[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@turcouz Ne yazacağımı şaşırdım. Halden hale girdim okdukca. Ellerinize sağlık. Bol müjdeli "Chapter"-ler gelecek. Buna inanıyorum :)
-
@turcouz sanirim önümüzdeki yıllarda bunu hbo'da "inspired by true story" etiketiyle izleyeceğiz :)
tekrardan tebrikler, vizeniz de yeni hayatınız da hayırlı olsun..
-
@turcouz çok güzel bir yazı olmuş eline sağlık daha güzel günlerin gelmesi dileğiyle. Not: imzanizida guncellerseniz daha güzel olur bu yazının üstüne bence
-
@turcouz Hocam bu ne yaw... Doğurmuş gibi rahatladım. Her noktadan sonra Du bakalım noolucak diye devam ettim. Çok zahmetli, çok sıkıntılı bir süreç olmuş. Sonuna doğru ortasından ve başından bile zor bir dönem geçirmişsiniz. Allah emeklerinizin karşılığını versin. Orada gittiğinizde kolay keyifli rahat bir hayatınız olur inşallah. Alamayanlara ayrı dertleniyoruz, kazanamayanlara ayrı. Ömür törpüsü oldu bu Green Card bize...
-
@turcouz Resmen süreci sizinle aynı anda bende yaşamış gibi oldum. Yeni hayatınızda başarılar dilerim
-
@turcouz elinize saglik :) harika bir yazi olmus. Dilerim "Chapter 15: Ve sonunda herkes vizesini alir!" bolumunu de okuruz :)
-
@turcouz Tebrik ederim. Herşey gönlünce olsun.
-
@turcouz Tebrik ederim. Heyecanlı bir şekilde okudum. Bu yazılar binlerce kişiye umut verecek. Her şey gönlünce olsun.
-
@turcouz Çok güzel, sürükleyici bir yazı olmuş. Vizeniz için tebrikler 🥳🥳 Umarım daha güzel chapterlar da gelecek :)
-
@turcouz Tebrikler ve bol sanslar!
-
Merhabalar. Pandemi süreciyle bütün hayatım alt-üst olduğundan işlemlerim de yarıda kaldı. Şimdi toparlanabildim ve şansımı deneyeyim dedim. 30 Eylül'ü kaçırmış durumdayım anladığım kadarı ile fakat bu pandemi dolayısı ile bir süre uzatması yapılmadı mı acaba? Evrak talebi geldi fakat evrakları gönderme aşamasında kalmıştım. Şu anda case numaram ile sisteme giriş yapamıyorum. Hakkımı tamamen kaybetmiş durumda mıyım acaba? Şimdiden teşekkürler.
-
@3sonmez DV2020 için 30 Eylül 2020 de süreç resmi olarak sonlandı, bu tarihten sonra vize alamazsınız; DS-260 formunu doldurup, evraklarını gönderip randevu alan bir çok arkadaşımız, pandemi nedeni ile kapanan konsolosluklardan vizelerini alamadı! Bu durum için ABD'de davalar açıldı ve buradan da DV2020 talihlisi arkadaşlarımız müdahil oldular. Tüm dünya genelinde 9000 civarında vize rezerve edildi, ama bu vizeler verilecek mi ? verilecekse kimlere verilecek v.b soruların cevapları henüz belli değil. Forumu takipte kalın, çıkmadık candan umut kesilmez. Bu arada Case numaranızda çok iyi imiş kaçırmış olmanız gerçekten çok üzücü
-
@turcouz, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Chapter 13: "THE MÜLAKAT"
Konuşmaya başlamadan gözleriyle evrakları tarayıp bilgisayar ekranına bir şeyler yazıyordu. Bilgisayar bana çapraz durduğu için görebiliyordum ekranı ama okuyamıyordum. Kısa kısa yazılar, karşı taraftan da aynı şekilde geliyordu.üstad çok güzel yazmışssınız elinize sağlık benim en çok bu kısım dikkatimi çekti o ekranda ne yazdığını cidden merak ediyorum yani konsolosluk görevlisine ekranda eşlik eden bir başka görevli olup olmadığını :)
-
@Masda Teşekkür ederim, umarım hikayenin sonu mutlu biter.
-
@gucarslan Çok teşekkür ederim, darısı başınıza. Green Card ile ilgili bir film çekilmişti sanırım ama bu dönem çok başka, güzel bir senaryo olabilir aslında :)
-
@dmrtkn Teşekkürler, hepimiz için güzel günler gelir umarım.
-
@ibrahimasar Aynen öyle. Sessiz sedasız, kolay bir bir süreç olmadı malesef. Umarım herkes emeklerinin karşılığını alabilir, alamayan çok kişi var daha, henüz her şey bitmedi, umarım sonu güzel biter.
-
@Alex Çok teşekkürler, aynı dileklerle...
-
@crazycells Çok teşekkür ederim, Chapter 15 için 3 ay bekleyeceğiz, başlık da umarım aynen sizin yazdığınız gibi olur.
-
@Drywall Çok sağ olun, her şey gönlümüzce olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum