Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri


  • Case numarası yüksek olup evrak onayı olmayan ama davada adı geçen ve bu sebeple mülakat hakkı kazananlar oldu mu? Yoksa sadece evrak onayı almış olanlar mı mülakat tarihi alabiliyor?

    Case num:37xxx


  • @Warrior99 AIS'in sitesinden giriş yapılıyor. "Randevu al" seçeneği açılmıştı, oradan aldım


  • @Delipapaz Siz nasıl alabildiniz randevuyu tekrar anlamadım? 23K case nuamranız o açıdan soruyorum :)


  • @mstf Mesela size de randevu bilgisi gelmesi çok ilginç case numaranıza baktığımızda.


  • @iwrdr 😄😄


  • @23enCo Konsolosluğu arayıp yetkililere bildirdiniz mi ya da Randevumu Kaçırdım işlemini gerçekleştirdiniz mi AIS üzerinden? Bu işlemler yapıldıktan sonra işleme alınıyor 5 iş günü içinde bize talebimize istinaden yeniden randevu alabileceğimiz söylendi ve AIS'deki durumumuz Randevu Zamanı Al olarak güncellendi.


  • @stilll @mstf @Delipapaz Sizler davacı mıydınız? Davacı değildiyseniz daha önce randevu alabilmiş miydiniz? Ve tam olarak ne maili geldi sizlere, randevu alabilirsiniz maili mi? Bu soruların cevapları şu anda bir çok kişiye umut olabilir çünkü :)


  • @heroinchains hayır, ben davacı değildim. KCC'ye randevu talebi maili gönderdim yaklaşık 5 gün önce dün gece aşağıda ki mail geldi.

    Thank you for your email regarding the scheduling of a Diversity Immigrant Visa interview appointment.

    Consistent with the court order in Gomez v. Trump, the Department of State is making a good-faith effort to adjudicate as many Diversity Visa applications as possible notwithstanding Presidential Proclamation 10014. Please note, however, the DV-2020 Program expires on September 30, 2020 and, in accordance with law, diversity visas may no longer be issued after that date. The Department expects that, due to resource constraints, limitations due to the COVID-19 pandemic, and country conditions, we will not be able to adjudicate applications for all Diversity Visa selectees by that expiration date.

    As ordered by the court, we are prioritizing individual named plaintiffs in the court case Gomez v. Trump and its companion cases who are applying for Diversity Visas. Beyond that, we have established priorities based on statutory standards and categories of cases most likely to result in timely issuances for eligible applicants. Accordingly, we are prioritizing applicants who have already been interviewed and who either have been determined eligible for a visa or may be determined eligible for a visa with additional information. We will also prioritize applicants with appointments that were cancelled in March, April, or May due to the COVID-19 pandemic and worldwide suspension of routine processing. Diversity Visa Selectees who have heard from the Kentucky Consular Center (KCC) that they are documentarily qualified, but awaiting an interview date, will be scheduled in accordance with their rank order and post’s capacity, consistent with our standard processes. For more details, see https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/diversity-visa-DV-2020-update.html.

    Kind regards,
    The Kentucky Consular Center


  • @bszr 7 bin küsür


  • @dirilo Randevumu kacırdım islemini siz ne zaman yapmıstınız.


  • Benim ilk randevu tarihim 27 Nisan'dı. Akabinde hemen randevumu kaçırdım işlemini yapmıştım.


  • @Tabula-rasa Merhablar siz randevumu kacırdım islemini 11.09.2020 tarihindemi gerceklestirmistiniz yoksa daha once mi?


  • Merhaba, dün gece bize de mail geldi. Öncelik sırasından bahseden otomatik bir maildi. Bu sabah ais'ten 25 Eylül'e randevu aldık. İptal edilen görüşmemiz 24 Nisan'daydı. 28 Nisan'da randevumu kaçırdım bildirimini yapmıştık. Davacılardan değildik.


  • Merhaba, vize görüşmesinde bankada 20K yanında araba kasko değerini gösteriri belgeyi göstermemiz yeterli olur mu ? yoksa araba kasko bedellerini dikkate almıyorlar mı ?


  • @pawlover, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Merhaba, vize görüşmesinde bankada 20K yanında araba kasko değerini gösteriri belgeyi göstermemiz yeterli olur mu ? yoksa araba kasko bedellerini dikkate almıyorlar mı ?

    bende 10k bile yok. (mülakata girebilirsem) yanında arabanın belgesini göstereceğim mecbur. 20k'nın üzerine ek finansal kaynak arayacaklarını sanmıyorum.


  • @rockerdr Konsolosluğu 2. kez aradığımızda talebin 10.09.2020'de oluşturulduğunu gördüklerini ve beklememiz gerektiğini söylemişlerdi. Bu nedenle Randevumu Kaçırdım işlemini yapma önceliği baz alınıyor olabilir. Bize dün akşam saat 21:00 'de mail geldi tekrar mülakat alabileceğimize dair. Bu sabah da yeni tarihler açıldı. Eğer 11.09.2020'da işlemi gerçekleştirdiyseniz bugün yarın haber gelebilir diye tahmin ediyorum.


  • @dirilo tam linki paylaşabilir misiniz?

    https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv bu siteden girilince alt alta 3 seçenek var:
    1-) Kaydet
    2-) Devamdan Et
    3-) Vize Bilgisi

    Buradan randevu oluşturdunuz?

    Ayrıca, eğer buradansa ilerleyen aşamada "NVC veya KCC" emailinde görülen "Konu Numarası" veya "Dosya Numarası" gibi bir bilgi isteniyor mu?


  • Randevu alabilen arkadaşlar, açık ifadesiyle bu randevuyu nasıl aldığınızı anlatabilir misiniz, lütfen "FOR DUMMIES" tarzı?

    Aşağıdaki linkten mi?

    https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv bu siteden girilince alt alta 3 seçenek var:
    1-) Kaydet
    2-) Devamdan Et
    3-) Vize Bilgisi

    Buradan randevu oluşturdunuz?

    Ayrıca, eğer buradansa ilerleyen aşamada "NVC veya KCC" emailinde görülen "Konu Numarası" veya "Dosya Numarası" gibi bir bilgi isteniyor mu?


  • @heroinchains, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @stilll @mstf @Delipapaz Sizler davacı mıydınız? Davacı değildiyseniz daha önce randevu alabilmiş miydiniz? Ve tam olarak ne maili geldi sizlere, randevu alabilirsiniz maili mi? Bu soruların cevapları şu anda bir çok kişiye umut olabilir çünkü :)

    Bana sadece siraniz gelirse mulakat alabilirsiniz tarzinda bir mail geldi. Benim surecim evrak onayi olarak devam ediyor. Yani vize gorusmesi icin beklemedeyim herkes gibi.


  • @mstf ayrica dava dosyasinda degilim. Onu da belirteyim.


Benzer Başlıklar

  • Green card onay numara hatası

    Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card greencard form yesilkart forum
    3
    -2 Oy
    3 İleti
    8k Bakış
    sonarS
    @BEDİRHAN-FERMANOGLU Muhtemelen geçmiş yılın sonuçlarını kontrol ediyorsunuz. Bu sene başvurduysanız 2022 Mayıs ayını beklemek zorundasınız çekiliş o zaman açıklanacak.
  • Green card kazandıktan sonrası

    Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • [Arşiv] Sayilarla DV2020

    Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    359
    0 Oy
    359 İleti
    30k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 7 Oy
    4k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum