[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
@crazycells DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
sayin @fbazer , bundan sonraki surecte bol sanslar!
Eger mumkunse yazdiklarinizi su konuya tasiyarak, yasam tecrubenize suradan devam edebilir misiniz?
https://yesilkartforum.com/forum/topic/90/amerika-da-green-cardla-yaşayanların-tecrübeleri/
Yazdiklarinizi daha sonra ihtiyac duyacaklarin bu konuda bulmalari cok zor :)
sorarken aklıma geldi şimdi @crazycells konuyu buraya taşıyalım der diye :)
-
Sevgili @fbazer her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Ben de 4 Haziran'daki görüşme sonrası GC alırsam Ağustos başında gelmeyi düşünüyorum. Kısmetse orada görüşürüz.
-
@fbazer merhaba. Süreciniz çok hızlı ilerlemiş. İnşallah bize de nasip olur. Ben de daha önce yurtdışında değişik yerlerde bulundum. Oralardan bakarken hiç iç açıcı değildi. Eminim şimdi daha beterdir. Son bir yıldır, buradan kurtulmanın derdindeyim.
-
@gkhanfeez DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
sayin @fbazer , bundan sonraki surecte bol sanslar!
Eger mumkunse yazdiklarinizi su konuya tasiyarak, yasam tecrubenize suradan devam edebilir misiniz?
https://yesilkartforum.com/forum/topic/90/amerika-da-green-cardla-yaşayanların-tecrübeleri/
Yazdiklarinizi daha sonra ihtiyac duyacaklarin bu konuda bulmalari cok zor :)
sorarken aklıma geldi şimdi @crazycells konuyu buraya taşıyalım der diye :)
sayin @gkhanfeez ,
sayin @FBazer in ABD'ye gittikten sonra ne yapmak istedigini merak eden biri bu konuya tiklayip bilgi arar 🙂
https://yesilkartforum.com/forum/topic/90/amerika-da-green-cardla-yaşayanların-tecrübelerisonradan giren arkadaslar dusunemez ki, sayin FBazer deneyimlerini baska konuya aktarmistir 🙂
Siz o konuda konusmaya baslayin, ben konunun ilk sayfalarini alintilar seklinde duzenleyecegim bir ara, guncel forum kullanicilarinin deneyimlerine daha rahat ulasilir olacak.
-
@elo Merhaba Elo, ben de arkadaslarimin orda olmasi sebebiyle cok fazla california ya gelip gidiyorum. en son gittigimde de 6 ay kaldim. Anneniz oradayken, uzatmayi nasil yaptiniz? Ve gecerli bir gerekce gostermek gerekir mi acaba? Gelip giderken, orada sizle kalabilcegine dair bir davet mektubu vs bulundurdu mu her seferinde? Bende sormadilar ama sorarlarsa elimde bir sonraki sefere bir kanit olsun mu ne dersiniz?
-
@elo Ya bir de gecenlerde bu forumda biri yazmisti. tursit vizenizle yilda sadce 6 ay kalabilirsiniz diye. Ama anladigim kadariyla boyle bir seyle karsilasmadiniz siz. 6 aydan fazla da kaldi anneniz bir yil icerisinde degil mi?
-
sayin @jade su konuya bakabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/247/change-of-status-i-539-gocmen-olmayan-vizeyi-uzatma-ya-da-degistirme
-
@jade annem eylul 2016 - mayis 2017 ve haziran 2017 -mayis 2018 tarihleri arasinda bizimle kaldi . Girerken sorgulayabiliyorlarmis neden bu kadar siklikla gelip uzun kaldigini, daha basimiza gelmedi , umarim gelmez....o sirada memurun insanligina kaliyoruz mecburen durumu anlattiktan sonra....I539 formunda dilekce onemli uzatma asamalarinda gercekten turistik amacli kalinacagini ve calisilmayacagini kanitlamak gerekiyor. Sanirim bunu baska baslik altinda konusmak gerekiyor.
-
Selam arkadaşlar Sn @crazycells in yukarıda belirttiği şu topikte https://yesilkartforum.com/forum/topic/247/change-of-status-i-539-gocmen-olmayan-vizeyi-uzatma-ya-da-degistirme belki bir fikir verir ne olduğu konusunda fayda sağlar diye Abd ye girişte yaşadığım Bir 3 saatlik sorgu serüvenimi paylaşmak istedim.Sizin yukarıda bahsettiğiniz konuyla benzerlik vardır diye düşündüm bilginiz olsun
-
selam arkadaşlar temmuz ayı için randevusu olan var mı acaba,24.05 tarihli ceac verilerini incelerken temmuz ayı için Ankarada hiç randevu göremedim (20300-21900 case arası),acaba ben mi birşey kaçırıyorum?
-
@illusion henüz belli olmadı benim de. Nisandan beri iki posta halinde açıklanıyormuş, bu ayın sonuna doğru veya Haziran başında belli olur büyük ihtimal.
-
@illusion 2. postayi bekleyiniz. nisan 2018 den sonra mulakat randevu mailleri bir onceki ayin ilk haftalarinda 2 parca halinde gonderiliyordu. temmuz icin mailleri bu sefer 2 hafta kadar one cektiler. muhtemelen bu aralar 2. posta da gonderilir. turkiye genelde 2. postada oluyor.
-
Tesekkur ederim cevaplariniz icin biraz istatistik cikariyordum dikkatimi cekti benim cn 24k umarim sira gelir:(
-
-
@yekta kardeş, ben yazdım ya uzuuuun uzuuuuun :) sen okumadın galiba 😎 Sana özet geçeyim. Mülakatımız 5 mart pztesiydi. 4 mart gecesi mülakatımıza saatler kala konsolosluktan gelen randevunuz güvenlik tehditi nedeniyle iptal olmuştur maili ile allak bullak olduk. Ne yapacağımızı şaşırdık. Çaresizce ptesi bi haber vs gelir dedik gelmedi. Döndük tıpış tıpış İstanbula. Neyse bekleyiş 3-4 gün daha sürdü. 14 marta yeni randevu verdikleri mail geldi. Bir daha gittik uçak otel vs vs masraflar duble. 14 ü sabahı gittik konsolosluğa. Bu sefer de kapıda "randevunuz sistemlerde yok sn Sayal Ailesi dediler. Ben şoookkk ..... Allahım sen beni neyle sınıyosun vs vs vs içimden geçirdiklerimin başında.Görevliye randevumu ıspat edersem alınacakmıyız görüşmeye diye sordum. Evet olabilir dedi. Gittim bi yerlerden mailime girdim. Gelen mailden print aldım. Koşa koşa geldim görevliye verdim. Bekletti genel merkeze sorulacak dedi. Neyse Sormuşlar aldılar içeri çok şükür. Zaten içerde bir biz vardık işlemi yapılacak olan :) Gerisi hep aynı paylaşıldığı gibi. Evrak teslimi, ücret yatırma, mülakat. Tebrikler vizenizi onaylıyorum cümlesi ... Hiç böyle hayal etmemiştim Yekta kardeş.
Darısı başına 🤗🤗 -
nasılsınız sayın @Sayal alıştınız mı nasıl oralar :D ?
-
@sayal DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@yekta kardeş, ben yazdım ya uzuuuun uzuuuuun :) sen okumadın galiba 😎 Sana özet geçeyim. Mülakatımız 5 mart pztesiydi. 4 mart gecesi mülakatımıza saatler kala konsolosluktan gelen randevunuz güvenlik tehditi nedeniyle iptal olmuştur maili ile allak bullak olduk. Ne yapacağımızı şaşırdık. Çaresizce ptesi bi haber vs gelir dedik gelmedi. Döndük tıpış tıpış İstanbula. Neyse bekleyiş 3-4 gün daha sürdü. 14 marta yeni randevu verdikleri mail geldi. Bir daha gittik uçak otel vs vs masraflar duble. 14 ü sabahı gittik konsolosluğa. Bu sefer de kapıda "randevunuz sistemlerde yok sn Sayal Ailesi dediler. Ben şoookkk ..... Allahım sen beni neyle sınıyosun vs vs vs içimden geçirdiklerimin başında.Görevliye randevumu ıspat edersem alınacakmıyız görüşmeye diye sordum. Evet olabilir dedi. Gittim bi yerlerden mailime girdim. Gelen mailden print aldım. Koşa koşa geldim görevliye verdim. Bekletti genel merkeze sorulacak dedi. Neyse Sormuşlar aldılar içeri çok şükür. Zaten içerde bir biz vardık işlemi yapılacak olan :) Gerisi hep aynı paylaşıldığı gibi. Evrak teslimi, ücret yatırma, mülakat. Tebrikler vizenizi onaylıyorum cümlesi ... Hiç böyle hayal etmemiştim Yekta kardeş.
haha :)) o güzel anıları tekrar hatırlattıgıma sevindim ozaman :)) hayırlı olsun darısı tüm herkesin basına inş :))
-
@metert gidemedim henüz. Çocukların okullarını bitişini bekliyoruz. Biletlerimiz hazır. 22 Haziranda yolcuyuz kısmetse ✈️🙋
-
iyi yolculuklar.umarım sorunsuzca yerleşirsiniz. biz burada kaldık sanırım :D
-
@metert umarım bir an önce sizinde iyi haberlerinizi alırız. 🙏🙏🙏 Numarasının aktif olmasını bekleyen arkadaşlarımda kaldı aklım . İnanın çok çok isterim . 🙏🙏🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum