[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@crazycells merhaba konuyla alakalı olmayacak ama bir konu hakkında tavsiyelerinizi almak istiyordum:)
-
-
@stilll Benim hem Türkiye için hem Amerika için adres değişikliği oldu. Amerika için adres değişikliğini bildiğimiz üzere konsoloslukta yapabiliyoruz. Türkiye'de adres değişikliği için ne yapılması gerekiyor açıkcası bende merak ediyorum. Bir bilgi edinirseniz paylaşın lütfen.
-
@salih2825 ds 260 formunu açtırmak gerekiyor ama şu durumda bence mülakatta değiştir
-
@EmreGdk, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells merhaba konuyla alakalı olmayacak ama bir konu hakkında tavsiyelerinizi almak istiyordum:)
uygundur, forumda ilgili bir baslik yoksa uygun bolumde olusturabilirsiniz.
-
@salih2825, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@stilll Benim hem Türkiye için hem Amerika için adres değişikliği oldu. Amerika için adres değişikliğini bildiğimiz üzere konsoloslukta yapabiliyoruz. Türkiye'de adres değişikliği için ne yapılması gerekiyor açıkcası bende merak ediyorum. Bir bilgi edinirseniz paylaşın lütfen.
Turkiye'deki adres degisikligini bildirmenize gerek yok.
ABD adresi degisikliklerini mulakat tarihi aldiktan sonra formunuzu actirip degistirebilirsiniz.
-
@crazycells Teşekkür ederim.
-
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Arkadaşlar nisan mülakatı iptal olan arkadaşlarımız için ais sistemi açıldı çok şükür (davacı yada davacı farketmiyor iptallerde hepsi dahil) arkadaşlarımız bir bir mülakat tarihi alıyor, hadi güzel günler bizim için başlıyor, hepimize hayırlı olsun
-
@Muhtaradana
Konsolosluktan herhangi bir dönüş olmadı ais’den aldığımız tarihi kabul edecekler mi -
@Muhtaradana Bana tekrardan vize randevusu verildi AIS den bir sey yapmalimiyim?
-
Seçtiğiniz lokasyonda mevcut randevu yok. Lütfen daha sonra tekrar deneyin diyor. Tarih belirleyemiyorum. Sİz randevuyu nasıl aldınız arkadaşlar ?
-
@Muhtaradana bu arkadaşlara mülakat tarihleri eski normal düzendeki gibi konsolosluk tarafından mı verilip bildiriliyor yoksa ais'ten kendileri mi alıyor ?
-
@pawlover, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@Muhtaradana
Konsolosluktan herhangi bir dönüş olmadı ais’den aldığımız tarihi kabul edecekler miZaten gocmen vizelerde AIS tarihleri kendi belirlemiyor, konsolosluk onlara bildiriyor hangi tarihte kisilerin mulakata geleceklerini, onlar da sistemde gosteriyor.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@Muhtaradana
Konsolosluktan herhangi bir dönüş olmadı ais’den aldığımız tarihi kabul edecekler miZaten gocmen vizelerde AIS tarihleri kendi belirlemiyor, konsolosluk onlara bildiriyor hangi tarihte kisilerin mulakata geleceklerini, onlar da sistemde gosteriyor.
Evrak onayından sonraki aşamada mülakat tarihinin belirlendiğini belirten mail KCC tarafından gönderilmiyor mu? Biz girip ais’ten gün mü seçmek durumundayız yoksa bu sadece randevusu iptal edilenler için mi bu şekilde?
-
@AlicanKidd, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@Muhtaradana
Evrak onayından sonraki aşamada mülakat tarihinin belirlendiğini belirten mail KCC tarafından gönderilmiyor mu? Biz girip ais’ten gün mü seçmek durumundayız yoksa bu sadece randevusu iptal edilenler için mi bu şekilde?
Evet, ilk mulakati KCC gonderecek.
Su an konsoloslugun nasil hareket edecegini bilmiyoruz, en ideali ve dogrusu konsoloslukla iletisim kurmak ve kendilerinin size bir tarih vermesini beklemek... ama AIS'e mulakat tarihlerini zaten konsolosluk veriyor ve konsoloslugun da bir oncelik siralamasi varsa kendi bildiklerini okuyacaklardir. Fakat 30 Eylul'e kadar gorebildiginiz her konuda inisiyatif almanizi ve bir seyler yapmanizi tavsiye ederim, ayin sonunda yapmadiginiz bir sey size mulakata mal olmasin...
-
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Arkadaşlar öncelikle yeniden mülakat alan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim, hepimize hayırlı olsun
Ama burada önemli bir konuya değinmek istiyorum daha önce unganlar sağlık randevusu alan arkadaşlarımız burayı dikkatlice okusun, siz eğer vizenizi geçerli ama 31 aralık tan önce bitecek eski sağlık raporu ile alırsanız, Amerikaya vizenizle ilk giriş tarihiniz sağlık raporunun son gününe kadar olacağı için vizenizi kullanamazsınız, bunun sebebide şu anda halen 23 Haziran executive order kararlarının yürülükte olması, her ne kadar şimdi vize alsanızda bu executive order kararına göre 31 aralıktan önce Amerika'ya giriş yapamıyacaksınız, bunun için sağlık raporunu bir ay önce almış olsanız bile hemen yeni bir sağlık raporu alın ki,yeni sağlık raporu sürenizin geçerlilik süresi 6 ay olduğu için 31 aralıktan sonra ilk girişi yapmak için ek 3 ayınız daha olsun
Mevcut executive order yüzünden, eğer 31 aralıktan önce sağlık raporunuz biterse vizenizi kullanamazsınız, 30 Eylülden sonra yeni sağlık raporu alsanızda (mevcut kanunlar doğrultusunda) size yeni vize basılamaz, bu durumu son travel.state.gov güncellemesinde görebilirsiniz, hepinize mülakatta bol şans ve başarılar diliyorum,bağlantı linki ve ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum
https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/diversity-visa-DV-2020-update.html

-
Merhaba, mülakat tarihi bekleyenler beklemeye devam etmeli mi yoksa ekstra yapmamız gereken bişey varmı konsolosluğu aramak gibi @Muhtaradana @crazycells
-
25 Eylül tarihine mülakat aldım, umarım 30 eylül uzatılır ve bekleyen herkes vizesini alabilir.
-
@Emrejoy merhaba mülakat tarihi almak için ekstra bişey yaptınızmı yoksa mail mi geldi normal süreçteki gibi
-
Merhaba nisanda randevum vardı iptal oldu, şimdi yeni randevu talebini sadece ais üzerinden mi yapıyoruz, yoksa öncesinde mail atmam gerekiyor mu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum