Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri


  • @tolgamg Evet randevu almıştım iptal oldu, 17 Nisan'dı. Eylülde randevu alanların çoğusu (yada hepsi bilmiyorum) dava açanlarmış, acaba bir etkisi oluyor mu diye merak ediyorum.


  • @Deancorll, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @erkcet Sizi biraz soru yağmuruna tutucam :)

    Av.Curtis Morrison gibi davalara katıldınız mı? Bunların bir faydası var mı?

    "Mission critical" gözükmek için bir atılımda bulundunuz mu?

    Ikisininde ne olduguna dair en ufak bir fikrim bile yok.


  • @Deancorll, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @tolgamg Evet randevu almıştım iptal oldu, 17 Nisan'dı. Eylülde randevu alanların çoğusu (yada hepsi bilmiyorum) dava açanlarmış, acaba bir etkisi oluyor mu diye merak ediyorum.

    Brit Simon bile başta katılın falan derken en YouTube’da aşağıdaki Videosunda herkes için geçerli olacağını söylemeye başladı... (51-52 ve 61-62. dakikalar arasını izleyin)

    https://youtu.be/DpYXQGXjNJM


  • @Deancorll doğru ilk olarak davaya katılanlari almaya başladılar


  • @tolgamg şimdi dava mailini cevaplayacaktim yine fikir değiştirdim birde bugün yargıç ile görüşme yapılacaktı sanırım ondan ne sonuç çıkacak


  • @yigitroun, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @tolgamg şimdi dava mailini cevaplayacaktim yine fikir değiştirdim birde bugün yargıç ile görüşme yapılacaktı sanırım ondan ne sonuç çıkacak

    KCC ve konsoloslukların iyi niyetle ve hızlı çalışmadığıyla ilgili talihlilerden toplanan kanıtlar sunulacak diye biliyorum. Ama yargıç asıl kararını 21’inde verecek sanırım. Yani 21’ine kadar kanıtları toplamaya devam ediyoruz...


  • Arkadaşlar herkesin kendi seçimi dava konusu. Fakat evet bu davada önce davacılar önceliklendirildi, fakat karar hepimizi bağladı en nihayetinde, onlara özel bir şey yapılmadı. Ve bundan sonra deadline'ımız zaten çok kısıtlı olduğu ve extend edilirse düşük numaralıların yetişme imkanı olduğu için,ekstra bir davaya ben de ihtiyaç duymadım ve vazgeçtim.


  • @heroinchains Ben de Brit Simon'u dinledikten sonra vazgeçtim.
    Şuan zaten Curtis'in yeni dv 3.0 davası dışında katılabilecek başka bir dava yok değil mi?


  • @Deancorll Aynen benim bildiğim yok. Kuck bile gerek yok diyor in kuck we trust diyip geçmek istiyorum tabi umarım pişman olmam :)


  • @Deancorll, @heroinchains :

    1. Charles Cuck’ın 3.0 davası var.
    2. Greg Siskind’in yasaklı ülkeler (Schengen, UK, Ireland, Brazil, vb) için davası var.
    3. Innovation Lab / Gomez anketi var sürekli paylaştığımız, problemlerin rapor edildiği (Bu bir dava değil tabi).

  • Rusya'dan iki evrak onayı var bugün 49k civarı


  • Brit Simon aynı videoda (59-60. dk. arası) KCC’nin en geç bu salı gibi davada ismi geçenleri bitirip Grup-4’le devam edeceğini zannettiğini söylüyor siz de bakarsanız...
    https://youtu.be/DpYXQGXjNJM


  • @tolgamg Çok güzel haber. Grup-4 hangi numaralar arası oluyor?


  • @Deancorll, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @tolgamg Çok güzel haber. Grup-4 hangi numaralar arası oluyor?

    Grup-4 evrak onay maili gelmiş olan ve aynı mailde bundan itibaren mülakat randevusu verilmesini bekleyin dedikleri talihliler. Bu gruba KCC ismi geçen davacılardan sonra çalışmaya başlayacak. Ancak siz bu grupta değilsiniz, siz grup-3’sünüz. Size daha önce zaten mülakat randevusu verilmiş ve sonra covid nedeniyle iptal edilmiş. Yani sizin KCC ile bir işiniz yok, mülakatınızı yenileme işlemini konsoloslukla halledeceksiniz.


  • @mkonca davaya katılan biri mi?


  • @mkonca, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Rusya'dan iki evrak onayı var bugün 49k civarı

    merhaba
    davacı olma ihtimali var mı?


  • kuck'a göre yeniden vize basımına ihtiyaç duyan son plaintiff de vizesini almış. süreç ilerliyor demek bu. her aşamada önce plaintiff'lerin işi görülecek anladığım kadarıyla.


  • Biraz once geldi.

    Thank you for your email regarding the scheduling of a Diversity Immigrant Visa interview appointment.

    Consistent with the court order in Gomez v. Trump, the Department of State is making a good-faith effort to adjudicate as many Diversity Visa applications as possible notwithstanding Presidential Proclamation 10014. Please note, however, the DV-2020 Program expires on September 30, 2020 and, in accordance with law, diversity visas may no longer be issued after that date. The Department expects that, due to resource constraints, limitations due to the COVID-19 pandemic, and country conditions, we will not be able to adjudicate applications for all Diversity Visa selectees by that expiration date.

    As ordered by the court, we are prioritizing individual named plaintiffs in the court case Gomez v. Trump and its companion cases who are applying for Diversity Visas. Beyond that, we have established priorities based on statutory standards and categories of cases most likely to result in timely issuances for eligible applicants. Accordingly, we are prioritizing applicants who have already been interviewed and who either have been determined eligible for a visa or may be determined eligible for a visa with additional information. We will also prioritize applicants with appointments that were cancelled in March, April, or May due to the COVID-19 pandemic and worldwide suspension of routine processing. Diversity Visa Selectees who have heard from the Kentucky Consular Center (KCC) that they are documentarily qualified, but awaiting an interview date, will be scheduled in accordance with their rank order and post’s capacity, consistent with our standard processes. For more details, see https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/diversity-visa-DV-2020-update.html.

    Kind regards,
    The Kentucky Consular Center


  • @iwrdr davaya mi katilmistiniz


  • @sinan-ruscuklu, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @mkonca, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Rusya'dan iki evrak onayı var bugün 49k civarı

    merhaba
    davacı olma ihtimali var mı?

    Davacı ve ya tıbb işçisi olmaları yüksek ihtimal.


Benzer Başlıklar

  • 20 Oy
    3k İleti
    329k Bakış
    Mehmet AksoyM
    @herdem merhaba aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi
  • 5 Oy
    280 İleti
    49k Bakış
    ATS16A
    @yusufeymen38, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi, sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli, konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..? @yusufeymen38 https://yesilkartforum.com/forum/post/525096 https://yesilkartforum.com/forum/post/501371 Viyana konsolosluktan mülakatınız öncesi sağlık kontrolüne katılıp katılmamanız hususunda email ile gelecek talimatları takip edin, DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri başlıklarındaki Viyana mülakat deneyimlerini okuyarak ne yapacaklarınızı ve sürecinizi planlayabilirsiniz.
  • OHAL ve Pasaport Alamama Sorunu

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card pasaport ohal randevu erteleme
    21
    0 Oy
    21 İleti
    8k Bakış
    W
    @crazycells Çok teşekkür ederim yardımınız için.
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum