DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
@heleniki DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
sayın @crazycells bilmediğim bişeyi sormak istiyorum.bu 30.000 dosya numarası tüm katılabilen ülkeler arasında seçilen kişi sayısı mı oluyor? bu sadece Türkiye değil dimi? Ben bu dosya numarası olayını bilmiyorum açıklarsanız memnun olurum, teşekkür ederim.
cekilisten secilme numaraniz, her bolgenin secilen listeleri farkli. Turkiye, Avrupa bolgesinde. Bu 30.000, avrupa bolgesinin numarasi, Turkiye'nin degil. Su konuya bir goz atmanizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/275/sayılarla-green-card-lotosu-diversity-visa-sürecine-bakış
-
@crazycells çok teşekkür ederim, inceliyorum ;)
-
Herkese günaydın :)
-
@heleniki günaydın
-
-
@tanti günaydın
-
İyi akşamlar millet 😁
-
@likable iyi akşamlar :) bi günaydın bi iyi akşamlar oldu bugun :)
-
@likable iyi akşamlar :) bi günaydın bi iyi akşamlar oldu bugun :)
Çekmiyorlar mı ek filan 🙄
-
2017 senesinde Eylül ayında yapılmıştı ek çekiliş. Biraz daha beklemeniz gerekecek arkadaşlar.
-
ek çekiliş olurda çıkma şansı dahada azalır .esas çekilişte %1 se şimdi %0.5 olur sonuç olarak daha az kişi seçecekleri açık.
-
@tanti ben onları sizden öğreniyorum @likable :)
-
@heisenberg
Çok güzel bir yazı olmuş. GC çıkıpta kafasında soru işareti olanları bir nebze cesaretlendirebilir yazınız.Herşeyi önceden planlayan, herşeyin kusursuz olması için (mükemmelliyetçi) çabalayan insanlardansınız ve bunununla beraber; yaşınızı da göze alarak, Türkiye'deki gelirinizi ve aile düzeninizi bir kalemde sıfırlayıp ABD'ye gidebilmek, GC çıkıpta kararsız kalan insanlara pozitif değer katacaktır.
Tekrar teşekkürler -
-
@likable eğer ek çekiliş olacaksa dv-2020 başvurularından hemen önce olacağını düşünüyorum.
-
@likable DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
@heleniki @gözde @tanti Ek çekiliş olma ihtimali var azda olsa fakat hem az kişi seçerler hemde çekiliş zamanına daha çok var
Çeksinler biz de azınlık olalım bro
-
@gözde sayın @crazycells yaptığı bir açıklamayı okumuştum.o açıklamaya istinaden bende senin gibi düşünüyorum.inşallah ek çekiliş olur ve içinde bizde oluruz biz olmasak bile gönülden isteyip üzülenlere çıksın, ayyy bana çıktı napsam yaaa diyene çıkmasın valla :)
-
arkadaşlar daha öncede dediğim gibi ben bunu 10 defa denedim açıkcası ne kadar çok beklenti o kadar çok üzüntü eşim öğretmen ben bilgisayar mühendisiyim Türkiye'de Allah'a şükür iyi geliri olan insanlardanız ben bu çekilişten beklentimi sadece ama sadece milli piyangodan veya sayısal lotodan para çıkacak seviyede tuttum o yüzden her yıl çıkarsa çok şaşıracakmış gibi sonuçlara bakıyorum bu anlamda üzüntüm hiç olmuyor sizde kendinizi bu seviyede umutlu tutsanız çok iyi olur sizlere tavsiyem eğitimlere katılın sertifikalar alın lisans -master yapın kendinizi geliştirin ingilizce öğrenin green card çıkarsa bunlara orda zaten ihtiyacınız olacak çıkmazsada ki (bu yüzde %99 ihtimal nerdeyse içinde 100 tane kağıt bulunan sürahiden adınız olanı çekmeniz kadar ) bu dediklerimle en azından Türkiye'de sizler gibi düşünen insanlarla aynı mühitte yaşama aynı yerde çalışma şansınız artar ne olursa olsun kendinizi böyle düşük ihtimallere esir etmeyin yıllar bana bunu net olarak gösterdi.
-
Allahım sana geliyorum. sabah sabah sinir oldum.@crazycells 2019 bekleme odasında bir üyenin ismini yazmasıyla alakalı bir sorunu var.yaaa işte adamlara gc cıkıyor biz burda dedikodu yapıyoruz.yaaa böyle şeylerden kaçmak istediğim için zaten bu ülkeden gitmek istiyorummmmm!!!!!!!!!
-
Allahım sana geliyorum. sabah sabah sinir oldum.@crazycells 2019 bekleme odasında bir üyenin ismini yazmasıyla alakalı bir sorunu var.yaaa işte adamlara gc cıkıyor biz burda dedikodu yapıyoruz.yaaa böyle şeylerden kaçmak istediğim için zaten bu ülkeden gitmek istiyorummmmm!!!!!!!!!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum