DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
@heleniki inşallah isteyen ve GC nin ne anlama geldiğini bilen herkese çıkar🙏
-
@sedef çok haklısınız.vize almanın bile paralı olduğundan haberi olmayıp aaa ben öyle olduğunu bilmiyordum diyen kazanan bile var :(
-
@heleniki aynen ya onlara anlam veremıyorum zaten🤭
-
@sedef belki bana kızacak olanlar olabilir ama başvurunun cüzi de olsa bir ücreti olması gerektiğini ve okul şartı olarakta en az lisans mezunu kişilerin katılmasının şart olmasını isterdim.böyle olunca önüne gelen başvurmazdı emin olun.
-
@heleniki evet mantıklı ama işte buranında ilginç kuralları malesef
-
@sedef aynen öyle :)
-
@takip DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
Bu arada bu göze çarpan travel isimli twitter hesabında biliyorsun @crazycells ek çekiliş olabilir diyor. Hayır ümitlenmiyeceğim ve umudumu kestim ama geçen senelerde de böyle uyarı yapılıyormuydu dikkatini çektimi hiç ? Biraz dikkate değer gibi ?
Hayir, gecen yillarda boyle bir durum olmadi. Lakin buna benzer bir olay sadece DV2017'de 2 yil once oldu. DV2018 icin ikinci aciklama yapilmadi.
Talihlilerin azligina pek katilmiyorum. Her yil genelde ilk haftalarda sessiz kaliyorlar, o nedenle boyle bir intiba olusuyor. Yakinda forumda sesleri daha cok cikacaktir merak etmeyin. Su an sadece okuma ve hazmetme asamasindalar :) onumuzdeki haftalarda ve aylarda forumda yazmaya baslarlar. Ama DV2017'den hatirladigim kadariyla ek aciklamada toplamda sadece ~10.000 kisi aciklamislardi yani normalde aciklanan sayidan cok daha az, o nedenle ek bir aciklama olsa bile 6 gun once aciklanan sayinin %10 kadari kisi bilgilendirilecek gibi gorunuyor...
Bir de su post'a bir goz atin isterseniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/540/dv-2019-sonuclari-nasil-kontrol-edilir/15?page=1 -
Bu gidişle GC bize çıkana kadar bu programı kaldırırlar.
-
-
-
Bugün ki ruh halim 😔
-
@heleniki Doğum günü çocuğunun dilekleri olurmuş :)
-
@famel umarım olur bende öyle inanıyorum :)
-
Çok minik bir ihtimal bile olsa Eylül’ ü beklemek bile güzel. Ben senin bana çıkma ihtimalini sevdim Gc :))))
-
Ben artık beklemeyi braktım. Foruma giriyorum gelişmeleri tabikide takip ediyorum. GC programı kalkana kadar yada bana çıkana kadar hersene başburmaya devam , fakat çıkmıycak gibi davranıyorum artık, farklı ülkeri araştırmaya başladım.
-
Profil resminizden esinlenerek; benim favorilerimden birini sizlere ve cocuklariniza onereyim, Florida'da tum publix ve walmart'larda 😊
Daha iyileri icin yerlestiginiz yerdeki pastacilar dogru adres olacaktir..
https://www.edwardsdesserts.com/products/singles-slices/singles-slices-key-lime.htm -
Çok teşekkürler sevgili @Sharm tadı damağımda kaldı desem yeridir. Hatta key lime aldığım yerde lipstick leri vardı iyi ki almışım. Canım çektikçe onu kullanıyorum :) Tekrar gittiğimde kesinlikle tavsiyenizi deneyeceğim.
-
@gözde Bilinçaltınıza bir kere yerleşti, varın istemeyin siz:))
-
@heleniki geç de olsa, ben de doğum gününüzü kutluyorum. Kabul buyurun:)
-
@paw-of-eagle çok teşekkür ederim, çok naziksiniz :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum