@totali88, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Sayın @crazycells ,
Cevabınız için teşekkür ederim. Konsolosluk bana 25 Haziranda geri dönüş yaptı. Ama ben yine de onların cevabından pek emin değilim. Immigrant visa-leri Trump"ın EO-si içinmi durdukları ve ya Covid ile ilgili durdukları anlaşılan değil. Bu yüzden onlara daha net sordum bunu, cevablarını bekliyorum.
Eğer replace mümkün olamazsa, o zaman F2A kaç yıl sürüyor ortalama? Bir de F2A süreci boyunca çocuğu yanımıza her hangi bir visa ile getirmek mümkünmü?
Bu iyi haber, umarim bu karar sadece bebekle ilgili bir istisna degildir ve tum vize tarihini gecirenleri ayni sekilde degerlendirirler. Lutfen verilen cevaplardan bizi de haberdar edin.
Eger 30 Eylul'e kadar vize alamazsaniz konsoloslukla gorusun, ailenin geri kalaninda yasal bir sorun yoksa bebeklerle ilgili istisnalar yapabiliyorlar. Bu konulari 30 Eylul'den sonra konusuruz, cunku gerek kalmayabilir. F2A surecinin 2 yildan uzun surmesi mumkun, USCIS'in islemlerinde bir gecikme bekliyoruz.