Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)
-
@redsat2000 Benim ve ailem içinde bu durumda en erken Kasım sonu gibi oluyor. Geç olsun güç olmasın,
-
Bizim biyometrik randevu tarihlerimiz geldi. 10 temmuzda evrakları gondermistim, 8 agustosta islemler basladı. 8 eylul icin de randevu tarihimiz geldi. Umarım tarihler yeni basvuru yapan ya da yapacak olan arkadaslara bir fikir verir.
-
@sca elinize saglik, surecte bol sanslar.
-
@sca O zaman bizimkilerde bu aralar gelir umarım. Sizin case icin nereyi aradılar.
-
@redsat2000 Case icin nereyi aradılar derken biometrik için gidecegimiz buroyu mu soruyorsunuz?
-
@sca Merhaba, benim başvurum 24 Haziran'da işleme alınmıştı Nebraska ofisi dosyamı inceliyordu. hala randevu alamadım. Sizin dosya nerede işleme alındı ve randevuya gideceğiniz büro neresi acaba?
-
@sca, içinde söyledi: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)
@redsat2000 Case icin nereyi aradılar derken biometrik için gidecegimiz buroyu mu soruyorsunuz?
Hayır @sca Sizin re entry işlerinize USCIS Merkez hangi bölge bürosunu atandı. Benimki Nebraska mesela .Nebraska daha sonra işlemi başlatıp, Biometric için size yakın olan Biometric Ofisi atıyor. @mrspock da benim gibi aynı soruyu sormuş.
-
@redsat2000 ve @mrspock Benim de Nebraska ofisiymiş, Randevuya Charleston'a gideceğim.
-
@sca Anladım teşekkür ederim. Peki randevunun geldiği tarihle randevu tarihi arasında kaç gün var acaba?
-
@mrspock sanırım en fazla 3 hafta var. 8 ağustosta işlem başlamış ilk uyarı ile beraber randevuda akabinde gönderildi sanırım.
-
@mrspock mektup 30 agustos gibi elimize gecti. Yani 10 gun kadar süre var.
-
Dun Charleston'da biyometrik foto ve parmak izlerimizi verdik. Bekleyen hic kimse yoktu ve 10 dakika kadar surdu hersey. Calişan sadece 3 kişi vardı. Biri oranın amiri, bir kişi fotograf çeken, bir de guvenlik. Fotograf çekilirken buranın daha kalabalık olacagını dusunuyordum dedim. Covid nedeniyle gunde sadece 4 randevu alıyorlarmıs. Neyse sonuc olarak fotograf ve parmak izi süreci bitti.
-
@sca hayırlı olsun. Bizimkilerden hiç haber yok. Bu gidişle case açacağım.Yada Miami deli biometric çekilen ofisi bir ziyaret edecegim. 15 Eylül'de iki ay bitiyor.
-
Sevgili @crazycells Merhabalar ymarım iyisinizdir. reentry permit Sahibiyim. Ancak amerikadaki adresimi değiştirmem gerekmekte. Adres değişikliği yapmam sorun olur mu? Teşekkürler
-
@Gulsah2000, içinde söyledi: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)
Sevgili @crazycells Merhabalar ymarım iyisinizdir. reentry permit Sahibiyim. Ancak amerikadaki adresimi değiştirmem gerekmekte. Adres değişikliği yapmam sorun olur mu? Teşekkürler
Problem olmaz, ABD'de baska bir adrese tasindiysaniz USCIS'te adres degisikligi yapmalisiniz.
-
@redsat2000 Benim de 19 Eylül'de 3 ay olacak, receipt'i aldığımdan beri. Bende de haber yok Case açmak derken neyi kastettiniz? Yapılacak bir şeyler varsa ben de yapayım çünkü benim 3 ay oldu başvuralı :(
-
@Merve-Vardarlı Daha önce Green card gelmediği için my USCİS account üzerinden case açmış ve 1 ay içerisinde sonuçlanarak green card teslim edilmişti. Ben 120 gün sonrasını bekalemeyip 90 gün açmıştım. 117 gün green card elime ulaşmıştı.
Bugün USCIS North Miami ofise uğradım. Derdimi Kapıdaki Güvenlik Görevlisine anlattım. İçeri almadılar. Emergency durum olduğunu söyleyince USCIS Call Center aramamı söyledi. Kapıda Biometric için bekleyen bayağı kişi vardı. Benim Bölgede sıra bayağı kalabalık sanırım. -
@Merve-Vardarlı Ben Case inquiry açtım. 2 Ekime kadar durumum hakkında bilgi verecekler. Sizde sıralı işlemleri aşağıdaki gibi yapabilirsiniz.
https://egov.uscis.gov/e-request/Intro.do
Did not receive notice by mail
Form number I -131
Form Sub Type I -131 ....... re entry permit
Receipt No LIN........ Date Formun kabul edildiği tarih
Kimlik Adres Bilgileri
A- Green card Uscıs no
What Notice was not received ? Appointment
Provide Last Action on your case (USCIS Status check online metninin aynısı)
On July 15, 2020, we accepted the fingerprint fee for your Form I-131, Application for Travel Document, Receipt Number LIN.................. Our Nebraska Service Center location is working on your case. We mailed you a notice describing how we will process your case.Email address
This form completed by ----Applicant
SubmitEkran görüntüsünü alın Ayrıca mail geliyor.
-
Uscis den cevap geldi. Sonuç biometrik randevunun ne zaman olacağına dair bir öngörüleri yok. Bekle kardeş dediler.
Uscis Mesaji aşağıdadırSiz veya temsilciniz, biyometrik randevu bildiriminizin bir kopyasını alma talebiyle ABD Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetleri (USCIS) ile iletişime geçtiniz.
USCIS, Uygulama Destek Merkezleri (ASC) gibi normal işlemlerine devam etmeye başlıyor. USCIS, ofis kapanışları nedeniyle iptal edilen ASC randevularını otomatik olarak yeniden planlayacaktır.
Her ASC için ihtiyaca ve / veya randevu uygunluğuna bağlı olarak, şu anda yeni bir biyometrik randevunun atanacağı veya bildirimin ne zaman düzenleneceği için bir zaman çerçevesi sağlayamıyoruz.
Bu bilgilerin size yardımcı olacağını umuyoruz.
-
@redsat2000 Araştırmalarım sonucu Nebraska Service Center'ın aşırı yavaş çalıştığını öğrendim. Bir Teksas'ta var bir Nebraska'da var bu I-131 formla ilgilenen merkez ve Case'imizin nereye gönderileceğini biz seçemiyoruz. Oturduğum Massachusetts eyaletine de Nebraska Service Center bakıyormuş. USCIS'in sitesinde görebiliyorsunuz servis merkezlerinin form işleme sürelerini. Teksas'taki merkez, Green Card'lı bireyler için I-131 formunu 3-5 ay arasında işlerlerken, Nebraska'da bu süre 4-6 ay. Bu nedenle bana da 4 ayı beklemeden case inquiry açtırmıyor sistem. Yani 4-6 ay arasında beklemek zorundasınız deniliyor. Benim de ekimde 4 ay dolacak ama artık umudum yok. Zaten AB vatandaşı olduğum için direkt İngiltere'ye yerleşeceğim bu nedenle başvurmuştum zaten artık her şerde bir hayır vardır diyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum