[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@cckayra, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba 2005 yılında yaşadığım bir sorun nedeniyle bi şahısla mahkemelik olduk. Hakim ikimizede 7 gün hapis cezası verip 120 tl para cezasına çevirdi.<br>
Konunun üzerinden 15 yıl geçtiğinden dolayı adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydında herhangi bir kayıt gözükmüyor.<br>
Yalnîz mahkeme dosyası e devlet üzerinden baktığımda UYAP kayıtlarında gözüküyor.<br>
Bu durumda Ds260 formunda herhangi bir suçtan hüküm veya hapis cezanız var mı?sorusuna evet mi demek lazım yoksa arşivli adli sicil kaydında herhangi bir şey olmadığı için hayır mı denmeli?<br>
Teşekkürler...evetdeyip aciklamanizi tavsiye ederim. Bu tur konularda yanlis bilgi vermek sorun olabilir. Sizin durumunuzda (7 gunluk ceza) korkacak bir durum yok...https://yesilkartforum.com/forum/topic/228/adli-sicil-kaydindaki-suclar-ve-gocmen-vize-gorusmesi
-
@TAMURA, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Hocamlar Merhabalar,
Acaba üniversite sırasında yaptığımız stajlar employment kısmına eklenmeli.
Staj dışında üniversite son sınıfta part time mühendis olarak çalışmıştım. Aynı şekilde employment kısmına eklenmeli mi?
Şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılarımla
Gerek yok, ama sizin icin cok onemliyse yazabilirsiniz.
-
@Uğur-Yamanoğlu, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@Uğur-Yamanoğlu bir kısım var formun sonunda. requirements for photograps diyor. o kısmı sordum aslında. acaba foto mu yüklenecek yeniden diye formun sonunda ? @crazycells
vize gorusmesinde yaninizda gotureceginiz fotograflarin ozellikleri belirtilmis orada... fotograf yuklemeniz gerekmiyor yani...
-
@Umut-Pınarbaşı, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba,
1 - ) DS260 formunda adress kısmında "city" yerine ilçe, state yerine il mi yazıyoruz? mesela ben DENİZLİ/PAMUKKALE'de yaşıyorum. city yerine pamukkale state yerine denizli yazacağım doğru mudur?
2 - ) birde 16 yaşımdan beri ben şuan oturduğum evde oturuyorum ama sadece 6 ay başka şehirde üniversitede okumuştum yurtta kaldım sonra geri buraya geldim. present adres olarak burayı yazıyorum, daha sonra bi önceki adres yurt yazdım ve en son olarakta şuan oturduğum evin adresini tekrar yazdım, tekrar yazmam sorun olur mu gerekli midir? toplamda 3 adres var ve ikisi aynı.- Dogrudur.
- Sorun degil.
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Herkese merhaba. Ben Azerbaycan vatandasıyım ama 2 yaşından beri turkıye de yasıyorum. Adli sicil belgesini azerbaycandan mı türkiyeden mi almam gerekıyor? Ne olur ne olmaz ikisinden de almaya calısacagım eger verırlerse.
Ikisini de almaniz gerekiyor.
-
mülakat'a kadar greencard'ın gideceği bir yer bulamazsak ne oluyor? hiç tanıdığımız yoksa abd de mesela
Vizeyi alamazsiniz, bir adres bulana kadar vize basilmaz pasaportunuza.
-
ben 6 ay bi üniversitede okudum ve yatay geçiş ile başka üniversiteye geçtim, sonradan geçtiğim üniversiteden mezun oldum ve diplomam var. eğitim kurumu olarak 6 ay okuduğum okuluda belirtmem gerekiyor mu yoksa sadece mezun olduğum üniversiteyi belirtsem yeterli mi?
Iki turlu de yapabilirsiniz. Ikisi de yanlis degil, o nedenle size en dogrusu hangisi geliyorsa o sekilde yapin...
-
@Greylist, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@ZoZO yanıt için teşekkür ederim, kayın biraderimin adresini yazdığımdan haberi olmayacak ise adresini yazmamda her hangi bir sorun yok demektir, zaten gc ı alırsak eğer gideceğimiz ilk yer california daki bu adres olacak sonrasını bilemiyorum
haberi olmayacak. Adres kesin degilse bos birakmanizi tavsiye ederim.
-
@losersweepers, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar daha önce DS-260 için giriş yapmaya çalışıp “your request cannot be processed at this time” uyarısı alan oldu mu? Dün denedim, bunu dedi. Bugün de denedim yine aynı şey. Sizce ne yapmam gerekir, normal mi böyle bir uyarı biraz korktum açıkçası...
farkli web browser'lardan denemenizi tavsiye ederim.
-
@O-B-K, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@ZoZO 5 ay kalmıştım adli sicile gerek yok o halde. Peki yurtdışında kaldığım bu süreyi adres olarak yazmalımıyım sizce?
yazmanizi tavsiye ederim.
-
@Onur37, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba arkadaşlar öncelikle Greencard talihlilerine hayırlı olsun Çıkmayanlara ise önümüzdeki senelerde şans diliyorum. Sizlere bir kaç sorum olacak .
-
Pasaportumun tarihi Temmuz 2021 de bitiyor DS260 formuna elimdeki pasaportla basvurup görüşme tarihinde yeni pasaportumla gitsem olur mu.?
-
8 aydır Yunanist'dayım bir dil kursu için gelmiştim Greencard başvuru sürecinde burdaydım fakat adresimi Türkiyedeki adreslerimi kullandım.
DS260 formunda 16 yaşından itibaren kaldığımız adresler isteniyor Yunanistandaki ve Türkiye'deki adreslerimi yazıp görüşmeye Ankara'da katılabiliyormuyum..?
-
olur
-
evet.
-
-
@YapayalnızGotoU-S, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
adres dolduran arkadaşlara sesleniyorum. sistem sizi atmaz . uygulamanız yanlış..
benim de başıma gelmişti. uzun uğraşlar sonunda çözümü buldum
dinlerseniz buraya yazabilirim.bekliyoruz

-
forum cizelgesi icin elinize saglik sayin @sailor

hatirlatmis olalim... DV2021 talihlisi arkadaslar su cizelgeyi doldurmayi unutmasinlar, tum DV2021 talihlilerine yardimci olacak bir cizelge bu...
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
DV2021 talihlilerinin hepsini tebrik ediyorum inşallah mülakatlarda sorun yaşamadan amerika'ya giriş yaparak hayal ettikleri hayatı kurabilirler darısı benim gibi DV2022 sonuçlarını bekleyen herkesin başına

-
Merhaba,
Eşime çıkab green card ı farklı zamanlarda kullanabiliyoe muyuz, yani amerikaya göç aşamasında önce o gitse bir kaç ay sonra ben gitsem olabiliyor mu böyle bişey?
-
@eok89, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba,
Eşime çıkab green card ı farklı zamanlarda kullanabiliyoe muyuz, yani amerikaya göç aşamasında önce o gitse bir kaç ay sonra ben gitsem olabiliyor mu böyle bişey?
Asıl talihli (DV1 sahibi) giriş yaptıktan sonra diğerleri (DV2 ve DV3 sahipleri) tek başlarına girebilir, birlikte girmek şartı yok. Asıl talihli giriş yapmadan aile bireyleri giriş yapamaz.
-
greencard adresi için bir kişi buldum ama çokta güvenilir değil yakından tanımıyorum, eğer alınmama gibi veya başka bir durum olursa problem olur mu? ya da boş bıraksam mülakatta belirtsem adresi ds260 formunu açmalarını mı bekleyeceğim yoksa beklemeden adresi belirticeğim onlar mı göndericek, eğer formu tekrar açmalarını isteme gibi birşey yoksa adresi verdiğimde işlemleri yavaşlatmayacaksa boş bırakmak istiyorum
-
@Umut-Pınarbaşı eğer çok güvenmiyorsan N/A olarak formu doldur mülakata kadar bir şey yapmana gerek yok mülakat zamanına kadar bir şey bulamazsan forumda yardımcı olacak bir çok arkadaş olacaktır.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.