Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Herkese iyi günler, birkaç gün önce KCC'ye attığım maili ve aldığım cevabı paylaşmak istiyorum. Belki yorumlamak isteyen birileri olabilir ya da benzer soruları olanların işine yarayabilir.

    Bu gönderdiğim mail: (Maile dosya numarası, ad soyad ve doğum tarihi bilgilerini de ekledim.)
    "Hello there,
    I sended my files to KCC on 17th October 2019. I got the automatic reply e-mail on same day and "If you don't get any mail about your files situation from KCC in 6 weeks, you can send an e-mail to KCC" was written at that e-mail. I know my case number is current just now and I'm guessing there's more time for my process. I also know the complex situation of the World and things are slowing down. I just wanted to make sure my files had reached you. If it is my turn, I wanted to ask in advance not to experience any delay. I just want to learn the situation.
    Thank you in advance and have a good day."

    Bu da aldığım cevap:
    "Thank you for your inquiry.

    After sending documents to [email protected], you will receive an automatic reply to your email. If there are no attachments, the auto reply explains there are no documents attached to the email. If there are attachments, the auto reply explains we received your email and are currently processing your documents. Please allow time for processing of your documents. Documents are processed in numerical order, based on lottery rank number. Once KCC has processed your documents, we will let you know if anything is missing or if we have received everything needed.

    Due to the novel COVID-19 outbreak all interviews for the DV program have been suspended, it is undetermined when scheduling will resume.

    Please monitor www.travel.state.gov for any updates and contact your DV embassy/consulate if you have additional questions."

    Ben evrakları gönderdikten sonra aldığım mailde "we received your email and are currently processing your documents" cümlesini gördüğüm için evraklarımın ulaştığını anladım bu mailden. Özetle, beklemeye devam diyorlar anladığım kadarıyla.


  • @erdayasin bu e-mail otomatik bir cevap metni, evraklarınızın ulaşıp ulaşmadığını öğrenmek için kcc yi aramak en iyi ve hızlı yöntem olarak gözüküyor


  • @nfs741 hocam telefonda ki gorevli hangi bilgilerimiz ile sorgulama yapiyor acaba?


  • Vaka numaranız doğum tarihi ay gün ve yıl ve müracat onay numarasi


  • Bugün arkadaşa bir daha ara dedim aradığında daha geniş bilgi veririm


  • @Muhtaradana @crazycells merhaba bugün Türkiye saati ile 21:00 Jim hacking 23 nisanda çıkan green card durdurma kararı ile ilgili bir dava vardı bilginiz varmı? Başka bir platformda okudum dava bitmiş sonuç çıkmamış DV lottery ile ilgili de konuşulmuş fakat bir karara çıkmamış. Hakim kanıt istemiş. 60 günlük banda nasıl etkilenirler diye açıklama yapılmış genel olarak tüm etkilenenlerle ilgili ama bir sonuca bağlanamamış. İzleme şansım olmadı konuşulanları aktarıyorum.


  • Bu formda konuşuldu. 182. Sayfadan itibaren.


  • ...................


  • @usanyc hocam ben demin denedim hic kimseye baglanmadan uzun bir konuşma ardindan atıyor. hangi noyu aradınız


  • Merhabalar,
    Konular cok karisik oldugu icin tam anlayamadim.
    Konsoloslarin acilacagi tarih belli mi? , Mulakatlar tahminen ne zaman baslayacak? ve current olan numaralar 2020 sonuna kadar mi yoksa eylul ayi sonuna kadar mi cagirilacak? case no: 43 binlerde.
    Tesekkurler


  • @İrem-Güzel evet yazışmaları şimdi bende okudum

    Executive order kararlarına karşı açılan davaların ana merkezine Dv talihlileri konmalı, anladığım kadarıyla davayı görüşen hakimler 60 günün nasıl etkileyeceğinin ispatını istiyor, eğer bu kararlar sonucunda zamana bağlı mağduriyetler olduğunu ve bunun telafisinin mümkün olmadığı ispat edilirse bizim lehimize karar çıkacağını düşünüyorum

    Aila nın Oregonda açmaya çalıştığı davada dava konusunu sadece 21 yaş altı kişilerin yaş alması yüzünden başka bir statüden değerlendirilmesini sebep göstermesi hem bencillik hemde yetersizdi, aslında bence davayı nasıl kazanacaklarını biliyorlar ama "parayı veren düdüğü çalar" atasözündeki gibi biz para veren müvekkileri olmadığımız için bizi umursamıyorlar sanırım, buda davanın seyrini bence değiştiriyor

    Jim Hacking iyi niyetli bir avukata benziyor ama sanırım dava konusunda iyi çalışmadığını herkes görmüştür

    Yazışmalarda
    The funny thing is that the Judge just asked this question: "Can you please explain me how does the DV visa work"

    Sorması hakimin durumu anlama çabası olarak gördüm, kestirip atmamış ve kanıt istemiş

    Şu anda dava ertelendi sanırım, ilerleyen günler Jim Hacking ne yapabilir göreceğiz, aila nın davasından önce bile Eo kararlarına karşı hareket etmek için dv talihlilerinde case numarası ve diğer bazı bilgileri istediğini biliyorduk, ama neden hakime Eo kararlarından Dv vizelerinin nasıl etkilendiğini ispat edememiş bunu anlamadım, ama anladığımız kadarıyla görüşmenin çoğunluğu dv vizeleri üzerinden gitmiş, umarım daha kurumsal avukatlık büroları bu mağduriyete ilgi gösteririr ve davayı dv vizeleri üzerinden yürütmeyi dener

    Ne yazık ki karşımızda yıllarca hesap, plan yapmış hatta daha önce göçmenliği salgın hastalık riski sebebiyle durdurmaya denemiş bir siyasetçi Stephen Miller var bizde ise maalesef sanırım sadece para kazanmak isteyen Avukat ve ekipleri var, birde Jim Hacking


  • @usanyc tamam sizde evraklarınızı yenileyerek tekrar gönderin lütfen


  • ...................


  • @usanyc özel mesaj gönderdim


  • @Muhtaradana Bizim işimiz Allah’a kalmış.


  • @Muhtaradana 60 günlük ban uzarsa gibi düşünmemiş hakim. 60 gün içinde hiçbir dava yürümüyor şuan kimin kaybı var kanıtla demiş. Zaman vermiş 21 gün yaZıyor. Facebook’u var ordan takip ettim. Avukatın en büyük davasıymış çok heyecanlıymış. Kestirip atmamış hakim en azından. 60 gün uzarsa zaten müvekkil toplarmış. Britsimonsays yazmış.


  • @Semihmete herhalde on beş güne uzatıp uzatmayacağı belli olur artık bugün tam mayıs ortası oldu


  • @mokalimokali konsoloslukların nezaman açılacağı hala belli değil.DV2020 süreci 30 eylülde biter.30 eylül dv2020 nin son vize basım tarihidir bu tarih geçtikten sonra artik vize alamazsınız şansınızı kaybetmiş olursunuz.


  • Arkadaşlar kolay gelsin formu incelemeye pek vaktim olmadığı daha önce paylaşılıp veya paylaşılmadığını bilmiyorum, anladığım kadarıyla sürecin erkene alınması için imza toplanıyor, bu imzaya katkıda bulunursanız veya paylaşırsanız iyi olurdu


  • @takvimcas Uzatılmayacağını düşünüyorum.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

115
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum