@AliCan-n hayır bulamadım. Başvurular başlayınca deneyeceğim olursa oldu. Olmazsa yeni foto çekeceğim. Ya da bir ihtimal bir şekilde boyutunu arttırmaya çalışacağım yazılımlar ile vs. Tabii bu da resmi bozmayacaksa.
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
GreenCard Fotograf
-
Merhabalar bu sene greencard başvurusu yaptim ama fotografin onenimden haber degilim.Fotograflarinizda gulumsemeniz dik durmaniz gibi ayrintilar ne denli onemlidir?bilgilendirirseniz cok sevinirim
-
@av-güneş Selamlar. Şu linkten foto standartlarına ulaşabilirsiniz:
-
@av-güneş GreenCard Fotograf içinde söyledi:
Merhabalar bu sene greencard başvurusu yaptim ama fotografin onenimden haber degilim.Fotograflarinizda gulumsemeniz dik durmaniz gibi ayrintilar ne denli onemlidir?bilgilendirirseniz cok sevinirim
fotograftan taninabiliyorsaniz konsolos sorun etmeyecektir, ama mumkun oldugu kadar resmi yonlendirmeleri takip etmeniz yarariniza olur:
https://yesilkartforum.com/basvuru-fotografi-nasil-olmalidir/
-
Çok teşekkur ederim

-
Merhaba ben fotografçıda fotografımı 600x600 pix olarak çektireceğim dvlotteryden basvuru yaparken fotograf aracından boyut ayarlamam gerekiyor mu yoksa direkt yüklemeli miyim?
-
@onur16 GreenCard Fotograf içinde söyledi:
Merhaba ben fotografçıda fotografımı 600x600 pix olarak çektireceğim dvlotteryden basvuru yaparken fotograf aracından boyut ayarlamam gerekiyor mu yoksa direkt yüklemeli miyim?
Eger boyutlari 600 x 600 piksel ise, direkt yukleyebilirsiniz. Su sayfayi inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/basvuru-fotografi-nasil-olmalidir/
-
@crazycells Merhabalar benim green card başvurumda şöyle bir sıkıntı var omuzlar gözüküyor ancak omuzların yan kısımları gözükmüyor ve kafa yapısından dolayı kulak gözükmüyor
gözüken kısımda hafiften saç salak ile kapanmış bir sıkıntı olurmu ? -
Benim fotoğrafcımda azcık photoshop yaptı bunlarda etkiler mi ? Söylememe rağmen,biliyorum bir şey olmaz gibisinden cümleler kullanmıştı...
-
@emir600rr GreenCard Fotograf içinde söyledi:
@crazycells Merhabalar benim green card başvurumda şöyle bir sıkıntı var omuzlar gözüküyor ancak omuzların yan kısımları gözükmüyor ve kafa yapısından dolayı kulak gözükmüyor
gözüken kısımda hafiften saç salak ile kapanmış bir sıkıntı olurmu ?sikinti olmaz.
-
@atakanatıl GreenCard Fotograf içinde söyledi:
Benim fotoğrafcımda azcık photoshop yaptı bunlarda etkiler mi ? Söylememe rağmen,biliyorum bir şey olmaz gibisinden cümleler kullanmıştı...
sorun degil.
-
başvuru esnasında biometrik fotoğrafı kullanamıyormuyuz?
-
@America-Fatihi hayır çünkü biometrik sadece baş ve boyun gözüküyor. Fakat başvuruda bunların yanına omuzda gerekiyor. Ondan bildiğin vesikalık resim olur.
-
Bu ileti silindi! -
Pasaport ve kimlik çıkarırken çektirdigim bir fotograf var omuzlar görünmüyor başvuru yaparken bir problem olabilir mi bu.? Cevap için şimdiden teşekkür ediyorum.
-
@mustafayasar, içinde söyledi: GreenCard Fotograf
Pasaport ve kimlik çıkarırken çektirdigim bir fotograf var omuzlar görünmüyor başvuru yaparken bir problem olabilir mi bu.? Cevap için şimdiden teşekkür ediyorum.
Omuzlar görünmüyorsa büyük ihtimalle biyometriktir. Biyometrik fotoğraf çekiliş başvurusu için uygun değil. Kafa çok büyük olduğu için istenen ölçüye ayarlamak mümkün olmuyor.
-
-
Merhaba nişanlım greencard başvurusunda başörtülü fotoğraf yükledi fotoğrafçıda çekildi bundA bi sıkıntı yaşarmıyız direk elenir gibi
-
@sezertasci25 bir sorun olmaz
-
İlk önce merhaba arkadaşlar inşallah arzusunda olan her kes bu sene kazanır sorum böyledir
Ben Azeri olduğum için bildiğimiz gibi savaş zamanı olduğu için ben kendim kayd olamadım o zaman bir arkadaştan zor bir zaman içinde rica etdim ve benim için kayd olması için ricada bulundum her şeyi doğru yaptı amma ben savaşda olduğum için ona bir önceki yıl kayd olduğum zaman fotoğraf gönderdim şimdi arkadaşlar söylüyor ki kazansan bile bu sayılmıyor bu doğrumu? -
@Farid411, içinde söyledi: GreenCard Fotograf
İlk önce merhaba arkadaşlar inşallah arzusunda olan her kes bu sene kazanır sorum böyledir
Ben Azeri olduğum için bildiğimiz gibi savaş zamanı olduğu için ben kendim kayd olamadım o zaman bir arkadaştan zor bir zaman içinde rica etdim ve benim için kayd olması için ricada bulundum her şeyi doğru yaptı amma ben savaşda olduğum için ona bir önceki yıl kayd olduğum zaman fotoğraf gönderdim şimdi arkadaşlar söylüyor ki kazansan bile bu sayılmıyor bu doğrumu?su an icin sorun olmuyor, konsoloslugun bu nedenden dolayi eleme yaptigini gormedik. fakat bu yeni kurallari daha sonra uygulamaya baslayabilirler, o nedenle sonraki senelerde yeni fotograf kullanin.
Benzer Başlıklar
139
60.7k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.5k