Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• @moroson, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@Niyaz Merhabalar sizin bu durumunuzu aynı şekilde bizde yaşıyoruz. 20 yaşında eşimin kızı var. Bizde Green Card çıkınca evlendik ds260 formunu evlendikten sonra doldurduk. Kızımızın bilgilerini girdik ama gelmeyeceğini düşündüğümüz ve o şekilde planladığımız için formda belirtik. Japon dili ve edebiyatı okuduğu için Japonya’ya göndermeyi planlıyorduk fakat pandemiden dolayı bizimle götürmeye karar verdik. Araştırmalar sonucunda ds260 açtırmadan önce mülakat tarihi almaya karar verdik tarih aldıktan sonra ds260 açtırıp ekleme yapmayı planlıyoruz. Ds260 şimdi açtırırsak mülakat tarihini biraz uzatmış olacağız diye düşüyoruz. Bu konuyla alakalı fikirlerinizi ve tecrübeli olduğunuzda yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada vizeniz için çok sevindik yeni hayatınızda başarılar diliyorum.

Kendinize uygun basliklari kullanmalisiniz.

Hemen formu actirip degisiklikleri yapabilirsiniz, henuz fiilen DV2021 sureci baslamadi, o nedenle bir gecikme olmaz.

• @crazycells Evet başlık uygun değil ama olayı tecrübe eden birinin yorumunu görünce heyecan ile yazdım. Teşekkür ederim.

• @Niyaz Mükemmel bir başarı hikayesi olmasa da ben sizin aile vizeleri ile süreci tamamlayacağınıza inanıyorum. Sizin inançlı bir şekilde hareket etmeniz onları da inandırmış olacak ki eşinize vize vermişler. Umarım her şey gönlünüzce olur.

• Sn @crazycells sizce biz mulakat yapamayanlarin sansi tamamen bitti diyebilit miyiz ?

• ⭐⭐

39 BİNlere evrak talep yollandımı ?

• @moroson Merhaba öncelikle sizi tebrik ederim umarım sorunsuz vizenizi alırsınız. Fakat kızınız için aynı şeyi söyleyemeyebilirim. Yasada sizin evlilik tarihinizde eşlerden herhangi birinin çocuğu 18 yaşını doldurmamış olmalı. O bizim klasik bildiğimiz 21 yaş altı bekar olma durumu üvey çocukta geçerli değil. Sebep ise şöyle açıklanıyor ; Çocuk ile anne yada baba bağının oluşabilmesi için 18’i doldurmamış olmak. Yalnız şu detayı atlamamak lazım talihlinin kendi çocuğunda kural belli 21 yaş fakat talihlinin eşinin çocuğu ise 18 yaş sınırı keskin bir şekilde belirlenmiş. ( 18 ile ilgili detaya ben rastlamadım ve ısrarla bunun hiçbiryerde yazmadığını da belirttim konsoloslukta fakat bunu gerekli yasayla reddettiler.)

• @Sono Teşekkür ederim darısı başınıza umarım sürecimizi bunca zorluğa rağmen tamamlamayı başarırız☺️

• @thementor Teşekkür ederim umarım geride kalan arkadaşlarımız da vizelerini almayı başarırlar. Çok emek ve zaman kaybı yaşandı dv2020de. Karşılığını almak umuduyla 🙏

• @stilll, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Sn @crazycells sizce biz mulakat yapamayanlarin sansi tamamen bitti diyebilit miyiz ?

Henuz degil, cunku mahkeme kararina gore verilmesi gereken vizeler var. Ama mahkeme kararinin uygulanmasi icin bence avukatlarin baski yapmasi gerekecek. Konsolosluktaki islemler hizlandiktan sonra bu konuda gelismeler olabilir. Su an icin takipte kalin ama tabii ki beklentilerinizi de minimumda tutmaniz en iyisi olur, neler yasanacagini hicbirimiz bilmiyoruz.

• @Calibraturbo, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

39 BİNlere evrak talep yollandımı ?

Burasi DV2020 basligi...

• @Muhtaradana bey alabildi mi vizesini? Alamadıysa çok üzülürüm çok iyi niyetli bir insandı.

• @this-time89 henuz degil, hakimin ayirdigi vizelerden umitliyiz :) iyi haberleri bekliyoruz hala...

• Sanirim cok nadir yakaladigimiz bu sansi yine nadir bir yasanabilecek durumlar ile yasiyoruz. Bilmiyorum herkesin gonlune gore olur umarim. Bir cogumuz hayaller umitler ile buradayiz. Belki de hayatta bizi daha farkli seyler bekliyor. Kim bilir... tesekkurlerr @crazycells cok cabalariniz var bizler icin.

• Evrak onayı alan , randevu tarihi alan vs. gösteren tablomuzun linkini atabilirmisiniz ?

• @Maggo Teşekkür ederim

• @Muhtaradana, @crazycells merhaba

Tam iki haftadır https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv dan DV2020 randevumu yenilemeye çalışıyorum fakat müsait gün bulunmamaktadır diye bir cevap alıyorum ne zamana kadar süre var ve bu sadece bana mı oluyor yoksa başkaları da bu sıkıntıyı çekiyor mu? bu konuda bir bilginiz var mı? cevaplarsanız sevinirim

• @EDM, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@Muhtaradana, @crazycells merhaba

Tam iki haftadır https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv dan DV2020 randevumu yenilemeye çalışıyorum fakat müsait gün bulunmamaktadır diye bir cevap alıyorum ne zamana kadar süre var ve bu sadece bana mı oluyor yoksa başkaları da bu sıkıntıyı çekiyor mu? bu konuda bir bilginiz var mı? cevaplarsanız sevinirim

Sizin icin 30 eylul 2020 son gundu artik randevu alamayacaksiniz. Ayrilan 9000 vize icin hangi kritere gore randevu verilecekse oradan bir sansiniz olabilir beklemeniz lazim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@EDM, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@Muhtaradana, @crazycells merhaba

Konsoloslugun bilgilendirmesini beklemelisiniz.

Sayin @DustyBlue 'nun dedigi gibi 30 Eylul, DV2020 icin son gundu. Konsolosluk ya da Disisleri Bakanligi mahkeme kararini nasil uygulayacagini aciklamadan bir sey yapabileceginizi sanmiyorum.

• Merhaba,2020 talihlisiyim de göründüğü gibi onay da almıştım ancak mülakat alamadım. Dediğiniz gibi mahkeme surecide devam etmekte .Peki benim 2022 ye başvurmam sürecime bir zarar verir mi ?

Benzer Başlıklar

• 20 Oy
    3k İleti
    327k Bakış
    Mehmet AksoyM
    @herdem merhaba aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi
  • 33 Oy
    5k İleti
    602k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • 28 Oy
    3k İleti
    772k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k