DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
Bugün ki ruh halim 😔
-
@heleniki Doğum günü çocuğunun dilekleri olurmuş :)
-
@famel umarım olur bende öyle inanıyorum :)
-
Çok minik bir ihtimal bile olsa Eylül’ ü beklemek bile güzel. Ben senin bana çıkma ihtimalini sevdim Gc :))))
-
Ben artık beklemeyi braktım. Foruma giriyorum gelişmeleri tabikide takip ediyorum. GC programı kalkana kadar yada bana çıkana kadar hersene başburmaya devam , fakat çıkmıycak gibi davranıyorum artık, farklı ülkeri araştırmaya başladım.
-
Profil resminizden esinlenerek; benim favorilerimden birini sizlere ve cocuklariniza onereyim, Florida'da tum publix ve walmart'larda 😊
Daha iyileri icin yerlestiginiz yerdeki pastacilar dogru adres olacaktir..
https://www.edwardsdesserts.com/products/singles-slices/singles-slices-key-lime.htm -
Çok teşekkürler sevgili @Sharm tadı damağımda kaldı desem yeridir. Hatta key lime aldığım yerde lipstick leri vardı iyi ki almışım. Canım çektikçe onu kullanıyorum :) Tekrar gittiğimde kesinlikle tavsiyenizi deneyeceğim.
-
@gözde Bilinçaltınıza bir kere yerleşti, varın istemeyin siz:))
-
@heleniki geç de olsa, ben de doğum gününüzü kutluyorum. Kabul buyurun:)
-
@paw-of-eagle çok teşekkür ederim, çok naziksiniz :)
-
ne oldu ya çekmediler mi ek çekiliş filan
-
@tanti zafer sarhoşusunuz galiba:))
-
@paw-of-eagle :))))
-
@tanti sabırlı olacaksın yok öyle hemen çekiliş falan
-
@paw-of-eagle DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
@tanti zafer sarhoşusunuz galiba:))
kaybeden biri için zafer biraz lüks durdu
-
kazanan biriyle irtibat kurmak istiyorum ama kazananların burnu mu havada nedir, bana yazmıyorlar :(
-
@rasul1995 :))))))
-
@rasul1995 benden sana tavsiye öyle mesaj işlerine girme
-
@tanti Galatasarayı kastetmiştim:)
-
@gözde neden?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum