ilişkilerde kültür çatışması (Anna & Mürsel)
-
Arkadaslar,
Bana verilen ozeti aktariyorum, lutfen yanlis soyledigim seyleri duzeltmekten cekinmeyin... Facebook grubuna aktarilmisti, ozellikle farkli kulturlerden kisilerin iliskilerinden bir seyler ogrenebilmemiz amaciyla buraya da aktariyorum...
Anna ve Mursel, facebook'ta bir aricilik grubunda tanisiyorlar... Mursel abimiz Antalyali; Anna yengemiz de Nebraskali... Sonra ciftimiz birbirlerine asik oluyorlar ve Mursel, Amerika'ya gidiyor... Anna'nin Turkcesi, Mursel'in de Ingilizcesi zayif...
TLC'de farkli ulkelerden sevgililerin bulustugu "90 Day Fiancé" adli bir programa (90 gun nisanlilik) konuk oluyorlar... 90 gun sonunda evlilige karar verirlerse evlenecekler, eger karar veremezlerse Mursel ABD'den geri donecek.
https://www.youtube.com/watch?v=CiAOQBFn03U
Benim konuya katkim bu kadar :) Ama gordugum kadariyla su an Turkiye'de populerler ve herkes ciftimiz hakkinda konusmayi seviyor :) O nedenle gerisini forum uyelerine birakiyorum :)
-
Arkadaslar iki farkli dil ve kulturden gelen insanlarin aile kurmasi mumkun ama cok zor. Benzetme yapacak olursak ''bir yerden baska bir yere giderken duz asfalt yolu tercih etmeyip daglari ,tepeleri ,vadileri gecerek hedefe ulasmak''olarak tarif edebilecegimiz yasam tarzidir.Ben bunu bizzat yasiyorum .Ancak yurtdisinda dogmus yada buyumus Turk kokenliler icin bu gecerli degil.Onlar dil ve kulturunu ebeveynlerinin dil ve kulturleri kadar iyi bildikleri o ulkenin insanlarindan birisi ile aile kurabilirler .Hatta onlar icin daha kolay bile olabilir.
-
@crazycells, içinde söyledi: ilişkilerde kültür çatışması (Anna & Mürsel)
Arkadaslar,
Bana verilen ozeti aktariyorum, lutfen yanlis soyledigim seyleri duzeltmekten cekinmeyin... Facebook grubuna aktarilmisti, ozellikle farkli kulturlerden kisilerin iliskilerinden bir seyler ogrenebilmemiz amaciyla buraya da aktariyorum...
Anna ve Mursel, facebook'ta bir aricilik grubunda tanisiyorlar... Mursel abimiz Antalyali; Anna yengemiz de Nebraskali... Sonra ciftimiz birbirlerine asik oluyorlar ve Mursel, Amerika'ya gidiyor... Anna'nin Turkcesi, Mursel'in de Ingilizcesi zayif...
TLC'de farkli ulkelerden sevgililerin bulustugu "90 Day Fiancé" adli bir programa (90 gun nisanlilik) konuk oluyorlar... 90 gun sonunda evlilige karar verirlerse evlenecekler, eger karar veremezlerse Mursel ABD'den geri donecek.
https://www.youtube.com/watch?v=CiAOQBFn03U
Benim konuya katkim bu kadar :) Ama gordugum kadariyla su an Turkiye'de populerler ve herkes ciftimiz hakkinda konusmayi seviyor :) O nedenle gerisini forum uyelerine birakiyorum :)
ben reklamlarda bir sahneye denk geldim yemek yiyorlardı Mürsel abimiz çatalı batırıp bu domuz mu deyince kahkahayı basıp kapattıydım :D bildiğim tek şey bu :D
-
Son gunlerde en keyif aldigim program oldu. Cok dogal , tatli bir cift. Mutluluklari daim olsun 🥰
-
-
...Mursel abimiz Antalyali...
38 yaşındaki adama "abi" diyorsan bana da abi demen lazım sayın @crazycells :)
-
@knnrn, içinde söyledi: ilişkilerde kültür çatışması (Anna & Mürsel)
...Mursel abimiz Antalyali...
38 yaşındaki adama "abi" diyorsan bana da abi demen lazım sayın @crazycells :)
alıcam kırbacı vuracam abiyi vuracam abiyi :D
-
Yakında Mürsel beyi formumuzda görürüz hangi formları doldurmak gerek hangi evrakları hazırlamalıyım diye yazmaya başlar.
-
@knnrn :D
-
@aoakkaya, içinde söyledi: ilişkilerde kültür çatışması (Anna & Mürsel)
Yakında Mürsel beyi formumuzda görürüz hangi formları doldurmak gerek hangi evrakları hazırlamalıyım diye yazmaya başlar.
aynen :) ben de simdiden yazayim eger Mursel Bey foruma gelirse su basliklari incelemeli:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3400/i-944-formunu-doldururken-nelere-dikkat-edilmeli/
-
@crazycells Harikasınız hemen ilgili konuların linkini eklemişsiniz. 🤠 Acaba ilk ABD girişi B1/B2 den mi olmuş mudur? B1/B2 den olmuş ise şuanki tv bir program sayesinde bir gelir elde etmiş olması bir sıkıntı yaratır mı sonraki vize süreçleri (K1, vs) ve green card için?
Elbette TLC deki bu program bir ücret ödüyordur bu çifte.
Neleri merak ettim bende böyle ya diye kafam da delice sorular 🙂 -
@aoakkaya :D
-
ben bu proğramı izleyince amerikaya gitmek için karşıdaki herşeyi yapıyor tabi ilişki yürür mü bilmiyorum ukraynalı hemen çocuk yapacam diyordu niye garanti oluyor brezilyalı kadına hayat kadını muamelesi yapmışlar mesela proğramdan gördüğüm kültür çatışması illa oluyor ama proğramda zaten şunu sanırım irdeliyorlar gerçekten sevgi mi menfaat mi? ha bunların yarısı hüsrandır kesin çünkü süreç uzun ve insanlar yıpranıyor ister istemez
-
@haymatlos_ hocam , kadına hayat kadını muamelesi yapılmasının sebebi , sabıka kaydı olmasından dolayı
programın amacı zaten çok belli , greencard alma similatör diyede değiştirile bilir...
-
@AgeGuns o detayı bilmiyordum :)) sadece özette bana böyle davrandılar vs. duyunca tabi k1 vizeye başvurmak isteyenlere yol da gösteriyor bir mürsel olamadım :))
-
Ayrılmışlar bu arada :)
-
@Edelweiss tamam işte bir şekilde hepsi yürümüyor bu ilişkilerin :))
-
@Edelweiss https://www.instagram.com/annamcampisi/?hl=tr
Kendisinin Instagram hesabı bu. Ayrılmamış gibi görünüyorlar.
https://www.instagram.com/mybalbox/?hl=tr
Bu da Mürsel efendinin Instagram'ı. Evet, stalkta üstüme yoktur. :face_with_tongue:
-
@Haliax :)))
-
@Haliax Haha evet sanirim ayrilmamislar. Yanlis bilgi :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
51
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum