[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@gezgin34, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@Muhtaradana @crazycells selamlar arkadaşlar, süreç geldi tıkandı. Sanırım alamıycaz gibi? EO yu uzatırsa, Eylül ayını da ileri bir tarihe çekmezler mi mali yılı?
Dun travel. Govun tweetter adresinde bu soruya keainlikle uzatma olmayacak 30 eylul saat 12 de sona erecek demisler. Hukumetin sayfasi bu.
-
@gezgin34 EO uzatılmasa bile konsoloslukları açılıp açılmayacağı belli değil. Kimseden ses yok, herşey belirsiz. İşimize gücümüze de bakamıyoruz, gelecek planı da yapamıyoruz aylardır bekliyoruz 3 ay daha sabredeceğiz son dakkaya kadar.
-
Amerikadaki yetkililer okuyorsa burasini, okuyupta bahsetmiyorsa üstüne, vicdanları kalmamıştır. İnsanlar hayatina yön veremiyor yön!
-
@crazycells sizin tahminleriniz ne bu konuda konsolosluklar açılıp surec devam edip herkes gidermi (inşallah) bu konudaki sizin öngörünüzü merak ediyorum. Özellikle dünkü ilkay zaman videosundan sonra zaten arkadaşlar stresli idi iyice strese girdiler.
-
@asilelif İLKAY ZAMAN BOŞ BİR ADAM. YANINDAKİ AVUKAT AYHAN OGMENDE ÖYLE. KURU SIKILAR
-
@mkonca, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@asilelif İLKAY ZAMAN BOŞ BİR ADAM. YANINDAKİ AVUKAT AYHAN OGMENDE ÖYLE. KURU SIKILAR
Ben her zaman şunu düşünürüm iyi olacak yada kötü olacak bir durum var ortada kimse bir şey bilmiyor gerçekten öngörüsüne güvendiğim insanları tenzih ederim (örnek @crazycells gibi) ama insanların bilinmeyen hakkında olumsuz yorum yapmalarını doğru bulmuyorum çünkü 2 dakikada ve pervasızca yapılan yorumlar umutla bekleyen insanların bu sıkıntılı durumlarını daha sıkıntıya sokar. Madem yorum yapacaksın zaten kesin birşey yok bari iyi yorum yapda insanların içlerine bir nebzede olsa rahatlama gelsin
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
bulmuyor
Bir insan hakkında eleştirisel olumsuz yorum yapabilmek için en az o insandan bir tık daha üst seviyede olmak gerekir. Ve olumsuz eleştiri yıkıcı değil yapıcı olmalı. İnsanlar yardımcı olmaya çalışıyorlar , onlara teşekkürü borç bilirim.
Saygılar -
@asilelif clickbait yapıyor ikisi de çakal. ayhan ogmende ilkay zaman çakalının clickbaitinden prim kasıyor.
-
Bence ikisinin de ve maalesef avukat olanın bile yorumları sağlam bir temele dayanmıyor. Gerçi bırakın ikisini Green Card konusunun kanuni boyutunda kendi yorumundan ileriye gideni de görmedim. Şahsen bazı videolarında avukatın bariz yanlış bilgiler verdiğini gördüm. Sanki biraz aceleyle sıra kapayım tarzında yapılmış videolar olabiliyor. Herkes çok iyi uzman olduğu konularda yorum yapmalı.
-
Evet konu video üzerinden çıkmış gibi oldu ama ben genel bir ifade kullanmak istemiştim yani buna formdaki ve dışarıdaki insanlarda dahil yani daha süreç devam ediyor (2020) fakat bazı arkadaşlar ya tamam oldu bitti tamam kimse gidemez bu iş biter gibi umutsuz yorumlar yapıyor ben bunu dogru bulmuyorum su anda 2020 sürecini bekleyen çok arkadas var onların bu olumsuzlukları okumaya değil destege ihtiyaçları var. Çünkü şu anda kimse kesin bir sey söyleyemez ama destek olmak lazım diye düşünüyorum
-
@gezgin34, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@Muhtaradana @crazycells selamlar arkadaşlar, süreç geldi tıkandı. Sanırım alamıycaz gibi? EO yu uzatırsa, Eylül ayını da ileri bir tarihe çekmezler mi mali yılı?
Bu, yasalarla belirlenen bir tarih. Kolay kolay kimse boyle bir inisiyatif alamaz, Trump bile...
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@crazycells sizin tahminleriniz ne bu konuda konsolosluklar açılıp surec devam edip herkes gidermi (inşallah) bu konudaki sizin öngörünüzü merak ediyorum. Özellikle dünkü ilkay zaman videosundan sonra zaten arkadaşlar stresli idi iyice strese girdiler.
Ne konsolosluktan ne de Disisleri Bakanligindan uzun suredir iyi haber alamadik maalesef, ben de bilemiyorum ne olacagini ama zaman gectikce ozellikle yuksek dosya numarali arkadaslar icin umut tukeniyor...
Benim de beklentim ve temennim en yakin zamanda konsolosluklarin acilacagi ve mulakatlara devam edilecegi yonunde... Ama henuz konsolosluklarin ne zaman acilacagini bilmiyoruz, covid-19'dan dolayi konsolosluklara da bir anda cok fazla kisi almayacaklarini da biliyoruz, bir de DV kategorisi vizeler de konsoloslugun baktigi tek vize turu degil... Tum bu nedenlerden dolayi dosya numarasi yuksek olan arkadaslar bence mumkunse beklentilerini oldukca dusursunler ve hic olmayacakmis gibi davransinlar.
-
@arnblt, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Bence ikisinin de ve maalesef avukat olanın bile yorumları sağlam bir temele dayanmıyor. Gerçi bırakın ikisini Green Card konusunun kanuni boyutunda kendi yorumundan ileriye gideni de görmedim. Şahsen bazı videolarında avukatın bariz yanlış bilgiler verdiğini gördüm. Sanki biraz aceleyle sıra kapayım tarzında yapılmış videolar olabiliyor. Herkes çok iyi uzman olduğu konularda yorum yapmalı.
O video'nun bilgi vermek gibi bir amaci oldugunu dusunmuyorum :) daha cok -ayni dediginiz gibi- bu konu populer iken insanlar tiklayip bizi izlesin kaygisi tasiyor :)
-
@crazycells haklarında hayırlısı olsun umarım hepsi gidebilirler 🙏
-
-
arkadaşlar belki içinizde bilenler vardır bu 800 sayfalık public isimli idari yasa nedir nasıl etkileyecek? sizleri kazananları
-
Merhaba,
Reuters haberi mevcut yasağın yıl sonuna kadar uzatılacağından bahsediyor.
WASHINGTON (Reuters) - U.S. President Donald Trump will expand an existing visa ban to include certain non-immigrant work visas as part of a move to protect U.S. workers amid the economic devastation tied to the coronavirus pandemic, a senior administration official said on Monday.
-
herkese geçmiş olsun. buraya kadarmış.
-
@arnold-layne Mülakatım 20 Nisan'daydı. Hazırlıklar ve planlar tamamdı. Nasip işte, herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@teonyc benimkine de bir ay kalmıştı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum