[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Annenizin kızlık soyadı kısmında ben kendiminkini doldururken kendi kızlık soyadım mı yoksa anneminkimi ikinci çocuklarımınkini doldururken benimkimi yoksa boş mu bırakıcam
-
@Orhan-Cabarov ankaradaki doktor randevusunda bu belgeleri verecekler
-
@asilelif kendi formunuzu doldururken annenizin kızlık soyadını soruyorsa annenizin kızlık soyadını yazın, çocuklarınızın ds formunu doldururken anne kızlık soyadı soruluyorsa kendi kızlık soyadınızı yazın
-
@cervantes Teşekkür ederim. Ben azerbaycan vatandaşıyım yine de ankaradaki doktor bu belgeyi bana verir mi acaba? Bu konuda bilginiz var mı ? Azerbaycana gidip bulmaya çalışacağım ama covid19 yüzünden yollar kapalı gidemıyorum.
-
@Orhan-Cabarov hocam önceki yazılanları okusanız hepsinin cevabı var. doktor muayenesine giriyorsunuz, orda gerekli aşıların hepsini yapıyorlar, muayeneden sonra sağlık bilgilerini içeren belgeleri bir zarfın içinde veriyorlar, uyruğunuzun önemi yok.
-
@cervantes Çok teşekkür ederim, bunları hiç bilmiyordum rahatladım.
-
@sailor çok teşekkür ederim 👍
-
Merhaba bu iki soruya hangi cevabı vermemiz gerekiyor yardımcı olur musunuz ? Pdf. Dostasunda d Yes ve Yes'i işaretleyin diyor ama emin olmak için sizlere soruyorum.
Do you want the Social Security Administration to issue a Social Security number and a card? Yes or No ?
Do you authorize disclosure of information from this form to the Department of Homeland Security, the Social Security Administration, and such other U.S. Government agencies as may be required for the purposes of assigning you a social security number (SSN) and issuing you a Social Security card and do you authorize the Social Security Administration to share your SSN with the Department of Homeland Security?
Yes or No ?
-
@Orhan-Cabarov hocam şu paketi inceleyin https://yesilkartforum.com/cekilis/
-
@cervantes Pdf dosyası şuan önümce açık hocam ama emin olmak için tekrar foruma soruyorum, yanlış yapmaktan korkuyorum. Üstteki mesajı editledim.
-
@Orhan-Cabarov evet diyin
-
@cervantes Teşekkür ederim. :)
-
Merhaba. Çocuklu ailelerin mülakat sırasında veya tüm bu süreç aşamasında bir avantalı oluyor mu?
-
merhaba
Are you permanently ineligible for U.S. citizenship?
bu soruya YES yoksa NO mu demelıyız?
teşekkurler -
@susadem, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
merhaba
teşekkurlerNo.
-
@Ryback, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@susadem, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
merhaba
teşekkurlerNo. Abd Vatandaşı olmanıza engel bir durum yoksa tabi.
-
Sanırım iki kişi KCCden mail aldığını belirtti. KCC neye göre belge talep maili gönderiyor?
-
@gm1991, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba, pasaportumu 1 ay sonra güncelleyeceğim (Son kullanım tarihi geçmek üzere). KCC'de dvlottery için giriş yaptığım pas. numarasını mı yazmalıyım yeni ve güncel olanı mı? Yoksa ikisini de gönderip not mu eklemeliyim?
Teşekkürler
DS-260 formu icin mi soruyorsunuz? Yoksa mulakat evraklari icin mi?
-
@Sendur-Aydın, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
2021 talihlisiyim pasaportumun süresi ekim 2021 de bitiyor, yenilemem gerekirmi ?
Su an icin yenilemenize gerek yok.
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@cervantes Pdf dosyası şuan önümce açık hocam ama emin olmak için tekrar foruma soruyorum, yanlış yapmaktan korkuyorum. Üstteki mesajı editledim.
O belgeyi sonuclar aciklanmadan guncelledim, oradaki bilgileri burada tekrar sormaniza gerek yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum