Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

FAFSA ve Üniversite Eğitimi için diğer burs ve kredi olanakları

Benzer Başlıklar

• Bi yandan üniversite okuyup bi yandan çalışmak

Taşındı Önlisans ve Lisans Eğitimi
    19
    1 Oy
    19 İleti
    4k Bakış
    O
    @knnrn, içinde söyledi: Bi yandan üniversite okuyup bi yandan çalışmak @ferhat Bi yandan üniversite okuyup bi yandan çalışmak içinde söyledi: @knnrn Bi yandan üniversite okuyup bi yandan çalışmak içinde söyledi: @ferhat Bi yandan üniversite okuyup bi yandan çalışmak içinde söyledi: Arkadaşlar bir sorum olacak. Bildiğim kadarıyla Amerikada devlet üniversitesi de olsa para ödememiz gerekiyor. Bir yandan çalışıp bir yandan okumak(başka bir gelir kaynağı olmadan) sizce mümkün mü? ABD'deki ogrencilerin %90'i boyle yapiyor zaten. Tabii ki mumkun. evet öyle ama yanlarında destek olan bir aile söz konusu tek başıma yaşam karşılamak anlamında soruyorum malum dolar kurundan dolayı ailemin yollayabileceği para çok bir işe yaramaz Benim isyerimde full-time calisip bir yandan da universite okuyan arkadaslarim var. Aileleri herhangi bir yardim yapmiyor. Kazandigi parayla kirasini odeyip cocuklarina da bakiyor. İyiymiş ben eşimle gelmeyi düşünüyorum ikimiz çalışıp bir yandan ben üniversite okumak istiyorum mümkünse eğer okumak güzel birşey
  • ABD'deki universite profilleri ve giris istatistikleri

Taşındı Önlisans ve Lisans Eğitimi
    12
    7 Oy
    12 İleti
    2k Bakış
    dsenolD
    @Senay-Sirin iyi günler size bir soru sorsam tecrübenize binaen kızım SAT mat kısmından 780 /800 sözel kısmı daha düşük 500 /800 aldı lise not ortalaması da 3,96 okullara başvuru yaparken burs isteğimizle ilgili ayrı bir beyanda bulunmalımıyız yoksa zaten okulla direk değerlendirmeye alıyormu şimdiden teşekkürler
  • Amerikan Vatandaşlarının Hibelerden Yararlanması

Taşındı Önlisans ve Lisans Eğitimi ohio eğitim vatandaşlık hibe burs
    19
    0 Oy
    19 İleti
    2k Bakış
    byn_doganB
    @Doncarleone vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. turist olarak gitmeden net bir fikir oluşmayacak sanırım. şuanda bizim imkanlarımızla en kolay yerlesebilecegimiz avrupa ülkesi olması cazip ama diğer her şey yabancı. ilk fırsatta yerinde görmekte fayda var. ama inşallah amerika çıkarda daha kolay yoldan hayallere kavuşuruz hep birlikte.
  • Niyet Mektubunu Nasıl Yazmalıyım?

Eğitim egitim
    2
    7 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    Vanessa ErkinV
    Teşekkürler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k