Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)
-
@Doncarleone ilk 20 dakika yeterli olur. Merakı artan sonuna kadar da izleyebilir. Brit reis tam bir monark ingiliz aksanı ile mest ediyor haha.
İngilizce'sini Türkçe'ye çevirecek bir babayiğit varsa yani zaman, uğraşı vs anlamında, buyursun bekleriz :dizzy:
-
Bu sene diyelim ki 80 bin vize veriyorlar şansımız artıyor mu yoksa aynı mı ?
-
...........
-
..........
-
@prowl tesekkurler bende bir molamda ilk 20 minute dinlerim. Ceviri derken ne demek istiyor bir iki cumleyle demek istedim. Mesela ben bu son biden gocmenlik yasasini sinirda analar aglamasin meksikali multecilerle ilgili bizi ilgilendiren birsey yok gibisinden cevirmistim.😂
-
-
@prowl bu arada son cevap benden geldi o videoya . Bir girsek tüm avukatlara mangal partisi verelim . CanTezcan
-
@dirilo ben 4 arkadaşıma da doldurttum. İnşallah faydası olur bugün
-
@23enCo inşallah 🙏🏻 hepimizin beklentisi o yönde. Artık sabırlar tükendi, en ufak bir umut için her yolu denemeliyiz
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar 31 martta konsolosluklar açılırsa mülakat tarihi alabilecek miyiz ? Bunu kimse bilemez belki ama canım sıkılıyor artık. :(
-
.........
-
Takipteyiz.
-
@Fevzi-ÖZYURT-0, içinde söyledi: Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)
Arkadaşlar 31 martta konsolosluklar açılırsa mülakat tarihi alabilecek miyiz ? Bunu kimse bilemez belki ama canım sıkılıyor artık. :(
Dostum şu sahip olduğun (Dosya Numarasi: 2021EU00003XXX) imza bizde olsa diye dua eden çok fazla insan var. Okyanusu yarılamışsın, sık dişini, git spora dil okuluna felan başla. 🙃
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Spora 12 yıldır gidiyorum, ingilizceyi cep telefonundan uygulama üzererinden çalışıyorum. :)
Edit: GC çıkmadan önce A2 ye kadar kursa gitmiştim, sonra unuttum. Uygulamalar bence kurstan daha iyi öğretiyorlar, boşuna para vermeye gerek yok.
-
........
-
@Doncarleone bu konu için bir tavsiyede bulunabilirim, belki arkadaşlarımızda bu yöntemi kullanmak ister
İngilizce bilmeyenler için YouTube da otamatik çeviri ile Türkçe videoları izlemek için, yine YouTube Web sürümünü kullanarak istediğimiz dilde altyazılı izleyebiliyoruz, örnek britsimonsays videoları gibi dv ile ilgili merak ettiğiniz İngilizce videoları Türkçe izleyebilirsiniz
İlk önce bu kısa videoyu izleyelim ⬇️
YouTube mobil tarayıcıda nasıl Web sürümünde açacağınızı aşağıdaki videoda anlatılmış
⬇️
https://youtu.be/ij1OCMZiT9cBundan sonra yapılacaklar, ayarlardan altyazıyı açmak, sonra tekrardan altyazı seçeneğini tıklayarak otomatik çevir seçeneğini seçmek, bu aşamada istediğiniz dilde videoyu altyazılı izleyebiliyoruz

Artık Türkçe ⬇️⬇️⬇️

-
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)
2 sorum var. Cocuklar için verilecek yardım devamlı hale mi gelicek? Yoksa covid nedeniylemi verilicek?
1400 kişi bası deniliyor ya yetıskınler için mi yoksa cocuklarda dahıl mi?
Simdilik 1 yilligina. Ama devamli hale getirilmesi konusu gundeme sonra gelebilir.
Kesinlesirse, $1400 kisi basi. Cocuklarda dahil.
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)
Yavas yavas vermeye baslarlar.
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)
2 sorum var. Cocuklar için verilecek yardım devamlı hale mi gelicek? Yoksa covid nedeniylemi verilicek?
1400 kişi bası deniliyor ya yetıskınler için mi yoksa cocuklarda dahıl mi?
ilgili baslik surasi:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum