DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @b1whsj58 ben mektup olarak algıladım onu hatirlamaya çalıştım mektup gelmedi bana diye düşündüm. Evet e mail geliyor Ankara'dan sonra randevu alıyorsunuz.


  • Yakın zamanda ABD ye gelmeyi düşünenlerin dikkatine..

    Ten months into the coronavirus pandemic, the U.S. will begin requiring all international travelers—including returning U.S. citizens—to show proof of a negative COVID-19 test in order to a board a flight to the country. The move will go into effect on January 26, according to a new order from the Centers for Disease Control and Prevention.


  • Travelers coming into the U.S. from international destinations will now need to get a viral test within three days of departure and share their negative results with their airline before a flight (antibody tests are not accepted). The CDC says that documentation showing that you've recovered from COVID-19 will also suffice for those who continue to test positive after recovery. Airlines will be in charge of verifying this documentation, and if you decide not to test or provide your results, “the airline must deny boarding,” according the the CDC.


  • Hepinize sağlıklı günler diliyorum. Sormak istediğim soru şu ben eşcinselim ve k1 vize sürecine geçen hafta başladık eşcinsel olduğum için herhangi bir sorun yaşar mıyım?


  • Merhaba konsolosluga mail gönderdim böyle bir cvp geldi bu randevu alabilirsiniz anlamına mi geliyor acaba anlayamadım

    Dear Sir/Madam,

    Please note we are currently processing a limited number of K-1 (fiancée) visas for Turkish Citizens and residents of Turkey. We will make K-1 appointment slots available on https://ais.usvisa-info.com/. Applicants should review this website for appointment availability and schedule their appointment if possible. Due to health and safety concerns related to the COVID-19 global pandemic, appointments are extremely limited as we emphasize the well-being of our customers and employees. We encourage you to closely monitor our website (https://tr.usembassy.gov/visas/) for updates regarding the services we offer.


  • @likopin https://travel.state.gov/content/dam/visas/DOMA/DOMA FAQs.pdf burdan bakabilirsiniz. Bir sorun olmadigini okumustum ama genede bakabilirsiniz.
    @esra-k Eger CEAC sitesinde case status olarak READY yaziyor ise randevu alabilirsiniz. Konsolosluk belirli sayilarda gorusme gunu actigi icin AIS sitesinden takip edin diyor. Hergun bakmanizda fayda var.


  • @Ali-Naci-Okay ama randevu alırken de birsuru seçenek var size bilgilendirme geldi mi alabilirsiniz diye telefon ile mail ile vs vs gibi onlar atmadı bana böyle bir mail ben attım cvp olarak yukarıdaki mail geldi yani bu alabilirsiniz anlamına mi geliyor sanki otomatik mail gibi
    Bilgi gelmeden alınan randevuları iptal etme haklarına sahiplermis


  • @esra-k Dosyaniz Ankara'ya gonderildikten sonra NVC size gonderildigini bildiriyor daha sonra Ankara dosyanizi inceliyor size bir mail atiyor. Bu mailin gelmesi belirtilen tarihten uzun surduyse bir inquiry olusturup dosyanizla ilgili bilgi almak istediginizi belirtilen sureden daha uzun bir sure haber alamadiysaniz inquiry olusturmaniz gerektigini soyluyorlar zaten. Olusturdugunuz inquiry icin Dosya hakkinda bilgi secenegini secip verilen surenin ne tarihte doldugunuda belirterek olusturursaniz size donus yapacaklardir. Ama inquiry bolumune gun almak istediginizi soylediginiz takdirde size AIS sitesini duzenli olarak kontrol etmenizi ve sinirli sayida gun actiklarini soyliyeceklerdir sizinde ilk yazinizda denildigi gibi.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @likopin, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    Hepinize sağlıklı günler diliyorum. Sormak istediğim soru şu ben eşcinselim ve k1 vize sürecine geçen hafta başladık eşcinsel olduğum için herhangi bir sorun yaşar mıyım?

    Herhangi bir sorun yasamamaniz lazim. Diger ciftler gibi islemlerinize devam edeceksiniz.

    Zaten resmi evliligi ABD'de yapacaginiz icin ve ABD'de ayni cinsiyetli bireylerin evliligi resmen tanindigi icin resmi olarak da bir problem yasamamaniz lazim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @esra-k, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    Merhaba konsolosluga mail gönderdim böyle bir cvp geldi bu randevu alabilirsiniz anlamına mi geliyor acaba anlayamadım

    Evet, ama dosyalari biraz yavas isliyorlar. O nedenle gunluk randevu miktari kisitli... Siteyi takip edin.


  • @crazycells vize ücretini yatırıp randevu takip edip bulduğum da Alabilirmiyiz ? Göndermiş oldukları maili randevu alırken ki mail geldi mi sorusuna istinaden referans olarak kullanabilir miyiz yoksa akışına bırakıp net olarak onlardan mi bilgi beklemeliyiz

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @esra-k, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    @crazycells vize ücretini yatırıp randevu takip edip bulduğum da Alabilirmiyiz ? Göndermiş oldukları maili randevu alırken ki mail geldi mi sorusuna istinaden referans olarak kullanabilir miyiz yoksa akışına bırakıp net olarak onlardan mi bilgi beklemeliyiz

    Eger NVC, dosyanizi konsolosluga aktaracagini bildirdiyse bu sekilde yapabilirsiniz. Ama hicbir sey yapmayip haber de bekleyebilirsiniz.

    Eger mulakat aldiktan sonra dosyaniz islenmeye hazir degilse zaten konsolosluk mulakat tarihinizi erteleyecektir, bu nedenle dosyaniz herhangi bir zarar gormez.


  • @crazycells anladım çok teşekkür ederim bilgi veren herkese
    Sevgiler


  • Arkadaşlar merhaba uygun randevu olduğunda alabilmek için önce ücretin mi ödenmesi gerekiyor yoksa açık randevu olduğunda seçince mi ödeme ekranı geliyor


  • @esra-k Sanırsam üçret ödemeden randevu alamıyorsunuz..


  • @b1whsj58 ama ücret ödenecek herhangibir yer aktif değil anlamadık nereden ödeme yapılacak


  • @esra-k uygun randevu buldugunuzda odeme ekrani aciliyor odeyip aliyorsunuz randevuyu


  • @Hasan33 çok teşekkür ederim 🙏

  • ⭐⭐

    Arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz avukatım bu maili gönderdi bana nasıl biryol izlemeliyim bundan sonra ? I'm writing to let you know that we filed your case via USPS Priority Mail. The tracking number is 0000000000057. It should arrive at USCIS within about three business days.

    In approximately one to two months, USCIS will issue a Receipt Notice by mail—both to your address and to our office—which will contain a unique "receipt number" that we can use to identify your case and track its progress. On average, petitions like yours are taking between 8-11 months for adjudication.

    Please let me know if you have any questions as we move forward. Furthermore, please let us know if either of you changes addresses at any time, as we will need to help you file an AR-11 Address Change with USCIS within 5 days of your move.


  • @emirgenco başvurunuzu yollamışlar 3 gün içinde ulaşacağını ve sürecin ortalama ne kadar süreceğini belirtmiş.Durumunuzla ilgili herhangi bir değişiklik olursa da bilgilendirmenizi istemiş bundan sonra NOA’ ları beklemekten başka yapacağınız birşey yok hayırlısı olsun.


Benzer Başlıklar

  • 57
  • 3
  • 116
  • 1478
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

106
Çevrimiçi

42.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

431.7k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum