[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
https://forums.immigration.com/threads/dv-2020-all-selectees.340760/ Bu formda konuşuldu. 182. Sayfadan itibaren.
-
...................
-
@usanyc hocam ben demin denedim hic kimseye baglanmadan uzun bir konuşma ardindan atıyor. hangi noyu aradınız
-
Merhabalar,
Konular cok karisik oldugu icin tam anlayamadim.
Konsoloslarin acilacagi tarih belli mi? , Mulakatlar tahminen ne zaman baslayacak? ve current olan numaralar 2020 sonuna kadar mi yoksa eylul ayi sonuna kadar mi cagirilacak? case no: 43 binlerde.
Tesekkurler -
@İrem-Güzel evet yazışmaları şimdi bende okudum
Executive order kararlarına karşı açılan davaların ana merkezine Dv talihlileri konmalı, anladığım kadarıyla davayı görüşen hakimler 60 günün nasıl etkileyeceğinin ispatını istiyor, eğer bu kararlar sonucunda zamana bağlı mağduriyetler olduğunu ve bunun telafisinin mümkün olmadığı ispat edilirse bizim lehimize karar çıkacağını düşünüyorum
Aila nın Oregonda açmaya çalıştığı davada dava konusunu sadece 21 yaş altı kişilerin yaş alması yüzünden başka bir statüden değerlendirilmesini sebep göstermesi hem bencillik hemde yetersizdi, aslında bence davayı nasıl kazanacaklarını biliyorlar ama "parayı veren düdüğü çalar" atasözündeki gibi biz para veren müvekkileri olmadığımız için bizi umursamıyorlar sanırım, buda davanın seyrini bence değiştiriyor
Jim Hacking iyi niyetli bir avukata benziyor ama sanırım dava konusunda iyi çalışmadığını herkes görmüştür
Yazışmalarda
The funny thing is that the Judge just asked this question: "Can you please explain me how does the DV visa work"Sorması hakimin durumu anlama çabası olarak gördüm, kestirip atmamış ve kanıt istemiş
Şu anda dava ertelendi sanırım, ilerleyen günler Jim Hacking ne yapabilir göreceğiz, aila nın davasından önce bile Eo kararlarına karşı hareket etmek için dv talihlilerinde case numarası ve diğer bazı bilgileri istediğini biliyorduk, ama neden hakime Eo kararlarından Dv vizelerinin nasıl etkilendiğini ispat edememiş bunu anlamadım, ama anladığımız kadarıyla görüşmenin çoğunluğu dv vizeleri üzerinden gitmiş, umarım daha kurumsal avukatlık büroları bu mağduriyete ilgi gösteririr ve davayı dv vizeleri üzerinden yürütmeyi dener
Ne yazık ki karşımızda yıllarca hesap, plan yapmış hatta daha önce göçmenliği salgın hastalık riski sebebiyle durdurmaya denemiş bir siyasetçi Stephen Miller var bizde ise maalesef sanırım sadece para kazanmak isteyen Avukat ve ekipleri var, birde Jim Hacking
-
@usanyc tamam sizde evraklarınızı yenileyerek tekrar gönderin lütfen
-
...................
-
@usanyc özel mesaj gönderdim
-
@Muhtaradana Bizim işimiz Allah’a kalmış.
-
@Muhtaradana 60 günlük ban uzarsa gibi düşünmemiş hakim. 60 gün içinde hiçbir dava yürümüyor şuan kimin kaybı var kanıtla demiş. Zaman vermiş 21 gün yaZıyor. Facebook’u var ordan takip ettim. Avukatın en büyük davasıymış çok heyecanlıymış. Kestirip atmamış hakim en azından. 60 gün uzarsa zaten müvekkil toplarmış. Britsimonsays yazmış.
-
@Semihmete herhalde on beş güne uzatıp uzatmayacağı belli olur artık bugün tam mayıs ortası oldu
-
@mokalimokali konsoloslukların nezaman açılacağı hala belli değil.DV2020 süreci 30 eylülde biter.30 eylül dv2020 nin son vize basım tarihidir bu tarih geçtikten sonra artik vize alamazsınız şansınızı kaybetmiş olursunuz.
-
Arkadaşlar kolay gelsin formu incelemeye pek vaktim olmadığı daha önce paylaşılıp veya paylaşılmadığını bilmiyorum, anladığım kadarıyla sürecin erkene alınması için imza toplanıyor, bu imzaya katkıda bulunursanız veya paylaşırsanız iyi olurdu
https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-are-lucky-ones-selected-dvlottery-2020-please-let-us-not-lose-great-opportunity -
@takvimcas Uzatılmayacağını düşünüyorum.
-
visa bulletin sayfasında boyle bir uyari var bunu nasil yorumlarsiniz?
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html
ve visa bulletin for june ( yani tum numaralarin CURRENT oldugu ay) sayfası çalışmıyor
-
@mkonca bu bisüredir varmış farketmemişiz.
-
@dogodogo bu bir sıkıntı mi... 30.000 sonrası currentini geri mi cektiler yoksa?
-
@mkonca tüm numaraların current olduğu ay mayısta gözüküyor. June bu ay çıkacak visa bulletin hata veriyor.
-
@İrem-Güzel may bulletini 30.000
-
@mkonca may de çıkan visa bulletinde jun verileri var en alta inin current diye görürsünüz. June da çıkacak veriler july için. Ben jun visa bulletini bu ay çıkacak olan diye biliyorum. Yanlışımda olabilir. Ama Mayısın kine girin en altta current duruyor görürsünüz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum