[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Ali be merhabalar şu an eğitimde olduğumdan başvuru yapamıyorum lottery için bilgilerimi özelden göndersem yardımcı olabilir misiniz ?
-
basvurumu basarı ıle gerceklestırdım fakat son sayfa cekiliş nosunun cıktıgı sayfada soy isim dogru ad bölümü ise alakasız birsey yazıyordu.tüm bilgilerimi dogru doldurdum ve kontrolden gecımeme rağmen.elenme sabebım olabılırmı
-
Merhaba arkadaşlar.
ABD'ye turist olarak gelmiş, vizesi sona erdiği halde halen ABD'de "kaçak" olarak kalan bi arkadaşım çekiliş basvurusu yapacak.
Adres ve yaşanılan ülke olarak ne yazmasi gerekiyor? -
@computerengineer Merhaba, arkadaşınız maalesef illegal yöntemler kullanarak kaçak şekilde orada bulunduğundan bir şekilde kazansa bile mülakat sırasında çok büyük olasılıkla ret alacaktır. çünkü amerikada kaçak şekilde bulunmak elenme sebebi. Arkadaşınız için maalesef lottery mümkün görünmüyor başka yöntemleri deneyerek kalmayı deneyebilir.
-
@TAMURA, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba,
Öncelikle bu soru sorulmuş ise özür dilerim. Bakındım ama denk gelemedim. ds260 formunu 6. ayda doldurdum, evraklarımı da 9. ayda gönderdim. Bu ay içerisinde yeni bir adrese taşındık. Acaba adresi eklemek için tekrar ds260 formunu açtırmaya gerek var mı, yoksa yeni adresi mülakatta belirtsek yeterli olur mu? Çok teşekkür ediyorum.
actirmaniza gerek yok.
-
@epsilon05, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Ali be merhabalar şu an eğitimde olduğumdan başvuru yapamıyorum lottery için bilgilerimi özelden göndersem yardımcı olabilir misiniz ?
Evet, su basliktaki bilgileri takip edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/226/yeşilkart-forum-başvuru-servisi
-
@computerengineer, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba arkadaşlar.
ABD'ye turist olarak gelmiş, vizesi sona erdiği halde halen ABD'de "kaçak" olarak kalan bi arkadaşım çekiliş basvurusu yapacak.
Adres ve yaşanılan ülke olarak ne yazmasi gerekiyor?ABD'de surece devam edemez bu sekilde, o nedenle Turkiye olarak yazabilir.
-
@efe-boyunda, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@computerengineer Merhaba, arkadaşınız maalesef illegal yöntemler kullanarak kaçak şekilde orada bulunduğundan bir şekilde kazansa bile mülakat sırasında çok büyük olasılıkla ret alacaktır. çünkü amerikada kaçak şekilde bulunmak elenme sebebi. Arkadaşınız için maalesef lottery mümkün görünmüyor başka yöntemleri deneyerek kalmayı deneyebilir.
6 aydan uzun ABD'de kacak kalinca ban yiyorsunuz, ama daha kisa statunuzu kaybetmis olarak kalirsaniz hala vize almaniz mumkun.
-
@engin-cadas, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
basvurumu basarı ıle gerceklestırdım fakat son sayfa cekiliş nosunun cıktıgı sayfada soy isim dogru ad bölümü ise alakasız birsey yazıyordu.tüm bilgilerimi dogru doldurdum ve kontrolden gecımeme rağmen.elenme sabebım olabılırmı
eger secilirseniz, konsolosun takdirine kalmis. Yeni bir basvuru yapmayin.
-
@crazycells Ali bey bağış makbuzunu gönderdim Mail’e yarım saat içinde de forumu dolduruyorum
-
@crazycells Ali bey bağış makbuzunu gönderdim Mail’e yarım saat içinde de forumu dolduruyorum
tamamdir, bilgileri bekliyorum :)
LOSEV'e bagisiniz icin tesekkurler. -
Merhaba YeşilKartForum üyeleri;
Benim sormak istediğim oldukça basit fakat web'de hiç bir şekilde cevabını bulamadığım bir soru var. Şu anda Türkiyede ikamet ediyorum ve DVLottery formumu buna göre doldurdum, fakat mülakatımdan önce başka bir ülkeye gideceğim hali hazırda okuduğum üniversiteme devam etmek için. Mülakatı bahsettiğim ülkede yapma ihtimalim olur mu? Hiç bir şekilde bu ülke formlarımda işaşretlememiştim.
Teşekkürler
-
@crazycells Çok teşekkür ederim ilginize 😊🙏🏻
-
Merhabalar. Bu seneden pek umudum yok, sanki sıra bana gelmeyecek gibi hissediyorum.
2022 için başvuru yapmam bir sıkıntı yaratır mı?
-
@bsuzunoglu, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba YeşilKartForum üyeleri;
Benim sormak istediğim oldukça basit fakat web'de hiç bir şekilde cevabını bulamadığım bir soru var. Şu anda Türkiyede ikamet ediyorum ve DVLottery formumu buna göre doldurdum, fakat mülakatımdan önce başka bir ülkeye gideceğim hali hazırda okuduğum üniversiteme devam etmek için. Mülakatı bahsettiğim ülkede yapma ihtimalim olur mu? Hiç bir şekilde bu ülke formlarımda işaşretlememiştim.
Teşekkürler
Evet, dosyanizi size en yakin konsolosluga aldirabilirsiniz.
-
@borai, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar. Bu seneden pek umudum yok, sanki sıra bana gelmeyecek gibi hissediyorum.
2022 için başvuru yapmam bir sıkıntı yaratır mı?
sorun olmaz.
-
@crazycells Ali bey eşim ve kendim için formu doldurdum fotoğraf için ulaşmanızı bekliyorum.Teşekkur ederim
-
@crazycells Ali bey eşim ve kendim için formu doldurdum fotoğraf için ulaşmanızı bekliyorum.Teşekkur ederim
dun email gondermistim zaten, ayni email adresine fotograflarinizi ekleyip gonderebilirsiniz. Bekliyorum :)
-
@crazycells Ali bey şimdi gönderdim.Eğitimde olduğumdan şu an gönderdim
-
Merhaba herkese. KCC'den evrak talebimi aldım. Askerliğimi henüz yapmadım. Mailde geçen "If you served in the military of any country, you must submit a scanned copy of your military record." ifadesine dayanarak askerlikle ilgili herhangi bir evrak göndermemin gerekmediğini düşünüyorum ama emin de olamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum