[Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
-
1 aralıkta cıkıs yaptım amerikadan. 6 ayı geçicek muhtemelen malum ucuslar kapatıldı , virüs falan.. Eşim ama Amerikada calısmaya devam ediyor. Sizce 6 ayı geçtiği için sorun cıkarır lar mı? Greencard iptal falan olur mu
-
@Dscrt, içinde söyledi: DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
1 aralıkta cıkıs yaptım amerikadan. 6 ayı geçicek muhtemelen malum ucuslar kapatıldı , virüs falan.. Eşim ama Amerikada calısmaya devam ediyor. Sizce 6 ayı geçtiği için sorun cıkarır lar mı? Greencard iptal falan olur mu
Olmaz, detaylı bilgi için şu başlığı inceleyebilirsiniz;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri
-
Merhaba,ds-260 formunu doldururken okul seçeneğini no olarak seçmişim farketmemişim,Düzeltmem mümkün mü?imzalayıp gönderdim formu birde :((((
-
@sameterim, içinde söyledi: DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba,ds-260 formunu doldururken okul seçeneğini no olarak seçmişim farketmemişim,Düzeltmem mümkün mü?imzalayıp gönderdim formu birde :((((
DV2021 ile ilgili basliklari kullanmalisiniz...
-
Merhabalar, ds260 form dolduruyorum. Eğitim kısmında Yüksek lisansa devam ediyorum. Şuan Unıversty degree işaretleyip 2 ya mi seçeyim?
-
@berat, içinde söyledi: DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar, ds260 form dolduruyorum. Eğitim kısmında Yüksek lisansa devam ediyorum. Şuan Unıversty degree işaretleyip 2 ya mi seçeyim?
Selamlar
Öncelikle imzanıza sürecinizi taşıyıp ardından sizi ilgilendiren dv2021 konusuna yazabilir misiniz? -
Merhaba, Benim iki sorum olacak.
- KCC den istenen bilgilerde doğum belgesi istiyor bunun Türkiyede karşılığı nedir.
- Ben 4 yıll KKTC yaşadım buradan adli sicil kaydı almam kesin gereklimi konsolosluk üzerinden talep 1 ayı buluyor diyorlar. Bu durum vize görüşmemin gecikmesine neden olurmu?
-
-
2021 çekilişini kazandık, ds 260 formunu doldurup onayladım. Sonradan fark ettim ki evlendiğimiz city ve state bölümlerinin ikisine de İZMİR olarak girmişim, BAYRAKLI , İZMİR olarak girilmesi gerekiyor. Sorun yaşarmıyız? teşekkürler...
-
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@oktyknc, içinde söyledi: DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba ds260 formunu doldurup yolladım ama ingilizcem zayıf iş bilgileriyle alakalı kısmı şuan ki işime ve amerikada çalışmak istediğim iş koluna business şeklinde giriş yaptım. İş geliştirme uzmanı olarak çalışıyorum. Amerikada da bu alanda çalışmak istiyorum. Bu girişi nasıl düzeltebilir yada düzelmeli miyim ?
Kendinize uygun konu basligini kullanin. Bu konu gecen yila ait...
-
Merhaba,
Bir arkadaşım 2011 yılında green card almaya hak kazanmış ama 1 sene sonrasında artık giriş cikis yapamadığı icin hakkını kaybetmiş. Bu hak tekrar geri kazanılabilir mi? Hangi başlık altında yazmam gerektiğini bilemedim. Teşekkürler -
@berfin-pektas, içinde söyledi: DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba,
Bir arkadaşım 2011 yılında green card almaya hak kazanmış ama 1 sene sonrasında artık giriş cikis yapamadığı icin hakkını kaybetmiş. Bu hak tekrar geri kazanılabilir mi? Hangi başlık altında yazmam gerektiğini bilemedim. TeşekkürlerSu basligi kullanabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/324/sb-1-returning-resident-visa-sb1-geri-donen-gocmen-vizesi
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells Merhabalar koyduğunuz videoyu izledim pasaportu formu doldurduktan sonra mülakata giderken çıkarabiliriz demişsiniz video başında ama en sonunda belgeyi onaylamak için Case Number ve pasaport number giriyoruz orada ne yapacağız pasaportumuz olmazsa? videoda anlatmamışsınız bunu merak ettim. Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler .
-
@ckozakli, içinde söyledi: DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells Merhabalar koyduğunuz videoyu izledim pasaportu formu doldurduktan sonra mülakata giderken çıkarabiliriz demişsiniz video başında ama en sonunda belgeyi onaylamak için Case Number ve pasaport number giriyoruz orada ne yapacağız pasaportumuz olmazsa? videoda anlatmamışsınız bunu merak ettim. Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler .
ilgili bolume numarayi 00000000 olarak yazabilirsiniz. Fakat artik surec degisti, zaten cekilise katilmak icin bir pasaport gerekiyor.
-
Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
-
H hasnotben bu başlıktan bahsetti
-
L lumos bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
49
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.