[Arşiv] DV2017 Administrative Process Tecrübesi (Hayalkırıklığı, Korku, Gerilim, Çaresizlik ve Mutlu son içerir)
-
Bu hikayeyi akşam geniş ailemin olduğu yemekte okuyacağım. Kelimeler kifayetsiz.
-
@orhanvegs eşimle beraber soluksuz okuduk.Zaten süreci az çok forumdan takip etmiştik ama anlatım şekline bayıldık.Gözlerim doldu,yeni hayatının sana mutluluk ve başarı getirmesi dileği ile.
-
Hayırlı uğurlu olsun @orhanvegs , yeni hayatında başarılar dilerim. Diğer AP' ye kalan arkadaşlar ne yaptılar acaba? Mesela dreminer, alabildi mi vizeyi?
-
Teşekkürler her şey için. dreminer aldı. Yakın zamanda durumunu anlatacak. DV2017 için AP olarak bildiğimiz 17 kişiden 14 almış oldu. Hastanede pazartesi günü bir çift idari işlemden dolayı işlemler yapmış. Biz forumdan birileri diye düşündük dün gördüm ki değilmiş. AP durumunda olup bilmediklerimiz de var. 3 kişinin işlemleri yetişmedi.Eğer herkes alabilseydi final çok güzel olacaktı.
-
@orhanvegs hayırlı olsun sabretmeye demiş en azından :)) peki bu ap süreci hangi durumlarda gerçekleşiyor
-
Vallahi duygulandım okurken. Umarım bundan sonrası için her şey yolunda gider ve bu durumu kimse yaşamaz. Bahtın açık olsun kardeşim.
-
@maranty AP durumu tamamen şans düşmek için belirleyici net bir şey yok.
Gözlemlerime göre daha önce ABD vizesi alırken idari işleme kalmış iseniz %90 tekrar kalınıyor. Kalmayan az da olsa karşılaştım.
Bu sene AP kalanların çoğunluğunun ortak özelliği yabancı bir ülkede bir süre yaşamış olması ama forumda yabancı ülkede bir süre yaşayıpta idari işleme kalmayan çok kişi var. Bu bilgide çok belirleyici değil. -
Yaşadıkalarınız efsanevi bir anektot olarak nesilden nesile aktarılacak cinsten. Sonuç olarak burdan çıkaracağımız ders ise asla vazgeçme olacaktır. Paylaşımınızdan dolayı teşekkürler. Yeni yaşamınızda bol şans diliyorum.
-
@orhanvegs sayin orhanvegs elinize saglik, sayenizde DV2017 surecini mutlu kapatiyoruz :) isterseniz DV2017 cizelgesini guncelleyin :)
-
@maranty pek cok nedeni olabilir, genelde sistemdeki kara listede, isim benzerliginiz olan birileri varsa idari islemlere kaliyorsunuz.
-
cidden tebrikler kendim kazanmış gibi sevindim. Yolunuz açık olsun. çok mutlu oldum
-
Çok geçmiş olsun, darısı tüm biz kazananların ve kazanmak isteyenlerin başına artık...
-
tebrikler usa da istediğin bir hayat kurarsın inşallah
-
@orhanvegs yeniden tebrik ederim. Hayırlısı olsun inşallah.
Bir solukta okudum , Yeni yaşamınızda başarılar dilerim. -
@orhanvegs tebrikler umarım istediğiniz hayatı yaşarsınız
-
Ne kadar naif samimi bir yazı olmuş bu heyecanla okudum bi ara serçe parmak tırnağımı ısırdığımı gördüm dedim çocuk kendine gel :) tebrikler
-
Tek çırpıda okudum tebrikler :)
-
@orhanvegs yazını okudum ve gerçekten çok etkilendim. Umarım mutlusundur.
-
@orhanvegs O sene bu süreç neden yaşandı Amerika'ya gitmesi gereken kişi sayısına ulaşılamadığı için mi size ikinci defa kazandığınıza dair Eylül ayında bir email geldi? Beni bu konuda bilgilendirir misiniz? Teşekkür ederim
-
Okurken sinirlerim kasıldı nefesim kesildi sen nasıl dayanmışsın hocam ya Allah kimseye yaşatmasın şu AP illetini
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum