Falcon 9 Fırlatılışı - Space X
-
-
direkt canli yayin linkini koyalim hatta :)
-
@crazycells benim sonra aklıma geldi koymuş oldum artık :) teşekkürler
-
bende barış özcan'ın linkini koyam
https://dlive.tv/BarisOzcan -
an itibari ile ertelendi
-
@Rhonster hava da güzel ama
-
30 Mayıs cumartesi saat 22:22 ertelendi.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=-aoAGdYXp_4&feature=youtu.be dakika 20 de sağ tarafdaki görüntünü ortasında fare görülüyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
-
@Voom evet, hakkaten benziyor :) hemen ondan sonra roketin acisi degismeye basliyor, belli ki aciyi degistirmek icin parcalari oynatiyorlar.
-
@crazycells, içinde söyledi: Falcon 9 Fırlatılışı - Space X
@Voom evet, hakkaten benziyor :) hemen ondan sonra roketin acisi degismeye basliyor, belli ki aciyi degistirmek icin parcalari oynatiyorlar.
dünya düzmüdür sayın @crazycells :D
-
@crazycells ben çok şaşırdım görünce gerçek mi değil mi diye henüz bir cevap bulamadım gerçekse çünkü herşey yalan oluyor :) ayrıca aynı videoda 28:43 de sol tarafda uzaydan karton geçiyor noluyor ya ?
-
@Voom, içinde söyledi: Falcon 9 Fırlatılışı - Space X
@crazycells ben çok şaşırdım görünce gerçek mi değil mi diye henüz bir cevap bulamadım gerçekse çünkü herşey yalan oluyor :) ayrıca aynı videoda 28:43 de sol tarafda uzaydan karton geçiyor noluyor ya ?
Ya uzay dökülüyorsa :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Rhonster, içinde söyledi: Falcon 9 Fırlatılışı - Space X
@crazycells, içinde söyledi: Falcon 9 Fırlatılışı - Space X
dünya düzmüdür sayın @crazycells :D
onlar; kafa ütülemeyi iyi bildiklerinden ,dünyayı da jilet gibi düz yapmaları muhtemel
-
An itibariyle fırlatıldı. :)
-
@crazycells bu fare olayı sıvı oksijenmiş fare değilmiş aslında :)
-
@Voom, içinde söyledi: Falcon 9 Fırlatılışı - Space X
@crazycells bu fare olayı sıvı oksijenmiş fare değilmiş aslında :)
aynen öyle damlacık o
-
Ve mutlu son :D

-
O degilde adamlar zamanlama olarak, salgin falan derken tamda iyi bir zamanda uzaklastilar dunyadan.
-
@FreeMen, içinde söyledi: Falcon 9 Fırlatılışı - Space X
Ve mutlu son :D

Resmen vizyon kokuyor bu fotoğraf 👍👏🏻
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum