Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Falcon 9 Fırlatılışı - Space X

Gündem
23 12 617 7

Benzer Başlıklar

• World Cup 2026 - FIFA Dünya kupası

Gündem
    69
    7 Oy
    69 İleti
    2k Bakış
    Emre KurtulmuşE
    @mahmutceliker verilmeyen gol bencede biraz havada kaldı. Ancak kırmızı kart kesinlikle haklı bir karttı hatta enzo daha erkende kırmızı görebilirdi hakem görmezlikten geldi. İlk sarı kartı itirazdan yedi enzo, hakem kartı gösterdikten sonra arkasını dönmüşken enzo hakemi alkışladı buradada istese sarı kart çıkarıp direk oyundan atabilirdi ama görmezden geldiler. Arjantin lehine atlanan diyebileceğimiz tek şey bence cucurellanın ağzını yarım kapatarak messiyle konuşmaya çalışmasıydı kural gereği buradan kırmızı gösterilebilirdi ancak maalesef bu kural yoruma açık bırakıldı ve ikililikler oluştu bu konu hakkında. Net olan iki şey var bana göre birincisi hakeden kazandı bir diğeride arjantin dünya genelinde sempatisini kaybettirdi bence
  • DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

Gündem
    1k
    8 Oy
    1k İleti
    71k Bakış
    SavageS
    @erenotti Tesekkurler yanit icin, bu belirsizlikler icerisinde bir cozum olmasa bile insanin fikir alisverisine ihtiyaci oluyor. Ozellilkle yargilanmadan iletisim kurabilmek cok degerli.
  • USCIS Başvuru Ücretlerinde Güncelleme (1 Ocak 2026)

Gündem
    2
    0 Oy
    2 İleti
    479 Bakış
    E
    Başlıklar iltica (HR1) ile ilgili. DV ile alakalı bir konu değil
  • 53 Oy
    42 İleti
    1k Bakış
    ikizbabasiI
    Emeğine sağlık,çok gurur duydum.Başarılarının devamını canı gönülden diliyorum @crazycells
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k