha uzun yazacagim. Bazi kirici ifadeler soylenmis, umarim herkes kendi mesajindan onlari kendi kendine kaldirir.
-
@heleniki DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
@gözde sayın @crazycells başkanım niye ikonlar yok yada ben mi bulamıyorum.ayakta alkış yapmak istiyordum gözde arkadaşımı :)
Su konuya bir goz atin isterseniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/361/emoji-denemesiO kisimdaki mesajlar forum disindan gorulmedigi icin gozden kacirmis olabilirsiniz.
-
Ben diger arkadaslara ozelden de yazdim, daha sonra bu ve bunun gibi konulara referans olarak gostermek icin uzun uzun yazacagim...
Her ne kadar iyi niyetli olsa da "ben sonunda kazandim, siz de umudunuzu kaybetmeyin" turunde paylasimlar cok yarari dokunacak paylasimlar degil maalesef. Bu cekiliste secilmek tamamen sans isi, size katiliyoruz kesinlikle umudu kaybetmek dogru degil ve talihli olmanin tek yolu her yil israrla cekilise katilim yapmak, ama bu vurgulanacak ya da tabelaya yazilabilecek bir onerme degil, zaten cikarimi cok kolay bir ongoru veya herkesin sahip oldugu bir sagduyu. Kesinlikle cekilisten talihli oldugunuz icin mutluyuz, sizin icin seviniyoruz ve kesinlikle butun sureclerinizde bol sans diliyoruz! Forumda ilgili baslikta yazarsaniz zaten herkesin birbirine yardimci oldugunu ve birbiri icin sevindigini goreceksiniz.
Ama bu forum konusunda birakin da secilemeyen arkadaslar kendi kendilerini rahat ettirsinler, cesaretlendirsinler, geyik ve dedikodu yapsinlar. Cekiliste secilmis olabilirsiniz ama siz bu cekiliste daha iyi oldugunuz icin secilmediniz, daha basarili oldugunuz icin secilmediniz, daha ustun oldugunuz icin secilmediniz, daha egitimli oldugunuz icin secilmediniz, daha zeki oldugunuz icin secilmediniz, daha iyi niyetli oldugunuz icin secilmediniz, daha zengin oldugunuz icin secilmediniz, daha saglikli oldugunuz icin secilmediniz, daha iyi bir ise sahip oldugunuz icin secilmediniz, daha guclu oldugunuz icin secilmediniz, daha kararli oldugunuz icin secilmediniz, daha sempatik oldugunuz icin secilmediniz, daha yardimsever oldugunuz icin secilmediniz, daha genc oldugunuz icin secilmediniz, daha yasli oldugunuz icin secilmediniz, daha olgun oldugunuz icin secilmediniz, daha cesur oldugunuz icin secilmediniz, daha becerikli oldugunuz icin secilmediniz, daha duyarli oldugunuz icin secilmediniz, daha neseli oldugunuz icin secilmediniz, daha comert oldugunuz icin secilmediniz, daha hevesli oldugunuz icin secilmediniz, daha nazik oldugunuz icin secilmediniz, daha buyuleyici oldugunuz icin secilmediniz, daha dusunceli oldugunuz icin secilmediniz, daha titiz oldugunuz icin secilmediniz, daha onyargisiz oldugunuz icin secilmediniz, daha kibar oldugunuz icin secilmediniz, daha gecinmesi kolay oldugunuz icin secilmediniz, daha sakin oldugunuz icin secilmediniz, daha caliskan oldugunuz icin secilmediniz ve en onemlisi daha "ozel" oldugunuz icin secilmediniz....
Cekilis sirasinda sansiniz yaver gitti.... ve bundan dolayi secildiniz... Yorum yaparken bu gercekleri goz onunde bulundurursaniz eminim herkes icin daha faydali bir ortam olusturursunuz. Madem ortak bir forum paylasiyoruz, asgari mustereklerde birlesmemiz sart. Lutfen yorum yaparken duyarli olmaya calisin. Siz kendi hayatinizin merkezindesiniz, o konuda suphe yok; lakin bu durum herkes icin ayni... Herkese iyi forumlar dilerim.
-
Burası ne ara bu hale geldi
-
"yine kazanamadım hayret" :) diye biraz inzivaya çekileyim dedim ortalık yangın yerine dönmüş.. kaçtı bütün dedikodu görüyor musun? :)
-
@crazycells DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
Ben diger arkadaslara ozelden de yazdim, daha sonra bu ve bunun gibi konulara referans olarak gostermek icin uzun uzun yazacagim...
Her ne kadar iyi niyetli olsa da "ben sonunda kazandim, siz de umudunuzu kaybetmeyin" turunde paylasimlar cok yarari dokunacak paylasimlar degil maalesef. Bu cekiliste secilmek tamamen sans isi, size katiliyoruz kesinlikle umudu kaybetmek dogru degil ve talihli olmanin tek yolu her yil israrla cekilise katilim yapmak, ama bu vurgulanacak ya da tabelaya yazilabilecek bir onerme degil, zaten cikarimi cok kolay bir ongoru veya herkesin sahip oldugu bir sagduyu. Kesinlikle cekilisten talihli oldugunuz icin mutluyuz, sizin icin seviniyoruz ve kesinlikle butun sureclerinizde bol sans diliyoruz! Forumda ilgili baslikta yazarsaniz zaten herkesin birbirine yardimci oldugunu ve birbiri icin sevindigini goreceksiniz.
Ama bu forum konusunda birakin da secilemeyen arkadaslar kendi kendilerini rahat ettirsinler, cesaretlendirsinler, geyik ve dedikodu yapsinlar. Cekiliste secilmis olabilirsiniz ama siz bu cekiliste daha iyi oldugunuz icin secilmediniz, daha basarili oldugunuz icin secilmediniz, daha ustun oldugunuz icin secilmediniz, daha egitimli oldugunuz icin secilmediniz, daha zeki oldugunuz icin secilmediniz, daha iyi niyetli oldugunuz icin secilmediniz, daha zengin oldugunuz icin secilmediniz, daha saglikli oldugunuz icin secilmediniz, daha iyi bir ise sahip oldugunuz icin secilmediniz, daha guclu oldugunuz icin secilmediniz, daha kararli oldugunuz icin secilmediniz, daha sempatik oldugunuz icin secilmediniz, daha yardimsever oldugunuz icin secilmediniz, daha genc oldugunuz icin secilmediniz, daha yasli oldugunuz icin secilmediniz, daha olgun oldugunuz icin secilmediniz, daha cesur oldugunuz icin secilmediniz, daha becerikli oldugunuz icin secilmediniz, daha duyarli oldugunuz icin secilmediniz, daha neseli oldugunuz icin secilmediniz, daha comert oldugunuz icin secilmediniz, daha hevesli oldugunuz icin secilmediniz, daha nazik oldugunuz icin secilmediniz, daha buyuleyici oldugunuz icin secilmediniz, daha dusunceli oldugunuz icin secilmediniz, daha titiz oldugunuz icin secilmediniz, daha onyargisiz oldugunuz icin secilmediniz, daha kibar oldugunuz icin secilmediniz, daha gecinmesi kolay oldugunuz icin secilmediniz, daha sakin oldugunuz icin secilmediniz, daha caliskan oldugunuz icin secilmediniz ve en onemlisi daha "ozel" oldugunuz icin secilmediniz....
Cekilis sirasinda sansiniz yaver gitti.... ve bundan dolayi secildiniz... Yorum yaparken bu gercekleri goz onunde bulundurursaniz eminim herkes icin daha faydali bir ortam olusturursunuz. Madem ortak bir forum paylasiyoruz, asgari mustereklerde birlesmemiz sart. Lutfen yorum yaparken duyarli olmaya calisin. Siz kendi hayatinizin merkezindesiniz, o konuda suphe yok; lakin bu durum herkes icin ayni... Herkese iyi forumlar dilerim.
btün bunlara ek olarak kazanmış olmak vizeyi kesin alacağınız anlamına gelmiyor. dv2018 konularını iyi incelesin bu dv2019 cu arkadaşlar.
-
@heleniki başına geleceklere hazırsan önce bizi kızdır @tanti
-
He hey sakin olun sevgili Canlar 😁
-
@islek bir arkadaş kazanma hikayesini burada anlattıktan az sonra ;)
-
@gözde düşene herkes tekme atar ya ondandır, üstümüze geldikçe geliyorlar :)
-
@crazycells 👏 ne kadar görünüyor bilmiyorum ama başkanı alkışlıyorum.bu arada emoji konusunu okudum indirdim bakalım yazınca görünüyor mu
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells 👏 ne kadar görünüyor bilmiyorum ama başkanı alkışlıyorum.bu arada emoji konusunu okudum indirdim bakalım yazınca görünüyor mu
eeee minnak bişey oldu bu başkan @crazycells
gorunuyor gorunuyor merak etmeyin, bu sekilde harflerin boyuna uygun olarak cikiyor, maalesef boyuta etki edemiyoruz :)
-
Şu kafamı bir toparlayım içsel huzura birazcık varayım bu arkadaşlara bir cevabım olacak (: Şimdi iş güç kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Yazılanları okuyorum. Ben ve ailem toparlanmaya çalışıyoruz hayallerimizi bir nebze geçici olarak unutmak istiyoruz ama süreçtende kopmak istemiyoruz.
Malesef insanoğlunun fıtratında var böbürlenme. Rab yüreğimi biliyor ya çıkan herkese seviniyorum aynı bana çıkmış gibi, ne bileyim derdimizin arasında teselli oluyoruz kıskanmadan iç çekmeden yada isyan etmeden. Vardır rabbimin bir bildiği deyip susuyoruz. Sürecin başından beri takip eden ben gibi burada bir çok arkadaşlarımın kazanamadığını görmekte kahrediyor bir yandan. Çünkü benim kurduğum hayallerin aynılarını onlarda kurdular, belkide daha fazlasını.
sonuç açıklanmadan önceki diğer konularda yazdıkları kelimelerinin aralarındaki her cümlede hayallerinin kırıntılarını bırakıyorlardı. Kader yolu ya.. bu kaderi isteyen herkes anlıyordu o kelimelerin arasındaki kırıntıları.Onun içindi çıkacağına inanmak istememiz. Bu büyüyü bozmak istememizdi mesele.
Çıkan arkadaşlardan ricamız bildiklerini forumda bir sonraki gelenlerin yararı için forumda tecrübelerini paylaşmalı. Bilen bilmeyene anlatmalı. Çünkü bir kişinin hayallerinin gerçekleşmesini görmek sevinç duygusunu onunla birlikte hissetmek ve bu yolda ona yardımcı olmak bence hem çok önemli hemde çok mutluluk verici. Bu mutluluğu yakaladığı için tekrar tebrik ediyorum crazycellsi ve herkese mutluluklar diliyorum. -
@crazycells sayfayı yenile yapınca görünüyor olduğunu gördüm 🙈 yazarken minnak çıkıyormuş 😋 ben mesajı silene kadar siz görüp yazmışsınız 😛
-
@heleniki 2018 mülakat deneyimlerinde bir şey okudum ve dedim ki boşuna mı yormuşuz kendimizi laf anlatmak için:)))))))))
-
biten bir şeyi tekrar açmayı pek sevmemde .akıl yaşta değil baştadır sözünün kantısınız herhalde.canınız sıkıldıda saracak bir şey arıyorsunuz sanırım .bu arada insanların fikirlerine yaşları kadar değer veriyorsanız diyeceğim bir şey yok. çünkü o zaman sizin dedikleriniz hiç kaale alınmazdı
-
@metert @crazycells e söz verdim size cevap yazmayacağım .Mülakat gününüzde bol şanslar ...
-
Hickimse daha genc, daha yasli, daha toy ya da daha olgun oldugu icin fikirleri daha gecerli ya da daha dogrudur diyemeyiz. Bir konu hakkinda yorum yapan herkes hayatinin farkli bir fazinda olabilir, farkli bir gun geciriyor olabilir ve olaylara cok farkli acidan bakiyor olabilir. O nedenle farkli bakis acilarina karsi onyargili olmak yerine lutfen daha anlayisli davranalim. Tesekkurler.
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum