Medicaid Vs. Medicare
-
@knnrn Seyahat sigortaları maksimum 3 aylık olur diye duydum. Ancak TR'de 1 yıla kadar sigorta yapan firmalar var. Bunlar 3 ay sonra geçersiz mi oluyor bilginiz var mı?
-
@Taurus ben balıkesir edremit yetkli acenteyim. Poliçeyi kesebiliyorsun. Ancak Türkiyeden çıkış tarihinden itibaren 90 gün içinde YURTDIŞINDA BAŞINA BİR ŞEY GELİRSE KARŞILAR. 90 günden sonra yurtdışında ki aldığın dekontların ödemesini alamazsın.

-
@Taurus, içinde söyledi: Medicaid Vs. Medicare
@knnrn Seyahat sigortaları maksimum 3 aylık olur diye duydum. Ancak TR'de 1 yıla kadar sigorta yapan firmalar var. Bunlar 3 ay sonra geçersiz mi oluyor bilginiz var mı?
@ayvalik10 yanıt vermiş. Seyahat sigortası uzun vadede mantıklı değil.
-
Bu durumda ABD'de turist olarak 6 ay kalacak birisi nasıl sigorta yapmalı?
-
@Taurus, içinde söyledi: Medicaid Vs. Medicare
Bu durumda ABD'de turist olarak 6 ay kalacak birisi nasıl sigorta yapmalı?
"Health insurance for temporary visa" diye aratınca şuna benzer siteler bulabilirsiniz:
https://www.visitorscoverage.com/short-term-health-insurance-plans/Sayın @ayvalik10 poliçeleri inceleyip size öneride bulunabilir.
-
@Taurus hangi bölgeye gideceksen ona göre bakmamız lazım çünkü her planın geçerli olmadığı yerlerin isimleri yazıyor
-
Bu durumda; O eyalet senin, bu eyalet benim dolaşan birisi orada kısa süreli (1 er aylık) sigortalar yaptırmalı doğru mu? Çünkü TR'den çıkarken 6 ay kalacağımı biliyorum da, nerede ne kadar kalacağımı bilemiyorum.
-
@Taurus olurda 5 mayısta green kart çıkarsa amerika da çalışacağım acentede ki alper beye whatsapp yazdım oda bunu gönderdi bir incele istersen
https://producer.imglobal.com/international-insurance-plans.aspx?imgac=536066&app_method=2&svi=1Burada Patriot America Plus sececeksinz
-
Merhaba ,virus zamani Medicaid e basvurmustuk ineligible mektubu geldi . Greencardlarimiz hala yok ortada uscisin acilmasini bekliyoruz. 4 yasindaki oglum icin muhakkak eyalet sisteminden yararlanmak istiyorum. Ne yapmam lazim bilgisi olan varmi ?
-
@HockeyUmpire2 Gelir gelmez (90 gün içinde) Healthcare.gov üzerinden başvuru yapmak gerekir. Siz ne şekilde başvuru yaptınız?
-
@knnrn biz ilk girisimizi 2019 ekim sonu yapip bir hafta kalip tr 'ye donmustuk. 8 martta girdik ,virus felan olunca myaccsess Florida 'dan online basvurmustuk ve 1 mayista da telefon interview yapmistik.
-
@HockeyUmpire2 Ben forumda defalarca yazmama rağmen herkes gittiği eyaletin sitesi üzerinden başvuru yapıyor ve red yanıtı alıyor. Federal program web sitesinden başvuru yapanlar ise genelde sıkıntı yaşamadan sağlık sigortası alabildi.
-
@knnrn Herkes demeyelim bizim Texas’in kendi sitesinden basvurumuz onaylanmisti. :-)
-
@knnrn nasil ulasabilirim yazilariniza ? suan sadece ssn ve pasaporttaki muhurlerimiz var elimizde.
-
@HockeyUmpire2 SSN yeterli. Sadece Healthcare.gov web sitesine girip bilgileriniz girmeniz gerekiyor. Sistem adım adım yönlendirecek.
-
@keysnambır Genelde güney eyaletlerin sağlık programları mümkün olduğunca sizi kapsam dışı bırakmak için kurulmuş, çünkü adamlar bu hizmeti vermek istemiyor. Federal programdan talep gelirse reddetmek daha zor oluyor onlara.
-
@knnrn cok tesekkur ederim. Sagolun
-
medicaid 3k dolar altı gelir olsa dahi alamayanlar oluyormuş doğru mu ?
-
@Voom, içinde söyledi: Medicaid Vs. Medicare
medicaid 3k dolar altı gelir olsa dahi alamayanlar oluyormuş doğru mu ?
Sanırım eyaletten eyalete değişiyor bu gelir-madecaid ilişkisi fakat kazanılan para ile birlikte ailedeki kişi sayısı da önemli. Virginia için bilgiler şöyle:

-
@mydream healthcare.gov sitesinden baktım biraz silver gold vs farklı planlar var çok aklıma takıldı şu sağlık konusu kronik bir hastayım ben 2 3 ilaç kullanıyorum ve senede bir doktor kontrolü ve endoskopi oluyorum endoskopi 1 - 3k dolar arası değişiyormuş acaba benim sağlık harcamalarımı ve sigortamın aşağı yukarı kaç para geleceğini hesaplayabilirmiyiz özelden yardımcı olabilirmisiniz sağlık konusunda bilginiz varsa yada olan varsa şu konuyu kafamada çözebilsem çok rahatlıyacağım teşekkürler şimdiden
mesela florida için şöyle birşey buldum

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum