Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

• ⭐⭐

@sameterim, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhaba,ds-260 formunu doldururken okul bilgilerimi gözden kaçırdım ve eşime ve bana ait okul bilgileri girmeden imzaladım.Şimdi bu vize için sorun olur mu? Yada düzeltme gibi bir ihtimal olur mu?yada mülakata giderken okul bilgilerine ait evrak götürsem olur mu?

KCC'ye mail atip formu actirmalisiniz. Duzeltip tekrar submit edeceksiniz.

Principal Aplicant Name:
    Case Number:
    Date of Birth: (ay/gun/yil seklinde yazilmali)

Dear Sir/Madam,
    Please unlock my DS-260 form as I would like to make some revisions.
    Thank you.
    isim soyisim
    sablonuyla email atabilirsiniz…

[email protected]

• ⭐⭐

@Lacrimossa, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhaba,

DS-260 formunu doldururken Amerika adresi olarak California eyaletinde mesela Los Angeles'ı adres olarak verirsem. Ve o adres ve eyalet dışında bir yere gitme durumumda herhangi bir problem yaşar mıyım? İlla gittiğimiz eyalet ve şehirde mi adres ibraz etme zorunluluğum vardır. Sonrasında kargo ne kadr güvenilir olur? Konu ile ilgili bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.

Bir problem olmaz istediginiz yere gidebilirsiniz. Bir cok kisi kargolatiyor Turkiye'ye kucuk riskleri olsada.

• @Ahmet-Uysal, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Arkadaşlar merhaba..DS-260 formunu doldurmaya başladım.Bazı konularda treddüt te kalmamak için takıldığım hususlarda yardımınıza ihtiyacım var.
    1-Askerlik durumu kısmında,Ben Havacı olarak kısa dönem (8 ay-Er) yaptım. Bu bölüme ''Infantry''(piyade) yazmak sorun teşkil edermi?
    2-Asıl talihli benim.Eşim özel sektörde çalışıyorken daha sonra ayrılmak(çocukların okulu için) zorunda kaldı şimdi çalışmıyor.son çalıştığı yerleri yazmasak olurmu? yada yazmamız durumunda olumlu etkisi varmı?
    3-Ben Ağustos ayında bir Kamu kurumundan emekli olacağım.Form doldururken emekli olarak mı doldurmalıyım? Ya da eğer görüşmeye çağrılırsak bunu Elçilikte emekli olduğumu belirtmem bir engel teşkil edermi? (Formda yanlış bilgi vermek açısından.)

Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim....

merhaba

1- infantry veya private çok sorun değil yazabilirsiniz
    2-tüm iş deneyimlerini mümkün oldugunca dogru bir şekilde yazmak en iyisi
    3-şimdiki durumunuzu belirtin sonra elçilikte sorarlarsa açıklarsınız ( muhtemelen sormayacaklardır)

• @asilelif Rica ederim. Tabii ki paylasabilirsiniz.

• @oktyknc, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

merhaba bu sorumu gereksiz başlık açarak sormuştum.

dv 260 formunu dolduruyorum eğitim bölümündeyim.
    ön lisans mezunuyum. aöf den lisansa tamamalıyorum ve bu sene mezun oluyorum. eğitim bölümüne bu nasıl doldurmalıyım.

Not:Forumu yeni kullanmayı öğreniyorum gereksiz başlık açtığım için üzgünüm.

merhaba mezun olacağınızdan eminseniz lisans olarak belirtebilirsiniz ancak ileri tarihli dolduramayacagınız için bugun yada eski tarih vermeniz gerekecek. ön lisans olarak doldurup gerekirse elçilikte lisans diplomınızı izah edersiniz.

• @Masda, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhaba, foruma ilk defa yazıyorum. 2021 talihlisiyim. Azerbaycanlıyım. Green Card Azerbaijan isimli şirket vasıtasıyla baş vurduğum için anlaşma imzalamadan case numberimi bana söylemediler. Yalnız 30xxx den aşağı olduğunu. Current olma şansımın yüksek olduğunu söylediler. Yarın saat 11de anlaşmayı imzalamaya ve de DS260ı doldurmaya gideceğim. Anlaşma için 800$ dollar ödemem lazım. Umarım süreç benim için olumlu sonuçlanır. Bi dahaki yıl kendim baş vurmak istiyorum inşallah.

merhaba isterseniz biz yardımcı olabiliriz danışmana gerek yok. ayrıca sistemden kendi numaranızı bulabilirsiniz
    bir daha ki yıl neden basvurmayı düşünüyorsunuz ?

https://dvprogram.state.gov/ESC/(S(ubessoqszphpujahqw4xczwd))/default.aspx

• @asilelif, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Hepatit taşıyıcılığı bulaşıcı hastalık olarak gecer mi
    hatırladığım kadarı crayzcells hepatit in sorun olmadıgını yazmıştı

• @Ryback Self-Employer seçeneğini göremedim hocam. Vergi levhasında benim adım soyadım yazıyor şahıs şirketi olduğu için. Mağazanın tabelasının ismini yazmayacağım yani değil mi hocam? Yanlış olmasından korkuyorum.

KCC evrak isteği göderilmeden direk vize mulakatına gitmek mümkün mü ?

mümkün değil onay mailine istinaden randevu işlemleri başlamakta

• ds260 formu doldurmak için geç kalmaktan korkuyorum . Yarın inşallah doldurmaya başlayacağım. Case numberi benden büyük ama ds fromu benden erken dolduranlar bana karşı avantajlı mı ?

• ⭐⭐

@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

@Ryback Self-Employer seçeneğini göremedim hocam. Vergi levhasında benim adım soyadım yazıyor şahıs şirketi olduğu için. Mağazanın tabelasının ismini yazmayacağım yani değil mi hocam? Yanlış olmasından korkuyorum.

Konsolosluga gotureceginiz belgede ne yaziyorsa onu yazmak gerekiyor.

• @ZoZO Teşekkür ederim. yani bu yıl gidemezsem, bi daha ki yıl kendim baş vurmak istiyorum. Genel olarak Azerbaycandan kazananların yüzde 30u falan gide biliyor.

• ⭐⭐

@Masda, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

ds260 formu doldurmak için geç kalmaktan korkuyorum . Yarın inşallah doldurmaya başlayacağım. Case numberi benden büyük ama ds fromu benden erken dolduranlar bana karşı avantajlı mı ?

Hayir. Case number onemli. Aylarca gec doldurmadiginiz surece sorun yasamazsiniz.

ds260 formu doldurmak için geç kalmaktan korkuyorum . Yarın inşallah doldurmaya başlayacağım. Case numberi benden büyük ama ds fromu benden erken dolduranlar bana karşı avantajlı mı ?

geç kalınacak bir durum yok o kadar telaş etmeyin :) sizden erken dolduranların yakın zamanda göndermesinde bir avantajı yok çok ileri ki durumlarda öyle bir fark olabilir ( 2-3 ay sonra ) ancak daha süreç bile başlamadan böyle düşüncelere kapılmayın dogru bir şekilde doldurun neticede çok zor bir form değil boşuna o kadar para vermeyin

• @Ryback Teşekkür ederim :)

• @Ryback Konsolosluğa hangi belgeyi götürmem gerekiyor daha bakamadım hocam. Şimdilik ds260 formunu doldurmaya uğraşıyorum. Benim lise diplomam var o yüzden meslekten green card almayacağım ama orada çalıştığım iş yerini soruyor. İş yeri benim adıma, vergi levhasında ad soyad kısmında benim adım yazıyor. Oraya da kendi adımı yazdım doğru mu hocam ?

Mağazanın tabelasında yazan ismi yazmadım.

• slm arkadaşlar, 2021 talihlisi olduğumuzu öğrendik, ds 260 formu hakkında bir kaç soru sorucam;

1. sorum, eşimin şu anki pasaportunda kızlık soyismi yazılı defter değişmesi gerekiyor ve 2 yaşında oğluma yeni pasaport almamız gerekiyor, bunları ds260 formundan sonra halletsek olurmu?
    2. sorum, 16 yaşından beri ikametgah ettiğimiz adresleri istiyor ? bir çok adreste oturdum bunları nasıl bulucam ?
    3. soru : eşim radyo sinema mevzunu lakin mevzun olduğu alanda hiç çalışmadı farklı bir sektörde çalıştığını ifade etse sıkıntı olurmu?
  • ⭐⭐

@Sendur-Aydın, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

slm arkadaşlar, 2021 talihlisi olduğumuzu öğrendik, ds 260 formu hakkında bir kaç soru sorucam;

1. sorum, eşimin şu anki pasaportunda kızlık soyismi yazılı defter değişmesi gerekiyor ve 2 yaşında oğluma yeni pasaport almamız gerekiyor, bunları ds260 formundan sonra halletsek olurmu?
    2. sorum, 16 yaşından beri ikametgah ettiğimiz adresleri istiyor ? bir çok adreste oturdum bunları nasıl bulucam ?
    3. soru : eşim radyo sinema mevzunu lakin mevzun olduğu alanda hiç çalışmadı farklı bir sektörde çalıştığını ifade etse sıkıntı olurmu?

1- Bence pasaportlari halledip oyle doldurun.
    2- Bulabildiginiz kadarini bulun. Elinizden geleni yapin. E-devlettende yardim alabilirsiniz. Oldugu kadar.
    3- Sorun olmaz.

• @ZoZO Teşekkür ederim 😊 evrak işleri bana bir az zor geldiği için .

• @Masda 😊 eyvallah bol sans

Benzer Başlıklar

• 5 Oy
    83 İleti
    16k Bakış
    N
    @totuta salam,mende ele dusunurem insallah🙏🏻
  • 28 Oy
    6k İleti
    787k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • DV2021 Rosales v. Biden Davası (Ocak 2021)

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    332
    1
    12 Oy
    332 İleti
    18k Bakış
    melcemM
    @akdas Hocam öncelikle ayrıntılı hesap için emeğinize sağlık, sonra da benim olmadı madem, haksızlık yapıldı, neden böyle gibi laflar yerine case numarasına göre gitmeli adil olan budur diyebildiğiniz için size saygılarımı sunuyorum. Evet sizde bahsettiğiniz insanlar gibi kibar ve yardımsever olduğunuz ve ayrıca dürüst davrandığınız için Teşekkür ederim. Her gününüzün gönlünüzce geçmesini dilerim...
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k