Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green Cardlı iken boşanma sonrası (DV2 sahibi için) vatandaşlık işlemleri

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri
34 15 6.9k 15

Benzer Başlıklar

  • 0 Oy
    23 İleti
    4k Bakış
    arnbltA
    @saulgoodman yok o anlamda degil. Turkiye ye girerken Turk pasaportu ile girebilirsiniz. Ama ABD pasaportu kullanmazsaniz bu ABD tarafinda sorun cikarabilir. Bildigim bir ornek var bu konuda. Alie dostumuzun isyerinden bir arkadasi ayni zamanda Cin vatandasi da olan bir yazilimci tatilde Cin pasaportunu kullandigi icin Clearence sertifikasinda bir hayli problem yasamis Bize de bu konuda uyarida bulundu arkadasim. Kendisi DC bolgesinde kontratli yazilimci idi. Selamlar.
  • Türkiye'de doğan çocuğun ABD Vatandaşlık Belgesi

    Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri
    23
    0 Oy
    23 İleti
    2k Bakış
    erncndrE
    Merhabalar TRde doğan kızım için 10 kasımda konsolosluktaki randevumuzda vatandaşlık belgesi ve pasaportu onaylandı. Ancak hala pasaport ve belge evimize gelmedi. Pasaport 17 kasım tarihinde konsolosluğa gönderilmiş. Doğum belgesi de 20 kasım günü evimize postalanmış. Ancak bugune kadar ne gelen ne giden var postalandıktan sonra eve gelmesi ortalama kaç gün sürmekte bilgisi olan var mı? Toplam sürecin 18. Gününü bitiriyoruz bazı arkadaşlar 14. Günde belgelerin kendilerine teslim edildiğini söylüyorlar. ANG kargo şirketi yollayacaktı belgeleri ve konsoloslukta verdikleri küçük bir kağıda gönderim adresini ve iletişim bilgilerimizi yazmıştık.
  • Vatandaşlık Testi

    Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri
    9
    5 Oy
    9 İleti
    953 Bakış
    VolkanUV
    @Calibraturbo aynı skor =)
  • Vatandaşlık Sertifikası Başvurusu (N-600)

    Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri us citizenship n-600 uscis
    15
    1
    4 Oy
    15 İleti
    2k Bakış
    saulgoodmanS
    @saulgoodman, içinde söyledi: Vatandaşlık Sertifikası Başvurusu (N-600) N-600 icin biyometrik randevusu tamamlandıktan ne kadar süre sonra sertifika çıkıyor? Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi lütfen? Soru cevapsız kalmasın, 3 ay. :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum