Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @crazycells, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    @serapben alinti ve cevaplara tiklayinca dogru iletilere yonlendiriyor gibi gorunuyor. Sayin @FreeWoRLD , bu basliktaki db ileti sayisini kontrol eder misiniz?

    Sayin @crazycells DB tarafinda hersey ok gorunuyor.


  • @ferhat26 tesekkür ederim


  • @crazycells merhaba, e-devletten aldığım askerlik durum belgemde doğum tarihi yıl olarak doğru ancak doğum günüm ve ayım yanlis. (Nasil oluyorsa 0101 yazmışlar) Elimde terhis olduğumda bana verilen resmi terhis belgem var. Konsolosluga onu iletebilir miyim? Yada Kccye?


  • merhaba @crazycells kolaylıklar, emeğinize sağlık, 2021 talihlisi olarak herkese kolaylıklar diliyorum, iş geçmişini yazarken e devlet üzerinden sigorta geçmişimize göre bir beyanda mı bulunmak doğru olanı? Benim örneğimde hem kendi şirketimde ortak iken ayrıca proje bazlı olarak başka şirketlerin kadrolarından çalışan olarak bulunmamı gerektiren durumlar oldu. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz. Teşekkürler.


  • Arkadaşlar Trump Kasımdaki seçimleri kaybedecek gibi gözüküyor. Bütün anketler şu an böyle gösteriyor. Hatta fox bile. Trump'ın derdinin koronayla değil göçmenlerle olduğunu biliyoruz. Hatta eyaletlerde alınan korona kısıtlamaların kaldırılması yönünde baskı yapıyordu. Biden'ın kasımdan sonra green carda kısıtlama yönünde karar alacağını zannetmiyorum. Şu halde küçük numaralı arkadaşlar rahatta kalabilir. Benimki büyük. Ben rahatta kalamam. 😃


  • Merhaba, @crazycells teşekkürler verdiğiniz emek için, kolaylıklar herkese, 2021 talihlisi olarak DS260 formunda çalışma geçmişi bölümünde e devlet üzerinde görülebilen sigorta geçmişini mi yazmak doğru olanı, benim örneğimde ortak olduğum şirketimde aktif olarak çalışıyorken başka firmalarla yaptıımız ortak projeler sebebiyle o firmalarda sigortalı olarak bulunmam gereken zamanlar oldu. Güncel durumda da kendime ait şirketim varken aile şirketinde sigortalı olarak çalışıyorum. Bu durumda ne yapmam gerekiyor iş gemişini doldururken. Teşekkürler


  • @zıpzıp 🙂 al bende de o kadar.. ofisim üzerime yürüyor..boş veeer modundayım..
    abi klima çalışmıyor boşveer
    abi mallar yerine gitmemiş boşveer
    abi haftasonu kısıtlama var boşveer 🙂


  • @kubierto 100 de 1milyon


  • @zıpzıp, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Arkadaşlar Trump Kasımdaki seçimleri kaybedecek gibi gözüküyor. Bütün anketler şu an böyle gösteriyor. Hatta fox bile. Trump'ın derdinin koronayla değil göçmenlerle olduğunu biliyoruz. Hatta eyaletlerde alınan korona kısıtlamaların kaldırılması yönünde baskı yapıyordu. Biden'ın kasımdan sonra green carda kısıtlama yönünde karar alacağını zannetmiyorum. Şu halde küçük numaralı arkadaşlar rahatta kalabilir. Benimki büyük. Ben rahatta kalamam. 😃

    Hayatta ilk defa bir şeyimin küçük olmasından dolayı mutlu oldum. Demekki küçük şeylerle mutlu olmayı öğrenmeliymişiz :))


  • @knnrn benim de kafam karıştı. iş yerleri kısmında previous olanda
    En son işverenden başlayarak, son on yıldaki tüm işverenleriniz hakkında bilgi veriniz dediği yerde şu anki işyerimde 10 yıldır çalışıyorsam ondan öncekileri yazmayacağım değil mi? ve şu an devam ettiğimi oraya da yazacak mıyım? ya da öncekileri de yazsam bir şey olur mu?


  • @crazycells reyiz ,GC Sponsorship nedir ? DV talihlileri için de geçerli mi sponsör bulmak ?


  • Arkadaşlar Merhaba, e-devletten aldığım askerlik durum belgesinde (terhis) doğum tarihimi 01011978 olarak gösteriyor. Yıl doğru ancak ay ve gün yanlış. Terhis olduğumda bana verilen resmi terhis belgesinde ise bu bilgi doğru. O halde eski (barkodsuz) belgeyi kullansam sıkıntı olur mu? Ne dersiniz @crazycells ?

    Dosya Numarasi: 2021EU1XXX
    DS-260 Gonderimi: 18.06.2020 (YG.:..)
    KCC Evrak Istegi:
    KCC Evrak Onayi:
    Saglik Muayenesi:
    Vize Mulakati:
    Vize Onayi:
    Pasaport Teslimi:
    ABD ye ilk giriş:


  • Merhaba @crazycells teşekkürler ilginiz için. 2021 talihlisiyim. 2017-2018 yılları arasında 4 ay kadar amerikada kaldım. B1/B2 vizesiyle gitmişti. 2 sorum olacak.

    1. Burada bulunduğum süre boyunca gezdim ve dil eğitimi aldım. 4 aylık kaldığım süreci yurtdışında yaşama bölümünde belirtmem gerekir mi?
    2. Burada aldığım hat için 5 yıl içinde kullanılan numaralara eklemem gerekir mi?

    Teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @serapben, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    @knnrn benim de kafam karıştı. iş yerleri kısmında previous olanda
    En son işverenden başlayarak, son on yıldaki tüm işverenleriniz hakkında bilgi veriniz dediği yerde şu anki işyerimde 10 yıldır çalışıyorsam ondan öncekileri yazmayacağım değil mi? ve şu an devam ettiğimi oraya da yazacak mıyım? ya da öncekileri de yazsam bir şey olur mu?

    On yıldır aynı yerde çalışıyorsanız sadece onu yazmak yeterli olur. Öncekileri yazmanıza gerek yok ama yazmanız sıkıntı olmaz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Masda, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    @crazycells reyiz ,GC Sponsorship nedir ? DV talihlileri için de geçerli mi sponsör bulmak ?

    https://yesilkartforum.com/forum/post/2598


  • @knnrn Teşekkürler 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @fiyakasiz-adam, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    @crazycells merhaba, e-devletten aldığım askerlik durum belgemde doğum tarihi yıl olarak doğru ancak doğum günüm ve ayım yanlis. (Nasil oluyorsa 0101 yazmışlar) Elimde terhis olduğumda bana verilen resmi terhis belgem var. Konsolosluga onu iletebilir miyim? Yada Kccye?

    O sanirim sizinle ilgili bir hata degil, daha once de benzer bir sikayet aktarilmisti foruma. Bu hata sistemden kaynaklaniyor ve yakin zamanda duzelir diye umut ediyoruz.

    Sizden kaynaklanmadigi icin sorun etmenize gerek yok, istediklerinde e-devletten indirip gonderebilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mehmetkocwa, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    merhaba @crazycells kolaylıklar, emeğinize sağlık, 2021 talihlisi olarak herkese kolaylıklar diliyorum, iş geçmişini yazarken e devlet üzerinden sigorta geçmişimize göre bir beyanda mı bulunmak doğru olanı? Benim örneğimde hem kendi şirketimde ortak iken ayrıca proje bazlı olarak başka şirketlerin kadrolarından çalışan olarak bulunmamı gerektiren durumlar oldu. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz. Teşekkürler.

    Lise veya daha ust bir diplomaniz var mi?


  • DEĞERLİ ARKADAŞLAR
    BENİM BÜYÜK KIZ BAŞVURU YAPTIĞIMDA 21 YAŞINDAYDI. MÜLAKATA KADAR 22 YAŞINDA OLACAK. SORUM ŞU DS-260 FORMUNU DOLDURURKEN ONUNLA İLGİLİ BİLGİLERE NE CEVAP VERMELİYİM. ÇÜNKÜ 22 YAŞINDA OLACAĞI İÇİN BU ŞANSTAN YARARLANAMAYACAK. MESELA ŞÖYLE BİR SORU VAR YEŞİLKART VİZESİNDEN YARARLANACAK MI DİYOR. BİLGİLERİ NASIL CEVAP VERMELİYİM. TEŞEKKÜR EDERİM

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Masda, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    @crazycells reyiz ,GC Sponsorship nedir ? DV talihlileri için de geçerli mi sponsör bulmak ?

    Eger kendi maddi kaynaklariniz yeterliyse sponsor bulmaniz sart degil.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

88
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum