Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

Gündem
1.1k 208 87.9k 201

• @mstf az degilmis gercekten bide dava kaybedilebilirdi

• @marvin, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

@mstf az degilmis gercekten bide dava kaybedilebilirdi

No risk, no fun :)

• @mstf şu an davaya katılmadığıma çok pişmanım , geçen geçti hayırlısı diyelim

• @marvin, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

o kartı almak için 500 bin dolar yatırım yapmak gerekiyor. o davaya katılımcı olmak için 10 bin dolar verebilecek çok kişi tanıyorum.

• @DustyBlue, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

@marvin, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

o kartı almak için 500 bin dolar yatırım yapmak gerekiyor. o davaya katılımcı olmak için 10 bin dolar verebilecek çok kişi tanıyorum.

Bu konu esnek bir konu. 1000 dolar Turkiye sartlarinda onemli bir para. Veremeyenleri anlıyorum. Verenleri ise takdir ediyorum. Demek ki cok istediler ve hak ettiler.

• Mesai saati bitimine kadar kararın açıklanmasını beklediğini söylemiş Curtis.

• Kararla ilgili bir açıklama yapıldı mı? Nedir acaba durum bilgisi olan açıklayabilir mi? Teşekkürler

• Tivitlerden anladigim kadariyla 9 bin vize daha ayrilmis ama bu vizeleri kimin alacagi net degil

Yine emin degilim ancak diger davalar sonuclanmadan yeni mulakat tarihi verilmeyecek denmis. Bu da en erken 3 ay denmis. Yanlisim varsa bu mesaji silecegim arkadaslar.

• Arkadaşlar, conditionların ne olduğunu ben de anlamadım ama totalde 9k vize ayrılmış olması sevindirici bir habere benziyor. 🙂

• @hasan44, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

Arkadaşlar, conditionların ne olduğunu ben de anlamadım ama totalde 9k vize ayrılmış olması sevindirici bir habere benziyor. 🙂

Tum dunyadan 9 bin vize verilecek ailelerde dahil, her aile ortalama 2.2 kişiden oluşsa tüm dünyada 4090 dosya işlenecek, bu durumda siralama nasil yapilacak? Eu icin case no nasil belirlenecek mesela? Son vize alan 20 binlerdeyse maksimum 22 binlere kadar cikar hangi bolgelere oncelik verilecek esit mi dagitilacak bolgelere gire vizeler? Is iyice karmasik bir hale getirildi. Case no su dusuk olup evrak bekleme yazisini yeni basvurdugu icin yeni alanla marttan beri randevu bekkeyen ama case nosu yuksek olan kisiler ayni mi sayilacak? Hazirandan sonra herkes current oldu neye gore kime gore bir siralama olacak? Ben 3 ay daha uzatma bekliyordum. Ama karardan anlasilan hakimin bu sureyi uzatma yetkisi yokmus.

• @DustyBlue, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

@hasan44, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

Arkadaşlar, conditionların ne olduğunu ben de anlamadım ama totalde 9k vize ayrılmış olması sevindirici bir habere benziyor. 🙂

Tum dunyadan 9 bin vize verilecek ailelerde dahil bu durumda siralama nasil yapilacak? Eu icin case no nasil belirlenecek mesela? Son vize alan 20 binlerdeyse maksimum 22 binlere kadar cikar hangi bolgelere oncelik verilecek esit mi dagitilacak bolgelere gire vizeler? Is iyice karmasik bir hale getirildi. Case no su dusuk olup evrak bekleme yazisini yeni basvurdugu icin yeni alanla marttan beri randevu bekkeyen ama case nosu yuksek olan kisiler ayni mi sayilacak? Hazirandan sonra herkes current oldu neye gore kime gore bir siralama olacak? Ben 3 ay daha uzatma bekliyordum. Ama karardan anlasilan hakimin bu sureyi uzatma yetkisi yokmus.

Benim anladigim kadariyla 9 bin vizeyi rezerve tutuyoruz su sartlar yerine gelirse dagitacagiz gibi bir durum var. O da en az 3 ay surecek sonuclanmasi bu yuzdende deadline uzatma vs gibi islere girismeden dagitilacak vize sayisina odaklanilmis sanirim.

Tam bir yilan hikayesine dondu bu is ben artik bugun pozitif yada negatif bu is netlesir diye dusunuyordum simdi en az yilbasina kadar belirsizlik devam edecek gibi gorunuyor. Sacma sapan isler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@marvin, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

@DustyBlue, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

@hasan44, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

Tum dunyadan 9 bin vize verilecek ailelerde dahil bu durumda siralama nasil yapilacak? Eu icin case no nasil belirlenecek mesela? Son vize alan 20 binlerdeyse maksimum 22 binlere kadar cikar hangi bolgelere oncelik verilecek esit mi dagitilacak bolgelere gire vizeler? Is iyice karmasik bir hale getirildi. Case no su dusuk olup evrak bekleme yazisini yeni basvurdugu icin yeni alanla marttan beri randevu bekkeyen ama case nosu yuksek olan kisiler ayni mi sayilacak? Hazirandan sonra herkes current oldu neye gore kime gore bir siralama olacak? Ben 3 ay daha uzatma bekliyordum. Ama karardan anlasilan hakimin bu sureyi uzatma yetkisi yokmus.

Benim anladigim kadariyla 9 bin vizeyi rezerve tutuyoruz su sartlar yerine gelirse dagitacagiz gibi bir durum var. O da en az 3 ay surecek sonuclanmasi bu yuzdende deadline uzatma vs gibi islere girismeden dagitilacak vize sayisina odaklanilmis sanirim.

Tam bir yilan hikayesine dondu bu is ben artik bugun pozitif yada negatif bu is netlesir diye dusunuyordum simdi en az yilbasina kadar belirsizlik devam edecek gibi gorunuyor. Sacma sapan isler

sanırım en kötüsü de bu oldu. belirsizliğin devam etmesi durumu. o 9095 vizenin kimler tarafından, nasıl, ne zaman alacağı yine açıkta kalmış oldu.

yargıç yetkisi gereğince uzatma yapmayıp sadece 9095 vize rezerv ediyor ama bunun da kimler tarafından alınabileceğini net şekilde belirtemiyor. hangi bölgelere ne kadar dağıtılacak bu vizeler o bile belli değil. sanırım yargıç ne şiş yansın ne kebap diyerek bu şekilde bir karar verdi. yine de herkes için hayırlı olmasını diliyorum. umarım güzel gelişmelerle biter bu süreç

• Valla yine yilan hikayesi yine belirsizlik yildik ya :(

• @mstf ben hiçbir davaya dahil olmadan vizemi alabildim. Zaten ortada bir hak var ve bu hakkı geri alabilmek için para vermemize gerek yoktu. Eğer ki vizemi son güne kadar alamamış olsaydım ben de hakkımı savunması için bir avukata dosyamı gönderecektim.

• Bu ileti silindi!

• @23enCo, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

@mstf ben hiçbir davaya dahil olmadan vizemi alabildim. Zaten ortada bir hak var ve bu hakkı geri alabilmek için para vermemize gerek yoktu. Eğer ki vizemi son güne kadar alamamış olsaydım ben de hakkımı savunması için bir avukata dosyamı gönderecektim.

Bence ortada bir hak yok. Bu abd nin bize sunmis oldugu bir cekilis ve kimseye hak kazanildigini garanti etmiyor. Yani milli piyango gibi birsey. Bu benim fikrim. Eger haksa herkes mahkemeye gider ve hakkinu alir.

• ⭐⭐⭐⭐

@23enCo, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

@mstf ben hiçbir davaya dahil olmadan vizemi alabildim. Zaten ortada bir hak var ve bu hakkı geri alabilmek için para vermemize gerek yoktu. Eğer ki vizemi son güne kadar alamamış olsaydım ben de hakkımı savunması için bir avukata dosyamı gönderecektim.

Keşke öyle olsa ama maalesef bu bir hak değil, bu size sunulan bir şans. Ne zaman ki vize basılı pasaportunuzla ülkeye giriş yapıyorsunuz haklarınız o zaman başlıyor işte.

Siz diğerlerinden daha şanslı olan taraftaymışsınız, vizenize almışsınız :)

• ⭐⭐⭐⭐

Sanırım çıkabilecek en kötü sonuç, net bir sonuç çıkmamasıydı ve öyle de oldu..
    Her ne kadar 9bin vize rezerv edildiyse de belirsizlik hala devam ediyor ve DV2020 için üzgünüm bunun adına :(
    Umarım bir an önce şu belirsizliğe bir son verirler ve önünüzü görebilirsiniz artık.

• Süreçte en son yaşadığım şey evrak onayı oldu. Herhangi bir mülakat tarihi almadım ve mahkemelere katılamadım. Case numaram 24XXX. Sanırım benim için yolun sonuna geldik bu saatten sonra pozitif yönde bir gelişme olacağını sanmıyorum. Yanılıyor muyum?

• DV2020'den vizesini henuz alamamis olan talihlilere malesef gecmis olsun. Daha oncede yazmistim, yargicin malesef mali yili uzatma yetkisi yok, o yetki sadece Kongreye ait.

Tweetlerden anlasildigi uzere Kennedy davasina katilan davacilar ve onlarin derivatives yani aile bireyleri icin toplamda 9095 adet vize reserve edilmis yani ayrilmis. Diger geri kalan vizeler ise artik gecerli degil cunku 2020 mali yili dun gece sona erdi. Dava sonuclaninca, yargicin ve DOS'un anlasmalarina gore sanirim bu reserve edilmis vizeler Kennedy davasindakilere verilecek.

Henuz resmi mahkeme evragini gormedigimiz icin daha fazla yorum yapmak su anda mumkun degil.

Benzer Başlıklar

• Osman Kavala davası vizeleri etkiler mi?

Gündem
    4
    0 Oy
    4 İleti
    234 Bakış
    FourayF
    @saulgoodman, içinde söyledi: Osman Kavala davası vizeleri etkiler mi? Etkilemez. Umarım sizin dediğiniz gibi olur. Ama bugun rte de açıklama yaptı; "Bizim bunları ülkemizde ağırlamak gibi bir lüksümüz olamaz." dedi. İnş. ortalık kızışmaz.
  • Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)

Taşındı Gündem
    752
    0 Oy
    752 İleti
    46k Bakış
    arnbltA
    Yazı biraz yoruma dayalı olmuş gibi. Nisan dan beri yasaklanan Green Card sahiplerinden bahsediyor. Böyle bir yasak hiç olmadı. Şu anda da yok. Mayıs ta bir tanıdığım gitti. Zaten order da böyle bir şeyden bahsetmiyor.
  • Trump'ın "görevden alınma" oylaması

Gündem
    12
    1 Oy
    12 İleti
    467 Bakış
    MySeaM
    Bu arada Baskan Trump 24 Aralik tarihinde de tum federal calisanlara holiday verdi. Yani 24 ve 25 Aralik'da tum federal kurumlar kapali. Bilginize!
  • DV 2020 Instructions yayinlandi...

Gündem
    1
    1 Oy
    1 İleti
    644 Bakış
    G
    ........
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k