Coronavirus (COVID-19)
-
Buralarda da durum pek farklı değil. Kimse maske takmıyor. Maske takanlara değişik değişik bakıyorlar. Enteresan bir durum.
-
-
@knnrn semsiye acik yasamaya aliskin millet diyerek kasmiyorlar artık. biri dolari iplemiyor biri hasta sayisini biri et fiyatini. yazik bu millete vallahi.
-
@knnrn, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Tüm ülkeler testi pozitif çıkan vaka sayılarını açıklarken Türkiye sadece belirti veren/hastanede yatan hasta sayısını açıklıyormuş. ABD'de Covid çok kötü, Türkiye iyi diyenler için.
Bu aciklamanin ve salgin nedeniyle Turkiye'de olusan kafa kasisikliginin ilk meyvesi geldi.
-
Gelen haberlere gore Baskan Trump ve esi de positive cikmis. gun karantinada kalacaklarmis.
https://www.cnn.com/2020/10/02/politics/president-donald-trump-coronavirus-positive-test/index.html
-
2 gün önce Biden ile bir araya gelmişlerdi, ona da bulaştırmış olmasın?
-
Eylul ayi ABD issizlik rakamlari aciklandi.
661k yeni ise giris ve boylece issizlik orani 7.9%.
https://www.cnn.com/2020/10/02/economy/september-2020-jobs-report-election/index.html
-
@Chandler, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
2 gün önce Biden ile bir araya gelmişlerdi, ona da bulaştırmış olmasın?
Dij minnaklarin ABD uzerindeki bir oyunu olabilir :)
-
Trump’ın pozitif çıkma haberi hiç iyi bir haber değil bence.
Eğer gerçekten pozitif ise ve ölmezse, cumhuriyetçiler bundan destek alarak daha da cesaretlenecekler. Zaten umursamıyorlardı, hepten boş verirler. Vakalar zirveye koşar. Trump ise bunu güzel kullanır.
Yok eğer ölürse, liberallerin oyunu olarak komplo teorileri başlar.
Veya hastalığı ağır geçirirse, bu durumu kullanarak seçimi ertelemek için elinden geleni yapar gibi geliyor.
Bu arada geçen günkü tartışmada, Biden ile dalga geçiyordu maske takması ile ilgili. Sözleri şunlardı;
"I don't wear face masks like him. Every time you see him he's got a mask. He could be speaking 200 feet away ... and he shows up with the biggest mask I've ever seen."
"This is the first time Melania has been positive around you" :D
-
Trump reis bunu atlatir ve buyuk bir zafer kazanmis edasiyla secim kampanyasina devam eder, buyuk ihtimalle oylarini da arttirarak. Bence bu durumu firsata cevirmek icin herseyi yapacaktir.
-
Trump Reyizi hastaneye kaldırmışlar...
-
Trumpty Dumpty siirleri Hollywood'dan sevgilerle:
https://www.vanityfair.com/hollywood/2020/09/donald-trump-poems-lithgow-streep-jackson
-
Turkiye'den bir doktorla soru-cevap:
-
@MySea Bagimsiz universitelere degil, bakanliga inanirim diyen arkadaslar vardi. Onlar sasirmistir belki. Ben sasirmadim sahsen.
-
-
Arkadaslar merhaba, belkide bu soruyu defalarca burada sordular fakat o kadar cok mesaj var ki hepsini okuyacak inanin vaktim yok. Ogrenmek istedigim bilgi ise son zamanlarda A.B.D ye ucus gerceklestiren arkadaslardan. Amerika'ya giriste corona testi yaptirma sarti var mi ? yani Turkiye'den yaptirip gitme gibi bir zorunluluk soz konusu mu ?
Yardimci olursaniz sevinirim. tesekkurler . -
@Dilayla Bir hafta kadar once yaptirdim benim icin zorunluluk yoktu fakat her eyaletin farkli sartlari olabiliyor. Ineceginiz eyaletin sartlarini ve sonrasinda seyahat edeceginiz eyaletin sartlarina bakin derim.
-
@Dilayla, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Arkadaslar merhaba, belkide bu soruyu defalarca burada sordular fakat o kadar cok mesaj var ki hepsini okuyacak inanin vaktim yok. Ogrenmek istedigim bilgi ise son zamanlarda A.B.D ye ucus gerceklestiren arkadaslardan. Amerika'ya giriste corona testi yaptirma sarti var mi ? yani Turkiye'den yaptirip gitme gibi bir zorunluluk soz konusu mu ?
Yardimci olursaniz sevinirim. tesekkurler .ABD'ye giris yapacaginiz eyalete bagli. Foruma aktarilanlardan hatirladigim kadariyla Massachusetts ve Hawaii icin test gerekiyor, New York ve Florida icin gerekmiyor.
Ama gireceginiz havalimaninin bulundugu eyaletin sartlarini incelemelisiniz.
-
@crazycells, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
@Dilayla, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Yardimci olursaniz sevinirim. tesekkurler .ABD'ye giris yapacaginiz eyalete bagli. Foruma aktarilanlardan hatirladigim kadariyla Massachusetts ve Hawaii icin test gerekiyor, New York ve Florida icin gerekmiyor.
Ama gireceginiz havalimaninin bulundugu eyaletin sartlarini incelemelisiniz.
Hemen duzeltme yapayim Massachusetts icin zorunlu degil, eger kendinizi 14 gun izole ederseniz yaptirmaniz gerekmiyor veya baska bir eyalate giderseniz de!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum