Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @sailor merhaba,
    teşekkürler cevabınız için. sistemde bir sorun var sanırım. artık yarın deneyeceğim.


  • @crazycells @Muhtaradana @ZoZO cevaplarınız için teşekkür ederim. 16 Haziran'a randevu alabildik çocukların pasaportu için, madem vaktimiz var olmuşken tam olsun 🙂


  • @islek bende aynısını yaptım. pazar randevu aldım, pazartesi başvurdum, çarşamba çocuğumun pasaportu elimizdeydi. Türkiye'de iyi işleyen sistemlerden bir tanesi bu pasaport çıkarmak herhalde 🙂


  • @Uğur-Yamanoğlu Resim yükleme işlemi nedir? Ben doldurdum gönderdim ama resim ile ilgili bir yükleme yapmadım.


  • @Tayfun-Durkaya Çok teşekkürler. Umarım bir problem çıkmaz.


  • Arkadaslar oncelikle hayirli olsun herkese. ds 260 formundaki asi kisminda asi ile ilgili olan soruya ne cavp vermemiz lazim ?


  • @sailor sistem iyi işliyor ancak İstanbul'da randevu tarihi bulmak zor oluyor 🙂


  • Merhaba 2005 yılında yaşadığım bir sorun nedeniyle bi şahısla mahkemelik olduk. Hakim ikimizede 7 gün hapis cezası verip 120 tl para cezasına çevirdi.<br>
    Konunun üzerinden 15 yıl geçtiğinden dolayı adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydında herhangi bir kayıt gözükmüyor.<br>
    Yalnîz mahkeme dosyası e devlet üzerinden baktığımda UYAP kayıtlarında gözüküyor.<br>
    Bu durumda Ds260 formunda herhangi bir suçtan hüküm veya hapis cezanız var mı?sorusuna evet mi demek lazım yoksa arşivli adli sicil kaydında herhangi bir şey olmadığı için hayır mı denmeli?<br>
    Teşekkürler...


  • @ayhanpolat Merhaba. İzlediğim videolarda sanırım en son kısımda fotoğraf yüklemek için bir yer vardı. Yanlış görmedim sanırım ama. Siz tamamladıysanız olmayabilir. bir daha bakacağım videolara.


  • Hocamlar Merhabalar,

    Acaba üniversite sırasında yaptığımız stajlar employment kısmına eklenmeli.

    Staj dışında üniversite son sınıfta part time mühendis olarak çalışmıştım. Aynı şekilde employment kısmına eklenmeli mi?

    Şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılarımla


  • @Uğur-Yamanoğlu bir kısım var formun sonunda. requirements for photograps diyor. o kısmı sordum aslında. acaba foto mu yüklenecek yeniden diye formun sonunda ? @crazycells


  • @Uğur-Yamanoğlu ama sanırım vize görüşmesine giderken istiyorlar. yükleme yapılmıyor.


  • @cckayra Aynı soruyu bende sormuştum. Arşiv kayıtlı sicilinde görünmüyorsa belirtmene gerek yok


  • @susadem evet, bende de aynı problem var.


  • Selamlar, ben de bu senenin talihlilerindenim ve belki de yüzlerce defa sorulmuş olmasına rağmen sormak istediğim iki soru var 🙂

    1. Amerika'da Greencard'ımın gitmesini istediğim adresim var ancak yaşamak istediğim yere karar vermiş değilim. ABD'de göstermemiz gereken adres yerine de Greencard'ın ulaşmasını istediğimiz adresi yazsak ancak ilk girişimizde farklı bir şehire girsek, bu bir problem oluşturur mu?
    2. Henüz stajyer avukatım, ekim-kasım ayları arasında avukat olacağım. Meslek seçenegine hangi mesleği işaretlemem gerekir? Ve avukat olduğumda formu tekrardan açtırmalı mıyım yoksa mülakatta mı bu durumumdan bahsetmeliyim?

    Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.


  • @mono1999, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Merhaba arkadaşlar.Dosya numaram 37K.Bu yıl için bir şansım varmı? Aşırı derecede kararsızım,hiç bir şeye konsantre olamıyorum,bir şeyler yapıcam,sıra bana gelmeyecek zaten diye vaz geçiyorum

    Merhaba lotary kazanarak şansını ispat ettin şimdi devam etme zamanı 🙂 Bu sen gördüğüm kadarı ile numaralar arası boşluklar düşük bence current olma olasılığı çok yüksek numaran bu yılla karşılaştırdığında düşük bile sayılır sakın henüz bir şey yokken bir umutsuzluğa kapılma siz böyle yaparsanız biz dv2020 lne yapalım. Hadi hemen başla doldurmaya bir şey kaybetmezsin ayrıca en fazla bir kaç saatini harcarsın...


  • @O-B-K, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Arkadaşlar merhaba
    Erasmustan dolayı 5 ay yurtışında yaşamıştım burada yaşadığım dönem için herhangi bir adli sicil belgesi almalımıyım? (Mahkemelik herhangi bir durumum olmadı)

    merhaba 6 aydan az olduğu için gerek yok. ilk sayfada @crazycells in hazırlamış olduğu detaylı açıklamaları takip edin orada her şey var.


  • @susadem, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    merhaba,
    çalıştıgım işyerlerini yazmaya çalışırken save yapıyorum fakat bütün çalıştıgım yerlerı yazamadan sistem beni atıyor ama kayıt ettiğim yerleride kayıt etmeiğini görüyorum.
    bir kısır döngü içindeyim.yaptıgım işi tanımlarken uzun oluyor biraz sorun burdan kaynaklanıyor olabilirmi?
    teşekkürler.

    merhaba farklı bir browser kullan özellikle explorer daha iyi


  • @ugr2021, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Amerika'da Greencard'ımın gitmesini istediğim adresim var ancak yaşamak istediğim yere karar vermiş değilim. ABD'de göstermemiz gereken adres yerine de Greencard'ın ulaşmasını istediğimiz adresi yazsak ancak ilk girişimizde farklı bir şehire girsek, bu bir problem oluşturur mu?
    Henüz stajyer avukatım, ekim-kasım ayları arasında avukat olacağım. Meslek seçenegine hangi mesleği işaretlemem gerekir? Ve avukat olduğumda formu tekrardan açtırmalı mıyım yoksa mülakatta mı bu durumumdan bahsetmeliyim?

    merhaba

    1-Amerika'da Greencard'ımın gitmesini istediğim adresim var ancak yaşamak istediğim yere karar vermiş değilim. ABD'de göstermemiz gereken adres yerine de Greencard'ın ulaşmasını istediğimiz adresi yazsak ancak ilk girişimizde farklı bir şehire girsek, bu bir problem oluşturur mu?

    Olmaz hatta girişte bile değiştirebilirsiniz
    2-Henüz stajyer avukatım, ekim-kasım ayları arasında avukat olacağım. Meslek seçenegine hangi mesleği işaretlemem gerekir? Ve avukat olduğumda formu tekrardan açtırmalı mıyım yoksa mülakatta mı bu durumumdan bahsetmeliyim?
    Sorun olmaz zaten mulakata kadar avukatlıgınızı alacaksınız mülakatta bahsedebilirsiniz


  • @Greylist, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    1-şuanda yaşadığım yer 2-askerlik 3- okul 4- eskiden az süreliğine yaşadığım adresi hatırlamadığım ev şeklinde mi yazmam gerekiyor yoksa hiç bir şeyi kurcalamayıp şuan yaşadığım yeri belirtip geçmem mi gerekiyor?
    2- Amerika da Kalifornia da kayın biraderim yaşıyor , eşimin dayısı ise new york da yaşıyor fakat bu ikisi birbirleriyle hiç görüşmüyor ve konuşmuyorlar bizde dayı ve kayın biraderle çok sıkı fıkı değiliz, Amerika da green kartın elimize ulaşacağı bir adres yazma kısmına bu ikisini de yazmak istemiyorum fakat zorda kaldım ve kayın biraderi yazdım diye düşünecek olursak, kaynımın bu adresi yazdığımdan ve bilgilerini verdiğimden haberi OLURMU????? adres bilgilerini yazdığımdan haberi olmayacaksa ben kaynımın adres bilgilerini vermek istiyorum...
    Fakat Eşim hiç bir şekilde abisinin adresini yazmamı istemiyor! Eğer gidişimiz onaylandı ve gerçekten green kartımızı aldık diye düşünecek olursak şu bir gerçek ki ilk gideceğimiz yer kayın biraderimin yanı yani kalifornia olacak

    merhaba olabildiğince doğru yanıtlar vermeye çalışın ufak çok eski ufak detaylar önemli değil kimse 25 yıl öncesinin araştırmasını yapmayacak o nedenle 1-şuanda yaşadığım yer 2-askerlik 3- okul 4- eskiden az süreliğine yaşadığım adres sıralamasını düzgün bir şekilde yapmanız yeterli olur.

    2- Amerika da Kalifornia da kayın biraderim yaşıyor , eşimin dayısı ise new york da yaşıyor fakat bu ikisi birbirleriyle hiç görüşmüyor ve konuşmuyorlar bizde dayı ve kayın biraderle çok sıkı fıkı değiliz, Amerika da green kartın elimize ulaşacağı bir adres yazma kısmına bu ikisini de yazmak istemiyorum fakat zorda kaldım ve kayın biraderi yazdım diye düşünecek olursak, kaynımın bu adresi yazdığımdan ve bilgilerini verdiğimden haberi OLURMU?????

    Olmaz ama böyle biraz sıkıntılı bir durumunuz varsa mülakata kadar bir adres yazmayın adres kısmını N/A olarak boş bırakın mülakata kadar durumunuza bakın en son mülakatta GC gideceğiniz adresi yazarsınız o zamana belki durumunuz netleşir.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

53
Çevrimiçi

41.1k
Kullanıcı

4.4k
Konu

427.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum