Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

hoşgeldin 2021 robotların yeni yıl dansı

Gündem ve Sohbet
17 15 519 6

Benzer Başlıklar

• 3 Oy
    354 İleti
    20k Bakış
    S
    ....desenize adamlari kapidan kovuyorlar,bacadan iceri giriyorlar, buyuk rakkamlarla deportlar yapilmis,bir zamanlar 11 milyon illegal gocmen var diye duymustum,her yil 100 bin atsalar kolay kolay temizliyemezler,eh koca amerikada bazi isleri yapacak elemanlarda lazim onuda kacaklar yapiyorlardir.
  • Texas yeni göçmen almayacağını duyurdu.

Gündem ve Sohbet
    12
    1 Oy
    12 İleti
    830 Bakış
    CalibraturboC
    Re entryi ilk gittiginde yapicaktin evet uc ay kadar suruyor ve bu surede ulkede kalman gerekiyor. Gorunen oki artik sana gecmisolsun hakkini kaybettin
  • Pasaport'a 2020 yılında Zam geliyor

Gündem ve Sohbet
    8
    1 Oy
    8 İleti
    356 Bakış
    yayakaldim34Y
    Açtığım konu resmilesti 23 Aralık 2019 da yayınlanan resmi gazeteye göre pasaport harcı, yurtdışından getirilen cep telefonu harcı, trafik cezalarına 1 ocak 2020 den itibaren %22, 58 zam yapıldı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ücretlerine ise %12 zam yapıldı İlgili resmi gazete ⬇️ https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2019/12/20191223-8.htm Haberin tamamını okumak isterseniz ⬇️ https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/son-dakika-2020-yili-motorlu-tasitlar-vergisi-artis-orani-belli-oldu-5524639/
  • 40 yıldır amerikada yaşayan Türk mühendisin harika bir sohbeti

Gündem ve Sohbet
    5
    8 Oy
    5 İleti
    394 Bakış
    mehmet.JSM
    @Oktay-İbiş, içinde söyledi: 40 yıldır amerikada yaşayan Türk mühendisin harika bir sohbeti @mehmet-JS, içinde söyledi: 40 yıldır amerikada yaşayan Türk mühendisin harika bir sohbeti @ayvalik10 paylasim icin tesekkurker. Turkiyede haftada 7 gun calisiyorum, Yillik 1 hafta tatil yapiyorum, Computer Science alaninda master planliyorum. Adama gore sartlara uygunum. Tek eksigim green card. ALLAH gönlünüze göre verir inşallah. Hepimiz icin insallah 🙏
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k