Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Muhtaradana umarım immigrant visa servisi ile ilgili de yakın bir zamanda açıklama yaparlar, büyükelçiliğin resmi websitesinde yapılacak olan açıklama büyük önem arz ediyor, büyük bir umut ve sabırla bekliyoruz.


  • @Muhtaradana peki bu davalar gerçekten emsal niteliğinde mi olacak? yani herkes ayrı ayrı dava mı açacak? yoksa sürecin uzatılmasına mı gidilir acaba? bir fikriniz var mı?


  • @Muhtaradana inşallah kendisi bizim kurtarıcımız olacak


  • Kesin mi peki


  • @nfs741 eğer hakim için kesin mi diye sorduysanız evet kesin atanmış


  • @Muhtaradana İnşallah güzel haberler alırız. Açılan bunca davadan sonra acaba 24 temmuzda istisna getirebilir mi geri adım gibi? Düşük bi olasılık belki sonuçta tamamen göçmen karşıtı tavır almış vaziyette ama insan düşünmüyor değil. Belki belki..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mkonca, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @crazycells, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @takvimcas, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @hadiharmandar emsal durumu söz konusu

    Boyle bir durum her zaman soz konusu tabii... Ama burada herkesin cekincesi ve problemi DV2020 programinin bitis tarihi olan 30 Eylul maalesef... Mahkemelerin ne zaman sonuclanacagi onemli...

    hiçbir şekilde dv2021 ile separate edilmesi mumkun degil midir

    zaten ikisi ayri surecler. Birlestirilmesini mi soruyorsunuz? Yasal olarak mumkun oldugunu sanmiyorum. Gocmen vize kategorileri icin her yil ayri bir kota ayriliyor, bu vizelerin sonraki yillara aktarilmasi mumkun degil maalesef. Bu sadece DV icin degil, Aile sponsorlu ve is sponsorlu gocmen vizeler icin de oyle, bir mali yilda sadece yasalarin belirledigi kadar vize verilebilir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @MySea, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @crazycells, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @Muhtaradana elinize saglik... evet, mektubu imzalayip gondermekte bir sakinca yok.

    En uste tam ad ve soyadinizi yazin...

    APPROVED, ACCEPTED AND AGREED TO THIS_________ DAY OF ____________________, _____

    Buradaki bosluga da "Fourteenth Day of July, 2020" olarak yazip altina yine tam isminizi ve imzanizi ekleyin...

    Mektup oldukca standart... Ozetle size hicbir sonucun garantisinin verilmediginden bahsetmis. Ayrica sizden avukatlik ucreti alinmayacagini, eger kendilerine verdiginiz
    bilgilerde guncelleme veya degisiklik olursa (ozellikle email ve iletisim bilgileri onemli diye dusunuyorum) kendilerini haberdar etmeniz ve sizin bilgilerinizi ne kadar sureyle saklayacaklari belirtilmis. Eger temsilden memnun kalmazsaniz, avukat-muvekkil iliskisini sonlandirabileceginiz de yazilmis. (Her ne kadar boyle bir durumun gerceklesecegini dusunmediklerini belirtseler de, yasal olarak bunlari eklemek zorundalar diye dusunuyorum)... Sorunlu herhangi bir ifade yok mektupta, o nedenle bilgi veren arkadaslar imzalayip gonderebilirler.

    @Muhtaradana Bende sayin @crazycells 'e katiliyorum, standard bir attorney-client anlasma metni. Davayi acmak icin para almayacaklar. Yalniz eger bu dava reddedilirse ve itiraz veya bir ust mahkemeye davanin tasinmasi gerekirse, o zaman, anladigim kadariyla, bedava olmayacak.

    Dogrudur sayin @MySea , bu dediginiz durumlardaki temsiliyet bu anlasma kapsaminda degilmis. O durumda kisiler yine konusup yeniden anlasma yapabilir tabii ki. Neticede insanlar avukat degistirebilir, mahkemenin gidisatina gore farkli kararlar alabilir... Avukat arkadaslar daha iyi bilir ama bu maddenin standarti da bu sekildedir diye tahmin ediyorum. En azindan bana bu sekilde olmasi daha mantikli geliyor. 🙂



  • Bu ileti silindi!

  • @Muhtaradana

    Belge için ad soyad kısmında türkçe karakter kullanıyor muyuz?
    belgeyi imzaladıktan üzerinde yazan [email protected] adresine mi göndereceğiz ?
    

  • @crazycells teşekkürler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @technosphere, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @Muhtaradana

    Belge için ad soyad kısmında türkçe karakter kullanıyor muyuz?
    belgeyi imzaladıktan üzerinde yazan [email protected] adresine mi göndereceğiz ?

    1. Kullanabilirsiniz, problem degil.

    2. check degil [email protected]


  • Gelişmeleri buran yazabilir miyiz. Telegram kullanmıyorum da. Burdan da bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim arkadaşlar.


  • @takvimcas Bu yargic cok cabuk kararlar verebilen birisi ama idamlar hakkindaki verdigi durdurma karari, hemen ertesi gun sabahleyin Supreme Court tarafinda bozuldu ve infaz hemen gerceklestirildi.

    Yani bu hafta Carsamba gunu aksam saatlerinde idam gercektirilecekti, bu yargic oglen saatlerinde idami durdurma karari verdi, kisinin saglik sorunlari nedeniyle; ve ertesi gunu yani Persembe sabahi Supreme Court karari bozdu. Hemen ardindan yine ayni sabah idam gerceklestirildi.

    Suc 1998 yilinda islenmis (interstate uzerinde hic tanimadigi 16 yasindaki kiza tecavuz, iskence ve oldurme), adam 2004 yilinda idam cezasi almis ve o zamandan beri death row yani idam sirasinda beklemedeymis. Adam sucunu zaten kabul etmis. Fakat bu arada surekli saglik sorunlari nedeniyle appeal yapmis ama her defasinda reddedilmis. Sonunda onceki gun yukarida da belirttigim sekilde idam edilmis.


  • Merhaba herkese, ben biraz önce Charles Kuck mail gönderdim. Kendiside hemen dönüş yaptı. @Muhtaradana

    Dear Mr. Kuck,

    Thank you very much for representing us and being a voice to all the diversity visa winners.

    May I kindly ask when can we expect a trial date and when can we expect a result? I know it might be hard to specify such dates however as we are racing with time, this will be beneficial for us to set our expectations.

    Best regards,

    Dönüş Maili;

    We will be filing a request for a temporary restraining order and injunction early next week we would expect a hearing with 10 days if not sooner. Is there a Facebook group you can invite me to? I can do a Facebook live this am

    Please excuse the typos. I sent this from my phone.


  • Arkadaşlar mahkemeden bir sonuç çıkmadı mı?

    Konu hakkında birşeyler pek yazilmiyor.


  • @Dursun şu an bir gelişme yok, mahkemeler için gün verilmesini bekliyoruz executive order kararları ile gelişmeler oldukça aşağıdaki başlıkta güncellemeler paylaşıyor ve paylaşacağız ⬇

    Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020) https://yesilkartforum.com/forum/post/149615


  • @Muhtaradana trump in o haberinden beri en çokta sizin için üzüldüm sizin gibi her anlamda göç etmeye hazır insanlara bu olay denk geldi ve bi yandan da vizelerini alan öylesine başvurmuş , forumlara hiç girmemiş hiç heycanlanmamis, hiç arastirmamis başvurmuş çıkmış ama gitmemiş bir kesim de var bunları görüyoruz üzülmekle beraber bu olay sinir bozucu, canı gönülden diliyorum ki her şey istediğiniz gibi olsun, sağlık olsun 🙏🙏


  • @Muhtaradana @Pelin-Köroğlu @crazycells merhabalar, forumu arastirdim fakat yanit bulamadim. Italya'da master dolayisiyla 2 sene yasadim. Bulundugum ulkedeki (Birlesip Arap Emirlikleri) Italya Konsoloslugu ile adli sicil kaydi / polis belgesi icin iletisime gectim ve bu belgeyi ancak Italya'dan alabilecegimi soylediler. Online aramalarim sonucu Roma'da bir avukat buldum ve asagidaki iki belgeyi almam gerektigini soyledi

    • Certificato del Casellario Giudiziale (Criminal record/Police certificate)
    • Certificato dei Carichi pendenti (Outstanding criminal proceedings or pending charges)

    Bu belgeleri benim yerime Adliye'den alabilecegini ve hizmet ucretinin 120 EUR oldugunu soyledi. Forumda kimsenin Italya'dan bu belgeleri almamasi bana KCC'nin Italya'dan bu belgeyi istemiyor olabilecegini dusundurdu. Ne dersiniz?

    Henuz ne siram geldi ne de belge yuklenmem istendi fakat onceden hazirlikli olmak istedim 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

80
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.7k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum