DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
Araya saçma bşr harf topluluğu karışmış telden yazmak zor oluyor kusura bakmayın @rasul1995 @ paw-of-eagle
-
@gözde yok önemli değil ne kusuru:)
-
@paw-of-eagle DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
@tanti Galatasarayı kastetmiştim:)
Alışkınız zaferlere diyeyim 😂
-
Selamlar Arkadaşlar, nasılsınız beyaa 😁 Öğrenebildik mi çekiliş nezaman olacak @gözde @tanti ?
-
@likable DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
Selamlar Arkadaşlar, nasılsınız beyaa 😁 Öğrenebildik mi çekiliş nezaman olacak @gözde @tanti ?
Müdür o iş sen de Twitter dan bunalt adamları 😄
-
Şimdilik aram iyi yazışıyoruz TravelGov’la 😁
@tanti DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
Müdür o iş sen de Twitter dan bunalt adamları 😄
-
@heleniki kusura bakmayın işten güçten giremedim foruma iki gündür.
Biraz geç oldu ama iyi ki doğdunuz, mutlu yıllar.
Gülümsemenizi ve umudunuzu hiçbir zaman yitirmemeniz dileğiyle... -
@guropeth güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, çok naziksiniz : ) O umutlar insanları ayakta tutuyor,umarım umutlarımız gerçekleşir :)
-
-
Bu yazı çok enteresan

-
Insallah ek bir cekiis daha olsun...
-
Arkadaşlar 3 saat önce Ek Çekilişle alakalı resmi Twitter hesabında yapılan sohbeti okumak isterseniz
Link:
Türkçesi

Bu yazıdan yola çıkarak şahsen ben gayet genel bir bildirim olduğunu düşünüyorum artık. Yani her sene hatırlatması yapılan Eylül ayına kadar saklayın konusu. Ek çekiliş olacağı ihtimalinin diğer senelerden farklı olduğunu zannetmiyorum maalesef.
-
-
@FreeWoRLD malesef bende öyle düşünüyorum dilerim bir supriz olur
-
Ins .. ek seçim bekliyoruz bu kadar olumlu hava varken olsun bu ek seçim :) nasip , hep dua ediyoruz olumlu adımlar olsun diye , hayırlısı olsun simdiden
-
Bu ileti silindi! -
sayın @FreeWoRLD ve sayın @Takip; bence yıl içerisinde ek bir çekiliş olacağını öngörmek kadar, olmayacağını öngörmek de şu an için anlamsız. resmi twitter hesabındaki açıklamaların genel ve rutin bir uyarı izlenimi vermesinin yanında; ayrıca bu tarz açıklamaların daha önce örneğine rastlanmamış olması ve bu yılki toplam seçilen kişi sayısının henüz açıklanmamış olması ve ayrıca da foruma seçildiğini deklare edenler içerisinde henüz case number'ı otuz binin üzerinde bir sayı olmaması bizlere "acaba?" dedirtiyor. toplam seçilen kişi sayısı açıklandığında daha rahat ve daha gerçekçi konuşmak doğru olur kanısındayım. o yüzden biraz daha sabır ve "wait and see" diyorum :)
-
selam herkese. bugün çok sessiz buralar...
-
@orhant hayırlı olsun hocam.
-
@heleniki selamlar. İştedir millet:))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum