Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Delipapaz Siz nasıl alabildiniz randevuyu tekrar anlamadım? 23K case nuamranız o açıdan soruyorum 🙂


  • @mstf Mesela size de randevu bilgisi gelmesi çok ilginç case numaranıza baktığımızda.



  • @23enCo Konsolosluğu arayıp yetkililere bildirdiniz mi ya da Randevumu Kaçırdım işlemini gerçekleştirdiniz mi AIS üzerinden? Bu işlemler yapıldıktan sonra işleme alınıyor 5 iş günü içinde bize talebimize istinaden yeniden randevu alabileceğimiz söylendi ve AIS'deki durumumuz Randevu Zamanı Al olarak güncellendi.


  • @stilll @mstf @Delipapaz Sizler davacı mıydınız? Davacı değildiyseniz daha önce randevu alabilmiş miydiniz? Ve tam olarak ne maili geldi sizlere, randevu alabilirsiniz maili mi? Bu soruların cevapları şu anda bir çok kişiye umut olabilir çünkü 🙂


  • @heroinchains hayır, ben davacı değildim. KCC'ye randevu talebi maili gönderdim yaklaşık 5 gün önce dün gece aşağıda ki mail geldi.

    Thank you for your email regarding the scheduling of a Diversity Immigrant Visa interview appointment.

    Consistent with the court order in Gomez v. Trump, the Department of State is making a good-faith effort to adjudicate as many Diversity Visa applications as possible notwithstanding Presidential Proclamation 10014. Please note, however, the DV-2020 Program expires on September 30, 2020 and, in accordance with law, diversity visas may no longer be issued after that date. The Department expects that, due to resource constraints, limitations due to the COVID-19 pandemic, and country conditions, we will not be able to adjudicate applications for all Diversity Visa selectees by that expiration date.

    As ordered by the court, we are prioritizing individual named plaintiffs in the court case Gomez v. Trump and its companion cases who are applying for Diversity Visas. Beyond that, we have established priorities based on statutory standards and categories of cases most likely to result in timely issuances for eligible applicants. Accordingly, we are prioritizing applicants who have already been interviewed and who either have been determined eligible for a visa or may be determined eligible for a visa with additional information. We will also prioritize applicants with appointments that were cancelled in March, April, or May due to the COVID-19 pandemic and worldwide suspension of routine processing. Diversity Visa Selectees who have heard from the Kentucky Consular Center (KCC) that they are documentarily qualified, but awaiting an interview date, will be scheduled in accordance with their rank order and post’s capacity, consistent with our standard processes. For more details, see https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/diversity-visa-DV-2020-update.html.

    Kind regards,
    The Kentucky Consular Center


  • @bszr 7 bin küsür


  • @dirilo Randevumu kacırdım islemini siz ne zaman yapmıstınız.


  • Benim ilk randevu tarihim 27 Nisan'dı. Akabinde hemen randevumu kaçırdım işlemini yapmıştım.


  • @Tabula-rasa Merhablar siz randevumu kacırdım islemini 11.09.2020 tarihindemi gerceklestirmistiniz yoksa daha once mi?


  • Merhaba, dün gece bize de mail geldi. Öncelik sırasından bahseden otomatik bir maildi. Bu sabah ais'ten 25 Eylül'e randevu aldık. İptal edilen görüşmemiz 24 Nisan'daydı. 28 Nisan'da randevumu kaçırdım bildirimini yapmıştık. Davacılardan değildik.


  • Merhaba, vize görüşmesinde bankada 20K yanında araba kasko değerini gösteriri belgeyi göstermemiz yeterli olur mu ? yoksa araba kasko bedellerini dikkate almıyorlar mı ?


  • @pawlover, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Merhaba, vize görüşmesinde bankada 20K yanında araba kasko değerini gösteriri belgeyi göstermemiz yeterli olur mu ? yoksa araba kasko bedellerini dikkate almıyorlar mı ?

    bende 10k bile yok. (mülakata girebilirsem) yanında arabanın belgesini göstereceğim mecbur. 20k'nın üzerine ek finansal kaynak arayacaklarını sanmıyorum.


  • @rockerdr Konsolosluğu 2. kez aradığımızda talebin 10.09.2020'de oluşturulduğunu gördüklerini ve beklememiz gerektiğini söylemişlerdi. Bu nedenle Randevumu Kaçırdım işlemini yapma önceliği baz alınıyor olabilir. Bize dün akşam saat 21:00 'de mail geldi tekrar mülakat alabileceğimize dair. Bu sabah da yeni tarihler açıldı. Eğer 11.09.2020'da işlemi gerçekleştirdiyseniz bugün yarın haber gelebilir diye tahmin ediyorum.


  • @dirilo tam linki paylaşabilir misiniz?

    bu siteden girilince alt alta 3 seçenek var:
    1-) Kaydet
    2-) Devamdan Et
    3-) Vize Bilgisi

    Buradan randevu oluşturdunuz?

    Ayrıca, eğer buradansa ilerleyen aşamada "NVC veya KCC" emailinde görülen "Konu Numarası" veya "Dosya Numarası" gibi bir bilgi isteniyor mu?


  • Randevu alabilen arkadaşlar, açık ifadesiyle bu randevuyu nasıl aldığınızı anlatabilir misiniz, lütfen "FOR DUMMIES" tarzı?

    Aşağıdaki linkten mi?

    bu siteden girilince alt alta 3 seçenek var:
    1-) Kaydet
    2-) Devamdan Et
    3-) Vize Bilgisi

    Buradan randevu oluşturdunuz?

    Ayrıca, eğer buradansa ilerleyen aşamada "NVC veya KCC" emailinde görülen "Konu Numarası" veya "Dosya Numarası" gibi bir bilgi isteniyor mu?


  • @heroinchains, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @stilll @mstf @Delipapaz Sizler davacı mıydınız? Davacı değildiyseniz daha önce randevu alabilmiş miydiniz? Ve tam olarak ne maili geldi sizlere, randevu alabilirsiniz maili mi? Bu soruların cevapları şu anda bir çok kişiye umut olabilir çünkü 🙂

    Bana sadece siraniz gelirse mulakat alabilirsiniz tarzinda bir mail geldi. Benim surecim evrak onayi olarak devam ediyor. Yani vize gorusmesi icin beklemedeyim herkes gibi.


  • @mstf ayrica dava dosyasinda degilim. Onu da belirteyim.


  • Bir kaç sorum olucak:

    Randevu aldıktan hemen sonra [email protected]'dan bir email aldım. İçinde
    Başvuranlar
    Başvuru Sahibinin Adı:
    Pasaport Numarası:
    Konsolosluk Görüşme Tarihi:
    Konsolosluk Bölümü Yeri:
    Konsolosluk Bölümü Adresi:
    Kurye:
    Şube adı:
    Adres:)

    bilgileri var. Ais'in sitesinde randevu aldıktan sonra yazdırmam gerektiğini söyleyen sayfa ile aynı bilgiler var. Bu email Pasaport teslim alma yeri kaydi'mı oluyor?

    2- Ayrıca bu emailde "Bu talimat sayfasını yazdırıp, Konsolosluktan gelen mektup ya da e-posta ile birlikte konsolosluk mülakatına gelirken yanınızda getirmelisiniz." ibaresi yer alıyor. "Konsolosluktan gelen mektup ya da e-posta" dediği ne oluyor acaba? https://dvprogram.state.gov/'dan alınabilecek çıktı ile bir ilgisi var mı?


  • @Deancorll Hangi güne randevu aldınız?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum