Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
-
@tolgamg Merhaba konu başlığı ve mail içeriği nasıl olmalı sizce ?
-
@salih2825, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
@tolgamg Merhaba konu başlığı ve mail içeriği nasıl olmalı sizce ?
Ben kendiminkini hazırladım. Mailinizi gönderirseniz örnek olarak sizinle de paylaşabilirim. Islak imzalı PDF olarak mailin içinde göndermeniz gerekiyor: “Declaration_Salih_XXX.PDF” gibi bir dosya ismiyle.
-
@Hosko, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Vizesi yeni basilanlarin pasaportlarinda "entry subject to PP 10014" yazisi mevcuttur. Yani yasak durdurulana kadar veya sona erene kadar giris yapamayacagiz. @Muhtaradana bey buraya paylastim dogru mudur?
-
@tolgamg [email protected]. Lütfen.
-
@tolgamg Teşekkür ederim görev tamamlandı. Şuan geriye kalan son 3 günü yine yeniden beklemek.. Hepimiz için en güzel şekilde sonuçlanır umarım bu süreç.
-
-
@tolgamg [email protected] yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.
-
@tolgamg [email protected] adresinede gonderirmisimiz rica etsem ? bu deklerasyon olayi nedir ozetle biraz geri kaldim ben bu konuda.
-
İsteyen herkese örnek gönderdim. Ben de kendiminkini tamamlayıp Charles Kuck ve Philip Kuck’a maille gönderdim bugün. Charles Kuck geri dönüş yaptı ve teşekkür etti. Yüzlerce geldiğini ve aralarından iyi olanları seçeceklerini söyledi. Siz yine de vazgeçmeyin, göndermeye devam edin lütfen. Pazartesiye az kaldı...
-
@tolgamg görev tamam
-
@tolgamg Charles kuck mail adresi varsa alabilirmiyim.
-
@ahmeter32, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
@tolgamg Charles kuck mail adresi varsa alabilirmiyim.
Tabi: [email protected]
-
Arkadaşlar baya kafam karıştı. Numaram 23xxx. 4 martta KCC'den mail almıştım. Evraklarımın tamamlandığımı numaramı takip etmem gerektiğini söylüyordu. Mahkeme kararından sonra KCC'ye ve Ankara'ya mail attım. Şu an bunlar dışında ne yapmam gerekiyor.
-
@tolgamg ben de [email protected] adresine gönderdim fakat herhangi bir dönüş alamadım.
-
@troy, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
@tolgamg ben de [email protected] adresine gönderdim fakat herhangi bir dönüş alamadım.
Ben de önce ona gönderdim ve cevap alamadım. Sonra Charles Kuck’a da gönderdim, o cevap verdi. Ona da gönderin lütfen. Babası zaten :)
[email protected] -
cevap almanıza gerek yok. canlı yayında da dedi zaten "gönderdiyseniz almışızdır, peşine düşüp bizi bunaltmayın, kullanacağız" vs diye.
-
@tolgamg selam yoldaş. bugün cuma malum, ben KCC aradım fakat ulaşamadım. sende var mı bi gelişme, konuşabildin mi hiç?
-
@gctugrul, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
Arkadaşlar baya kafam karıştı. Numaram 23xxx. 4 martta KCC'den mail almıştım. Evraklarımın tamamlandığımı numaramı takip etmem gerektiğini söylüyordu. Mahkeme kararından sonra KCC'ye ve Ankara'ya mail attım. Şu an bunlar dışında ne yapmam gerekiyor.
Mulakat tarihi isteyip iletisime gecmeye devam edin.
Eger cevap alamazsaniz diger arkadaslarin da yaptigi gibi avukatlara ulasip, durumu anlatin.
-
@heroinchains, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
@tolgamg selam yoldaş. bugün cuma malum, ben KCC aradım fakat ulaşamadım. sende var mı bi gelişme, konuşabildin mi hiç?
Selam Yoldaş! Her gün 2 defa görüşüyorum KCC ile. Cumartesi de yarım gün açık diye biliyorum yine arayacağım bugün. Bir kaç gün önce davacılar bitmek üzere, 5-7 güne size sıra gelir demişti görüştüğüm bir iki yetkili. Sonra yine davada ismi geçenlerle devam ediyoruz demeye devam etmeye başladılar. Bir kopukluk var kendi içlerinde. Birbirlerinden, ne durumda olduklarından bile haberleri yok.
2 haftadır sayısı binden az olan davacıları bitirememiş olmaları da ayrı bir hikaye. Brit Simon normal zamanlarda bile haftada bin dosya civarında işleyebildiklerini, geçen yıl bir ayda 3800 küsür dosya işlediklerini söyledi. Şimdi çok daha hızlı olmaları gerekirken aksine çok daha yavaşlar. İşlenen dosyalar yüzler civarındaymış. Brit Simon da tüm bu verilerin karşılaştırmasını gösteren bir deklarasyon verdi Charles Kuck’a. Pazartesi yargıca sunulacak.
Yorumları her yerden takip ediyorum. Herkes KCC’den çok şikayetçi. Çok yavaş ve kötü niyetli olduklarını düşünüyorlar. Ben de dahil. Charles Kuck her şeyin farkındayız, merak etmeyin dedi ve bu yargıcı çok kızdıracak ve kararını verirken oldukça etkili olacak dedi. -
@tolgamg sağol reis gönderdik bakalım Beklemeye yine devam
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum