Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da İş Arama Süreci ve Tavsiyeler

Sabitlendi İş Alanları ve Meslekler
514 169 82.8k 213

Benzer Başlıklar

• Amerika'da 50.000 Dolar ile ne iş yapılır?

İş Alanları ve Meslekler
    2
    2 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @niko61, içinde söyledi: Amerika'da 50.000 Dolar ile ne iş yapılır? Herkese selamlar. Amerika'ya 50 bin dolar ile gelen birisi ne tür bir iş yapabilir? Aklıma uber black geliyor ama onu da ilk 1 sene yapamıyormuşsunuz. Tecrübeli büyüklerimin tavsiyesine açığım. Şimdiden teşekkür ederim. Is ve egitim gecmisiniz ile de ilgili kisaca bilgi verin isterseniz.
  • Amerika'da Ticaret ile Uğraşmak

Taşındı İş Alanları ve Meslekler
    14
    1 Oy
    14 İleti
    2k Bakış
    T
    Soru cevapta kalmış başlık malesef. Ben de Türkiye’den tedarik edeceğim çarşaf, yastık kılıfı vs gibi tekstil ürünleri satmak istiyorum. Marshallsta vs gördüğüm havlu tekstil ürünleri hep Türkiye’den. Bir yerden başlamak istiyorum. Ticaret geçmişim yok en mantıklı nerden adım atabilirim?
  • Amerika'ya gitmeden önce iş bulan arkadaşlar var mı?

Taşındı İş Alanları ve Meslekler
    34
    0 Oy
    34 İleti
    8k Bakış
    TuttoSPORTT
    İnanılmaz iş portföyü var ihtiyaç mı fazla yoksa zor mu seçiyorlar bilemedim açıkçası
  • Security Clearance Nedir ve Süreçler

İş Alanları ve Meslekler
    19
    13 Oy
    19 İleti
    9k Bakış
    arnbltA
    Özellikle DC etrafındaki IT alanındaki işlerin çoğunda Clearence isteniyor. Bu ABD vatandaşları içinde geçerli bir durum. En düşük düzeyi Public Trust Security Clearence. Son 5 yıl içinde ABD den 90 günden fazla ayrılmayacaksınız şart olarak.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k