ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak
-
@Nur-Sönmez hayir ben tercümanlık hizmetini m kullanmadim
-
@Nur-Sönmez, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
@crazycells Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Peki bu formu (ilave bir sponsor için ki büyük ihtimalle arkadaşım olacak eşime sponsor) beraberimde mülakata mı götürmeliyim yoksa mülakat öncesinde merkeze mi yollamalıyım?
Mulakat gunu goturmeniz yeterli olur.
-
Dün itibariyle green kartımı teslim Aldım.evliliğimiz 2 yılı doldurmadığından Kartın süresi 2 yıllık.1 yıl 9 ay sonra tekrar I 751 e başvuracağız.
-
@seznec gozunuz aydin :)
-
@crazycells çok teşekkür ederim,sayenizde.
-
Herkese selam :)
Bugün sabah uscis'ten 'We have taken an action on your case' konulu iki mail aldım fakat sisteme girdiğimde hiçbir değişiklik göremiyorum. Sebebi ne olabilir, fikri olan var mı? -
@tuchi mulakatla ilgili veya ead kartla ilgili de olabilir. Dosyaniza bakıp bir islem yapılmış bilgilendirilmissinizdir diye dusunuyorum. Buna benzer bir mail almistim. Dosyamizin başlarında Tabii sizinkini bilemiyorum.
-
@tuchi, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Herkese selam :)
Bugün sabah uscis'ten 'We have taken an action on your case' konulu iki mail aldım fakat sisteme girdiğimde hiçbir değişiklik göremiyorum. Sebebi ne olabilir, fikri olan var mı?Birkac gun bekleyip tekrar kontrol edin isterseniz.
-
@crazycells @graombze cevaplarınız için teşekkür ederim. dün sistemlerinde bir sıkıntı vardı sanırım uzun süre erişilemedi de. sık sık kontrol edeceğim
-
Herkese iyi aksamlar..
Benimde tam 1 yil 15 gun sonra ,
kasimin 25 ne mulakat gunu bildiren mektup bugun elime gecti..Nihayet...
Umarim mulakat gununde bir aksilik cikmaz.
Darisi butun bekleyen arkadaslara insaallah.. -
@5september5 cok sevindim hayirli olsun canim benim umarim hersey yolunda gider.
-
@graombze cok tesekkur ederim..😊
-
Arkadaşlar mülakata nüfus kayıt örneği ve daha önce başvuru da gönderdiğimiz evlilik cüzdanının ing götürüyor muyuz? Sadece evlilik cüzdanının orijinali yeterli mi?
-
@Nur-Sönmez bana gelen mulakat mektubundada tercumana ihtiyaciniz varsa telefonla bir teecuman ayarlamalisiniz yaziyor..Acaba hangisi yanimizda goturmelimi,telefonla yercumani ayarlamalimi ? Bilemedim....
-
@Slcn, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Arkadaşlar mülakata nüfus kayıt örneği ve daha önce başvuru da gönderdiğimiz evlilik cüzdanının ing götürüyor muyuz? Sadece evlilik cüzdanının orijinali yeterli mi?
Hem orijinallerini hem de tercumelerini goturun. Yani daha once kopyasini gonderdiginiz her seyin orijinalini goturun. Eger tercumeyi onceden gonderdiyseniz bir daha goturmenize gerek yok.
-
@crazycells çok teşekkür ederim tercümelerini daha önce göndermiştik. Nüfus kayıt örneğinin orijinalini nasıl götüreceğiz ama zaten ınternetten aldık daha önce de.
-
@crazycells Nufus kayit ornegini ben buradan konsolosluktan almistim.Asli duruyor fakat tarih gecen yilin, yenidenmi almak herek yoksa eskisini gotursek oluyormu ?
Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim.. -
@5september5 o belgenin de uzerinde yazdigi uzere alindigi tarihten itibaren sonra ki 6 ay icin gecerlidir.Maalesef yeniden almaniz gerek.
-
Mülakata nüfus kayıt örneği götürülüyor mu? Avukat bize sadece evlilik cüzdanı götüreceksiniz demişti nüfus kayıt örneğinde hiç bahsetmedi ama.
-
@Rookie konsolosluklar randevulari haftalar sonrasina veriyor, acaba e-devletten ciktisini alsam olmazmi?.
😟
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum