[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@crazycells sanırım pasaport bilgisi olmadığı için bu soru çıkıyor.
bizim submit ekranında pasaport soruyor çünkü.
 -
@crazycells resim yüklemeyi başaramadım:confounded_face:
-
@knnrn
İlginiz için teşekkür ederim.Son 12 yıldır ticaret ile uğraşıyorum, öncesinde bilgisayar ağları uzmanı olarak çalıştım.Amerikada da iş önceliğim bu konu olduğu için 10 seneden öncesini de yazmak istiyorum.
Bu önceki iş dönemlerinden birinde bir firmada çalışmıştım, onun bilgilerini girdim. Ancak sonra oradan ayrılıp 2 sene kadar freelance çalıştım. Bu freelance kısmını şöyle doldurdum:
Employer Name: SELF-EMPLOYED
Employer Street Address (Line 1): VARIOUS JOB SITES
City: KADIKOY
State/Province: ISTANBUL
Zip Code: (girmedim, Does Not Apply)
Telephone Number: (kendi cep numaram)
Job Title: NETWORK ENGINEER
Supervisor's Surnames: SELF
Supervisor's Given Names: SELFSizce bu doğru mudur?
Teşekkürler. -
Herkese Merhaba,
Green Card eşimin adına çıktı ve eşimin doğum yeri Azerbeycan KCC nin istediği dökümanlar için Azericeden ingilizce ye çevirmemiz gerekiyor galib, bunu Türkiye içerisinde Yeminli bir tercümandan çevirtip noterde onaylatıp ardındanda Valilikte apostil yaptırmamız yeterli olurmu? bu konuda bilgisi olan varmı? Şimdiden teşekkürler.
-
@muratisik Önceki işinizi yazmakta bir sakınca yok. Ancak konsolosluk bununla pek ilgilenmeyecek, en az lise mezunu iseniz iş deneyiminin bir önemi kalmıyor. Siz her durumda ABD'de istediğiniz alanda çalışmakta özgür olacaksınız.
İş deneyimi için yazım şekliniz uygun görünüyor.
-
@Enigmagazi, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Herkese Merhaba,
Green Card eşimin adına çıktı ve eşimin doğum yeri Azerbeycan KCC nin istediği dökümanlar için Azericeden ingilizce ye çevirmemiz gerekiyor galib, bunu Türkiye içerisinde Yeminli bir tercümandan çevirtip noterde onaylatıp ardındanda Valilikte apostil yaptırmamız yeterli olurmu? bu konuda bilgisi olan varmı? Şimdiden teşekkürler.
Apostil gerekmez. Türkçe veya İngilizce dilinde olmayan belgeler için İngilizce yeminli tercüman çevirisi gerekiyor.
-
@knnrn Çevap için teşekkürler. Ozaman Noter onayına gerek yok doğrumu anladım? Sadece yeminliden tercüme.
-
@Enigmagazi, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@knnrn Çevap için teşekkürler. Ozaman Noter onayına gerek yok doğrumu anladım? Sadece yeminliden tercüme.
Evet, doğru. Sadece yeminli tercüme yeterli.
-
Kcc evrak istekleri devam ediyor mu birileri tabloda kcc evrak tarihi girmiş güncel ama case sırası ilerilerde onlar gerçek mi 😅
-
@knnrn İlginiz için teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar adres kısmını bir türlü geçemiyorum. Lütfen bana yardım edebilir misiniz?
2008-2014 Türkiye
2014-2015 Slovakya
2017 haziran-eylül Amerika
2017 ekim ocak Slovakya
2018 mayıs ekim Amerika
Sonrası Türkiye
Bunu nasıl yazabilirim? Türkiyede hep aynı adresteydim. Bir türlü adres aşamasını geçemedim -
Arkadaşlar adres kısmını hala geçemedim. Sizden yardım istiyorum.
2008-2014 Eylül Türkiye
2014-2015 Haziran Slovakya
2017- Haziran Eylül Amerika
2017 Ekim Ocak 2018 Slovakya
2018 Mayıs Ekim Amerika
2018 ekim hala aynı adresteyim.Bunu nasıl yazabilirim? Sürekli hata veriyor
-
Hayir olamaz
-
@crazycells Hayir
-
@okan-yüksel sorun devam ediyor mu
ediyorsa yaş kaç. ona göre cevap vericem -
@Nisa-Nur-Hakim cekilise basvuru yapilirken su anki esinizle evliydiniz, dogru mudur?
Bir de cekilisten secilen kisi esiniz mi?
-
@crazycells aynen
-
@Nisa-Nur-Hakim, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells aynen efendim cekilis esime cikti. ama cekilise esim katilirken yani gecen sene eski esimle evli gozukuyordum.
ok. Bu durumda sorun yok gibi gorunuyor...
Cekilise basvuru yaptigi sirada su anki esiniz bosanmisti, dogru mudur? O nedenle sadece kendisinin ve cocuklarinin bilgilerini girdi?
-
@crazycells aynen crazycells
-
2021EU Kazananları Lütfen Aşağıda verdiğim Linkten Kendilerini ilgili satıra uygun bir alana eklesinler.(Çekilişi Kazanan kişi)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum