Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @remeus, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Merhaba;
    Bu seneki talihlilerden biriyim. DS-260 formunu doldurmak için evlilik işlemlerini tamamlamamı mı önerirsiniz? Daha sonra case açtırıp revizyon talebinde bulunmak daha mı doğru olur?
    Bu soruların cevaplarını siz bu mesajı gördüğünüzde araştırıyor olacağım. İlerleyen süreçlerde kazanan arkadaşlara bol şans diliyorum.
    Listeye ekleme konusunda 9. arkadaşın üstüne mi altına mı ekleyeceğimi bilemedim. Bir mesaj atarsanız halledelim.
    Sevgilerle
    Reha

    Siz isminizi en alta ekleyebilirsiniz, zaten talihlilerden birileri illaki belgeyi duzenliyor sonra...

    Yakin zamanda evlilik plani yapiyorsaniz, hizlica evlenip formlari o sekilde doldurmanizi tavsiye ederim. Zaten numaraniz oldukca kucuk, ilk aylarda sira gelecek...

  • Yasaklı

    Tekrar merhaba. DS260 Formunu doldurmak istiyorum ama ''Your request cannot be processed at this time.'' Hatası alıyorum bu normal mi ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ametdgn, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Merhaba,

    DV2021 sonuçlarında ilk 50.000 aday arasında yer alıyoruz. Green carda başvuru yaparken kendim başvuru yaptım. Eşime ve 17 aylık bebeğimize pasaport alamamıştık. Şimdi bana çıktığı için, DS 260 formunda eşimin ve bebeğin de bilgilerini gireceğiz. Onlara da hemen pasaport çıkartalım mı? Ayrıca DS 260 formuna bilgileri doldurmakla eşim ve bebeğimiz için otomatik olarak green card başvurusunda bulunmuş oluyor muyuz?

    Evet, herkesin bir pasaportu olmasi gerekiyor vize alabilmek icin.

    DS-260 formunu doldurup gonderince, KCC'den haber beklemeniz gerekiyor.

    Bu konunun ilk iletisini anlayana kadar okumaniz gerekiyor, ilk seferde her seyi anlamaniz cok zor, o nedenle tekrar okumaktan cekinmeyin.

    Ayrica: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Yusuf-UZUN, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Case numaram 30 bilerde. Numarası büyük olmak green card'ı almak için nasıl bir risktir ?

    sira gelme ihtimali hala yuksek, cok yuksek bir numara degil ama beklemeniz gerekecek... surecin nasil isledigini anladiginiza emin olmalisiniz...

    Ayrica: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin


  • @Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Tekrar merhaba. DS260 Formunu doldurmak istiyorum ama ''Your request cannot be processed at this time.'' Hatası alıyorum bu normal mi ?

    Merhaba Bu aralar normaldir yoğunluk fazladır kullandığınız karakterleri dikkat edin. Bir de başka browser deneyin. Ben doldururken Explorer da daha rahat çalıştım Chrome da sürekli sistem dışına atılıyorumdum özellikle adres giderken cok zorluk cekmistim.


  • merhaba, kazanan herkese tebrikler. surecle ilgili @crazycells her zamanki gibi sizlere yardimci olmak icin elinden geleni yapacaktir. Vakti zamaninda bana da bircok sorumda yardimci olmustur, kendisine bir kez daha tesekkur ederim ayrica forumun diger eski kullanicilarina da. Paylasim sebebime gelirsek gecenlerde bir arkadas ozelden sordu, ben kendi surecimde genelden farkli deneyim yasadim ve mutlaka az da olsa ayni sureci yasayacak arkadaslar olacaktir. saglik muayenesinde tuberkuloz suphesiyle benden balgam testi istemislerdi ve 3 gun ust uste balgam ornegi alinmisti(ekstra maliyet tabiki hatirladigim 900 tl civarinda tutmustu) sonucun cikmasi hatirladigim kadariyla 8 hafta surmustu. sonucunda aktif tuberkuloz cikmadi. Sonucun cikmasiyla birlikte abdye giris icin verilen 6 ay sure bana 3 ay olarak iletilmisti. abdye giris yaptiktan sonra bulundugum adrese eyaletin atadigi bir saglik kurumundan tarafima mektup gonderildi. Tuberkuloz icin tetkik yapilacagi ve bunlarin ucretsiz uygulanacagi yazisini aldiktan sonra ilgili kurumu arayip randevu aldim. Yapilan testler sonucunda tuberkuloz bulgusuna rastlanmadi ve bu konudaki surecim tamamlanmis oldu. Rastlanti midir bilemiyorum greencardim adresime ulasmasi zaman aldi ve bu islemler ardindan geldi. Kurumdaki doktorla konuyla alakali konustugumuzda bizim cografyadan cok insanla muhatap olduklari ve bunun temel sebebinin erken yasta uygulanan verem asisi oldugu bilgisini vermisti. Hatta tuberkuloz ihtimalimin cok dusuk oldugunu ve bikac ihtimalden bahsetmisti ki onunla ilgili de kisa sure ilac tedavisiyle sorunsuz sureci asacagimizdan bahsetmisti.Neyse ki bunlara gerek kalmadi. Sonuc olarak vize suresince tuberkuloz ihtimaliyle balgam testi talep edilen arkadaslarin belirti tasimadigi surece endiselenecek durumlari olmadigini belirtmek istedim. Ayrica Abd'deki bicok kisinin alternatif yollarla ulke icinde greencard sureci yasarken ayni sureclerle karsilastigini ogrenmistim. Kazanan arkadaslarin seruveni yeni basliyor. Doya doya bu heyecani yasayin arkadaslar. Yolunuz acik olsun.


  • Merhabalar, 2021 talihlisiyim ds-260 formunu doldurmaya calisiyorum fakat bir problemim var.
    ben 2018-2019 arası 9 ay süre ile amerikada bulundum (statum j1 idi daha sonrasında b2 ya cevirmistim)
    adres bilgisi isterken bu 9 aylık bosluk kalıyor bu bosluğu normal trdeki evimin adresini mi yazmalıyım? yoksa amerikada yaşadıgım yeri mi? tesekkurler

  • Yasaklı

    @ZoZO Teşekkür ederim. 🙂


  • Merhabalar, para gösterme konusunda spesifik bir soru sormak istiyorum. Benim Amerika'da 2 yıllık bir şirketim var. Bu şirketin banka hesabında 20k$ var ancak bu banka hesabı yerel bir banka hesabı değil, bir şirkete ait sanal banka hesabı. (İsmi Payoneer, Mercury adında bir bankada da hesabım var parayı oraya da aktarabilirim o yüzden sorum 2 banka için de geçerli olsun) Sanal bir banka hesabı olduğu için yerel banka hesapların sağladığı bazı avantajlardan yararlanamıyorum (Örneğin cüzdan alamıyorum, banka kartı ile atmden para yatıramıyorum, transferlerde %5lere varan komisyonlar ödüyorum vb.). Bu parayı nasıl göstereceğimi bilemiyorum. Ülkeye parayı sokmam ve çıkartmam demek benim bu parayı direkt olarak muhasebesel anlamda gider kalemine yazamamam, yani parayı vergiye koymam demek oluyor. Diğer yandan inanılmaz maliyetli oluyor. Ne yapmam gerekiyor?


  • Bu ileti silindi!

  • Herkese merhabalar,

    Current'ı anlamak için şöyle spesifik bir soru sormak istiyorum:
    Örneğin 2020 bulletinlerine bakarsak mayısta 30.000 iken haziran ayında CURRENT oluyor. Bunun her numaranın aktif olduğu anlamına geldiğini söylemişsiniz.

    Bu durum avrupa bölgesindeki her kazananın görüşme kazandığı anlamına mı geliyor?

    Teşekkürler.


  • @Cengstro, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Herkese merhabalar,

    Current'ı anlamak için şöyle spesifik bir soru sormak istiyorum:
    Örneğin 2020 bulletinlerine bakarsak mayısta 30.000 iken haziran ayında CURRENT oluyor. Bunun her numaranın aktif olduğu anlamına geldiğini söylemişsiniz.

    Bu durum avrupa bölgesindeki her kazananın görüşme kazandığı anlamına mı geliyor?

    Teşekkürler.

    Merhaba Numaraların current olması Tüm dosyaların KCC tarafından işleme alıp konsolosluğa gönderilmesi anlamına geliyor. Normal koşullarda evet current olunan yıllarda tüm numaralar vize koşullarını sağladı ise vizelerini alıyor. Lakin bu yılı takip ettiyeseniz tüm numraların aktif olmasına ragmen halen bir risk taşımakta.

  • ⭐⭐

    @It-s-thilda Tebrik ederim öncelikle. Amerikada bulunduğunuz adresinizi yazarsanız daha doğru olur. Nitekim fiilen Amerikada bulunmuşsunuz.
    Ayrıca imzanıza bilgilerinizi girerseniz bundan sonra ki sorularınızda imzaniz dikkate alınarak daha doğru cevaplar verilebilecektir.

  • ⭐⭐

    @FurkanOzden Bankada ki paranızı konsolosluğa kanitlayacaginiz bir cıktı, belge veya doküman alamiyormusunuz? Şirketin size ait olduğunu kanıtlayan belgeler ile bu sanal bankada ki paranın şirket ile veya sizin ile olan ilişkisini kanıtlayan belgeler ile bu sorunu aşabilirsiniz diye düşünüyorum.


  • @Drywall Hesap özeti dökümanı alabiliyorum. Bu yeterli olur mu? Çünkü cüzdan konusu geçiyor kanıtlama anlamında.


  • @Drywall imza girmek için ugrastım fakat hatalı kullanıcı adı diyor sadece imzaya veri girmeme rağmen çözemedim.

  • ⭐⭐

    @FurkanOzden Hesap özetini onaylı bir sekilde alırsanız yeterli olacaktır. Neticede size ait bir para ve Amerikan bankasında. Ve bu parayı istediğiniz zaman kullanma hakkına ve olanağına sahipsiniz.

  • ⭐⭐

    @It-s-thilda Profil Düzenleme modülünden mi denediniz olmadı?


  • @Drywall evet herhangi bir bilgi giremiyorum hatalı kullanıcı diyor

  • ⭐⭐

    @It-s-thilda @crazycells ile irtibata geçmeniz gerekecek.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

39
Çevrimiçi

41.1k
Kullanıcı

4.4k
Konu

427.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum