Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)


  • @Ilkin bende katılmak istiyorum yardımcı olur musun



  • @yigitroun gönderdiğin link çalışmıyor maalesef yeni dava için katılım süresi mi geçti


  • @technosphere başvuru süresi geçti


  • Az önce böyle bir mail aldık. Ama AIS'e girdiğimizde bu lokasyonda mevcut randevu yok diyor. Anlamadık. Biz AIS'i telefonla görüşmüş randevu talebinde bulunmuştuk ama yanlış mı anlaşıldık acaba? Green Card randevusu olduğunu belirtmiştik aslında ama ?

    ABD Dışişleri Bakanlığı Ankara Konsolosluğu'ndan bir yetkili, Vize Başvuru durumunuzu değiştirerek, 1 April, 2020, 08:30 Kavaklidere local time tarihinde Konsolosluk Randevunuzu kaçırdığınızı belirtti.

    İlave bir Vize başvuru ücreti olmaksızın ileriki bir tarihte yeni bir randevu zamanı alma hakkınız var. Lütfen https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv/account adresinde hesabınıza oturum açın ve yeni bir konsolosluk randevusu zamanı almak için talimatları izleyin.

    Eğer bu e-posta size hatayla gönderilmişse ve 1 April, 2020, 08:30 Kavaklidere local time tarihindeki konsolosluk görüşmesine katıldıysanız, lütfen [email protected] adresinde destek merkezimizi bilgilendirin.

    Saygılarımızla,

    CSRA Vize Randevusu ve Bilgi Hizmeti Ekibi


  • şu an hearing devam ediyor. sürenin 30 eylül sonrasına uzatılması dillendirildiğinde yargıç şu an için buna karar vermeyeceğini, gelecek raporları beklediğini ama elinde süreyi uzatmaya yetecek kadar hukuki zemin olduğunu ifade etti.


  • yargıç açık biçimde kcc'nin ve dos'in iyi niyetli davranmadığı anlaşılırsa gerekli relief'i sağlayacağını ifade etti. bu relief'in deadline uzatma olduğu düşünülüyor.


  • Şimdilik iç rahatlatıcı aman aman bir gelişme yok. Fakat Judge bu işte gözünün üstünde olduğunu tekrar belirtti. Ki bu çok çok iyi bir şey.Şu süreç kazasız belasız tamamlanırsa allah bize mehta'yı gönderdi dicem 🙂


  • Dün KCC den geldi...

    Thank you for your email regarding the scheduling of a Diversity Immigrant Visa interview appointment.

    Consistent with the court order in Gomez v. Trump, the Department of State is making a good-faith effort to adjudicate as many Diversity Visa applications as possible notwithstanding Presidential Proclamation 10014. Please note, however, the DV-2020 Program expires on September 30, 2020 and, in accordance with law, diversity visas may no longer be issued after that date. The Department expects that, due to resource constraints, limitations due to the COVID-19 pandemic, and country conditions, we will not be able to adjudicate applications for all Diversity Visa selectees by that expiration date.

    As ordered by the court, we are prioritizing individual named plaintiffs in the court case Gomez v. Trump and its companion cases who are applying for Diversity Visas. Beyond that, we have established priorities based on statutory standards and categories of cases most likely to result in timely issuances for eligible applicants. Accordingly, we are prioritizing applicants who have already been interviewed and who either have been determined eligible for a visa or may be determined eligible for a visa with additional information. We will also prioritize applicants with appointments that were cancelled in March, April, or May due to the COVID-19 pandemic and worldwide suspension of routine processing. Diversity Visa Selectees who have heard from the Kentucky Consular Center (KCC) that they are documentarily qualified, but awaiting an interview date, will be scheduled in accordance with their rank order and post’s capacity, consistent with our standard processes. For more details, see https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/diversity-visa-DV-2020-update.html.

    Kind regards,
    The Kentucky Consular Center


  • herkese aynı canned response'ı yolluyorlar, sabah bana da gelmiş. yeni bir şey yok.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Rukiye-Sarı, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

    Az önce böyle bir mail aldık. Ama AIS'e girdiğimizde bu lokasyonda mevcut randevu yok diyor. Anlamadık. Biz AIS'i telefonla görüşmüş randevu talebinde bulunmuştuk ama yanlış mı anlaşıldık acaba? Green Card randevusu olduğunu belirtmiştik aslında ama ?

    ABD Dışişleri Bakanlığı Ankara Konsolosluğu'ndan bir yetkili, Vize Başvuru durumunuzu değiştirerek, 1 April, 2020, 08:30 Kavaklidere local time tarihinde Konsolosluk Randevunuzu kaçırdığınızı belirtti.

    İlave bir Vize başvuru ücreti olmaksızın ileriki bir tarihte yeni bir randevu zamanı alma hakkınız var. Lütfen https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv/account adresinde hesabınıza oturum açın ve yeni bir konsolosluk randevusu zamanı almak için talimatları izleyin.

    Eğer bu e-posta size hatayla gönderilmişse ve 1 April, 2020, 08:30 Kavaklidere local time tarihindeki konsolosluk görüşmesine katıldıysanız, lütfen [email protected] adresinde destek merkezimizi bilgilendirin.

    Saygılarımızla,

    CSRA Vize Randevusu ve Bilgi Hizmeti Ekibi

    Isterseniz yine telefonla ulasip en guncel bilgiyi almaya calisin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @arnold-layne, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

    şu an hearing devam ediyor. sürenin 30 eylül sonrasına uzatılması dillendirildiğinde yargıç şu an için buna karar vermeyeceğini, gelecek raporları beklediğini ama elinde süreyi uzatmaya yetecek kadar hukuki zemin olduğunu ifade etti.

    Harika bir haber, elinize saglik...


  • 25 Eylül'e randevu aldık çok şükür. 😊
    1 Nisan'daki randevumuz iptal olmuştu.
    Davacılardan biri değilim.
    AIS'i 08503902884 numaralı hattan 9 Eylül'de aramıştım. Durumu anlattım. Dün akşam mail geldi. Bugünde randevu aldık.
    Herkese teşekkürler ve bol şans...


  • 8 Nisan randevu iptal olmuştu. 22 Eylül'e randevu aldık 🙂


  • @Arthur-Morgan, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

    Mülakat tarihi almış ve iptal edilmiş olanlar için çok olumlu bir gelişme. Üzgünüm fakat hiç tarih almamış olanlara bir faydası olacağını sanmıyorum bu kararın. Bekleyip göreceğiz tabii gene de.

    Bu mesajım eksi yağmuruna tutulmuş ama benim dediğime geldi. Önümüzdeki hafta için de mülakatlar dağıtıldı, geriye 3 iş günü kalıyor. Onu da iptal edilenler için kullanacaklardır.

    Hakim bugün Schengen'de vize basılmaması yasağını da kaldırmış, forumda görmedim, onun haberini de ben vermiş olayım. Varsa Avrupa'daki bir konsolosluğu bekleyen, takipçisi olabilir. Fakat bugünü de çıkarırsak orada da 11 iş günü kalıyor, tarih alıp da iptal olanlar ve davacılar hariç kimsenin işine yarayacağını sanmıyorum.


  • Randevu alan arkadaşlar, bir zahmet yazabilir misiniz randevu için hangi bilgilerin gerekli olduğunu? Bir de https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv/users/sign_in sayfasından hangi seçeceği seçerek randevu oluşturabildiniz acaba?

    Thanks a lot...


  • @Rukiye-Sarı @pawlover

    https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv/schedule üzerinden mi randevu aldınız ? Yoksa size gelen e-mailde herhangi bir link verdiler ve direk tarih mi seçtiniz? Ayrıntılı bilgi verirmisiniz. Çünkü Ben ais'in sitesinde sürekli sayfayı yenileyip beklemek zorunda kalıyorum. Ais'i aradığımda da Mail beklemem gerektiğini söylüyorlar. Bir kaç mail aldım ama hiçbiri Linkli mail değildi.


  • @23enCo Randevu Al seçeneği var değil mi ? Bulundugunuz lokasyonda bosyer yoktur tarzı bir uyarı mı alıyorsunuz ? Bana mail gelmedi. Ben dünden beri sürekli refresh yaparak bakıyordum. Sabah denk geldi ve aldım hemen. Bazı arkadaslar bakmasına ragmen göremediler. Nasıl randevuları acıyorlar neye göre tam bilmiyoruz ne yazık ki


  • @pawlover Randevu zamanı al seçeneğinden sonra tarih belirle noktasında 'Seçtiğiniz lokasyonda mevcut randevu yok. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.' sürekli bu şekilde. 😞 . sizi tebrik ederim inşallah darısı alamayanların başına ..


  • Dava için çok güzel bir gelişme yaşandı. 14-day ban kaldırıldı, Schengen ülkeleri Çin, Brezilya gibi ülkelerde ciddi sıkıntı yaratıyordu bu regulasyon. Fakat başarılı avukatlarımız dün Mehta ile konuşarak bu ban'in kaldırılmasını sağladı. Dava için çok güzel bir haber. Fakat bir yerde de önce can sonra canan mantığıyla, Mehta bu kadar uyumlu davranıp davranıp sonra eeehh yeter lan her şeyi yaptık Deadline uzatmıyorum demezse iyidir diye düşünmüyor değilim 😃 İşin şakası bir yana, umuyorum herkes için hayırlısı olur.


Benzer Başlıklar

  • 5
  • 2
  • 5
  • 3
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

100
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum