Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Vergi bildirim tarihini ertelemek için yapılması gerekenler

Taşındı Vergi Sistemi
57 17 7.6k 15

Benzer Başlıklar

  • Vergi İadesinde Hata

    Vergi Sistemi vergi turbotax i̇ade
    1
    0 Oy
    1 İleti
    43 Bakış
    Yağız CeyranY
    Merhabalar arkadaşlar geçen yaz work and travela gitmiştim ve işverenlerimin bana W2 formalarımı gönderilmesiyle vergi iadesine başvurmaya karar verdim. Bunun için TurboTax'ı kullanmak istedim ve gerekli bilgileri doldurdum ancak gözden kaçırdığım bir yerde yanlışlıkla eyalet bilgileri için resident girdim ama nonresident'ım. Ben bu dosyayı e-file şeklinde gönderdim ve hiçbir şekilde geri alamıyorum veya duzenleyemiyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Bilgisi olan varsa teşekkürler.
  • Vergi ödemesi yapmalı mıyım ya da beyan?

    Vergi Sistemi
    1
    0 Oy
    1 İleti
    236 Bakış
    M
    Merhaba, amerikaya 2023 Aralık ayında girdim, evraklarım ve sosyal güvenlik numaram gelmediği için iş bulamadım ve çalışmadım, sadece amerikada açtığım banka hesabıma türkiyeden getirdiğim parayı yatırdım. 2024 Nisan ayında vergi ödemesi ya da herhangi bir beyan yapmam lazım mı?
  • Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card vergi
    5
    0 Oy
    5 İleti
    908 Bakış
    crazycellsC
    @fatim, içinde söyledi: Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek Merhabalar bi sorum olacaktı eşim gelir beyanında bulundu ama ödemesi gereken vergiyi ödemedi zamanı geçti üstelik benim için green card başvurusunu yapacaz bu bize sorun çıkarır mı? Evet, Green Card basvurusunda bu durum problem yaratabilir. Arkadaslarin da dedigi gibi IRS ile iletisime gecip bir payment plan uzerinde anlasin, bu plana dair belgeleri basvurunuzda kullanirsaniz borcunuzu odemeye calistiginiz icin bu durumun sorun yaratma ihtimali azalacaktir.
  • Tax return W-2, Vergi formu

    Taşındı Vergi Sistemi
    413
    1
    0 Oy
    413 İleti
    33k Bakış
    ayvalik10A
    https://www.youtube.com/watch?v=_KDwzvszqG0
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum