Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)

Taşındı Gündem
752 122 46.3k 122

• @senayw evet

• @Muhammed-Eyüp-Yavuz Muhammed bey siz 20 haziranda sorunduz girişinizi yapabilirsiniz, executive order kararlarında sizi etkileyen bir durum söz konusu değil, umarım o vakitten çok öncesinde karşılıklı yolcu uçuşları tekrar başlar

• @İrem-Güzel Ayhan bey sever negatifliği, bizde tahminde bulunma hakkımızı kullanalım 😀 kısıtlama 60 gün bile sürmeyecek 😀

• @İrem-Güzel, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)

Avukat Ayhan Öğmenin bugünkü bölümünü izledim. https://m.youtube.com/watch?v=mS6wNm8iJ-M
    60 gün daha uzatır diye tahmin ediyor. Videonun hemen son bölümünde.

Ayhan Öğmen e güvenmenizi önermem daha önceden insanları eksik ve yanlış bilgi yüzünden yanlış yönlendirmesiyle meşhur birisi doğruları bile söylese artık 2 yıldır hiç bir videosuna filan bakmadım.

• Bu ileti silindi!

• @gezgin34
    Çok büyük ihtimal current olup tüm vizeler dağıtılacaktır, ben tüm kalbimle sürecin yeterli olacağına inanıyorum

Ayrıca biz başka bir uzatma olacağını düşünmüyoruz, maalesef greencard alma yöntemlerinin her zaman yumuşak karnı dv Lottery çekilişi olmuştur, Executive order o kadar dikkatli hazırlanmış ki, eğer geçici vize tarım işçileri veya sağlık alanında çalışanları kapsasaydı muhtemelen daha çok itiraz olacaktı

Ama Amerika'da ki Eo kararlarına gelen tepkilere bakıldığında genel bir memnuniyet söz konusu ( Hb1 vizelerini kapsamadığı için bir tepki var ama buda azınlıkta)
    Etki ve kapsamı çok kısıtlı bir karardan bahsediyoruz
    Bizimde tahminimiz bu kararlar sadece siyasi bir manevra, Amerikan seçmeninin dikkatini dağıtarak kendine taraftar toplamak amaçlanmış bu arada Stephen Miller in arzusuda yerine getirilmiş oldu

Eğer gerçekten kötü bir niyet yoksa bu Executive order uzatılmayacaktır,hatta bugün aldığı kararlar doğrultusunda hedef tahtasına koyduğumuz Trumpa karşı 40-50 gün sonunda sempati bile duyabiliriz

Bu kararları alırken sebep olarak söylediği şeyler bizim için o vakit güzel cümleler olabilir

Kararı kaldırdığını açıklarken
    "Bakın arkadaşlar salgına mücadeleyi benim kararlı duruşumla yendik,işsizlik rakamlarımız büyük bir düşüş eğiliminde ülkemizi açıyoruz ve bu kısıtlamaları kaldırıyoruz" diyebilir

Son olarak arkadaşınız 6 ayı geçirmeden ( tavsiye edilen süre) tekrar giriş yapabilir, hatta ikinci giriş için bu süre 1 yıla kadar esnetildiği oluyor(malum işleri toparlama, ev- araç satımı sebep gösteriliyor + buna covid-19 endişeleride gösterilebilir)

• @zinos yasakların devam ettiği sürece pasaportlara vize basılacağını düşünmüyorum, eğer basılsa ve kişi Amerika'ya uçsa cbp görevlileri her ne kadar ülkeye almıyorum dese bile bunun hukuki sonuçları olabilir, onun için bu riske girmezler

• @takvimcas 27800 2nl mayıs ayı için yanlışlık olmasın😀
    Bende sayın @crazycells in süreç için 3 ay yeterli olacaktır demesine katılıyorum, neredeyse tüm dv süreçlerinde son 3 ay en çok vize verilen aylar olmuştur bu dönemde AP ler bile aylarca sürmediği 2-3 hafta içinde sonuçlandırıldığı oluyor

İşlerimiz yeterki konsolosluklara kalsın ben Ankara konsolosluğu çalışanlarına çok inanıyorum, biraz kendilerini yoracağız ama haklarını helal etsinler, süreç sonunda hepimiz vizelerimizi aldığımızda konsolosluğu çiçeklerle doldururuz 😀

30 Eylül mesai son mesai saatine kadar herkes umudunu korusun bu kısıtlama işi bittiğinde çok hızlı bir maraton bizi bekliyor, enerjimizi o günlere saklayalım

• @Muhtaradana 27800 mayıs o zaman bir ay bir aydır doğru valla bir ay fazla yazmışım bu saatte iyi moral oldu teşekkürler aynen genel olarak durmak yok enerji olumlu havaya devam 😊 hatta durun mesajı bile sileyim sabaha çöp mesaj olmasın ! Teşekkürler

• Göçmenler olmasa ABD olmaz. Boşuna üzülmeyin yani göçmenler ABD ye bağımlı değil ama ABD göçmenlere bağımlıdır. Virüsten sonra düzelir takmayın fazla kafanıza, her şey gibi bu da geçer arkadaşlar. Ben şu an Portland, Oregon dayım, buralar çok güzel ağaçlık her yer masal gibi sizlerde geleceksiniz eminim bu masalsı diyarlara , gül ağacı var, pembe ağaçlar var, anlatılmaz yaşanır ama unutmayın ki Texas çölüne giderseniz bu dediklerim orada yok :D

• @crazycells evet twitterda immigrantbanla bağlantılı tweetleri okurken şu bilgiyle karşılaştım,tweetin yorumlar kısmında K1 için bir belirsizlik olduğu söyleniyor, göçmen olmayan vize olduğu bilindiği halde konsoloslukların yorumu farklı sanırım

• @nicely, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)

Göçmenler olmasa ABD olmaz. Boşuna üzülmeyin yani göçmenler ABD ye bağımlı değil ama ABD göçmenlere bağımlıdır. Virüsten sonra düzelir takmayın fazla kafanıza, her şey gibi bu da geçer arkadaşlar. Ben şu an Portland, Oregon dayım, buralar çok güzel ağaçlık her yer masal gibi sizlerde geleceksiniz eminim bu masalsı diyarlara , gül ağacı var, pembe ağaçlar var, anlatılmaz yaşanır ama unutmayın ki Texas çölüne giderseniz bu dediklerim orada yok :D

Niye hocam austinin dogasi unlu diyolar :D

• https://www.law360.com/articles/1265963/can-trump-end-immigration-wording-matters-scholars-say

Linkteki yazıyı okumanızı tavsiye ederim, gelen kararnamenin yasal dayanağından tutun, hukuk bürolarının görüşü ve devam edip etmeyeceği ile ilgili görüşler detaylıca anlatılmış

• 2019 verileri ile 60 günlük kısıtlamanın tahmini kaç vizeye etki edeceği hesaplanmış, buna göre ayda 26 bin vizenin 2 ay sonundada 52000 bin vizenin engelleneceği düşünülüyor

• @Muhtaradana bir ikinci uzatma olursa 104000 büyük rakam ! Hele bu sene geçen seneye göre biraz daha rutinde ağar aksak gitti sanırım

• Yakında dava açılacak gözüküyor
    Bu bildiri Amerikalılar olarak inandığımız her şeye karşı antitetiktir. Göçmenler, bu krizin ön saflarında, ulusumuzu ve ekonomimizi ilerletmeye yardımcı olmak için önemli işler yapıyorlar.

Yasal işlem yapmaya hazırım

• @takvimcas yani baya ciddi bir rakam elim ayına kadar 150 bine yakın kişinin etkilenmesi hesaplanmış

• @Muhtaradana deri altina dezenfektan enjekte edelim diyen birisinin kararlari sorgulanmali

• ⭐⭐

@DustyBlue Adamı canlı İzlerken , Amerikan vatandaşlarına deterjan için diyecek diye korktum..

• ⭐⭐

@Muhtaradana Açıklanması önemli.Nasıl birşey açıklayacaklar merak ediyorum.

Benzer Başlıklar

• 23 Nisan'imiz kutlu olsun.

Gündem
    4
    0 Oy
    4 İleti
    168 Bakış
    CalibraturboC
    Namaz ayagina cikacam yarin ataturk bayragiyla turlayacam yayan
  • BIDEN'ın Göçmen Vize Yasağını (PP-10014) Kaldırma Kararı (Şubat 2021)

Gündem
    132
    39 Oy
    132 İleti
    6k Bakış
    crazycellsC
    @Hakan-Halid, içinde söyledi: BIDEN'ın Göçmen Vize Yasağını (PP-10014) Kaldırma Kararı (Şubat-2021) Selam beş yıldır ABD vatandaşı biri ile evliyim aklımızda hiç ABD ye gitmek olmadığı için araştırmadık ABD ye gitmek erleşmek istiyoruz ve eşimin bu konuda hiç bir bilgisi yok iki kızımız var izlemem gereken adımlar ne dir burda hangi guruplara yazmam gerek tşkrlr Eger Turkiye'deyseniz su baslikta yazilanlari takip etmeniz lazim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak Eger ABD'deyseniz sayin gucarslan'in yukarida belirttigi basligi takip etmeniz lazim.
  • Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini 31 Mart 2021'e Kadar Durdurma Kararı (1 Ocak 2021)

Gündem
    235
    2 Oy
    235 İleti
    14k Bakış
    crazycellsC
    @Doncarleone, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini 31 Mart 2021'e Kadar Durdurma Kararı (1 Ocak 2021) @crazycells Yani demek istediğim şu gibi, Ben Ab ülkesinde işe başlayacağım kontrat yapıldı ya da eğitim alacağım orada. nvcye yazıp babama refund yapın ya da bana en kısa zamanda mülakat ayarlayın gcardımı alıp o şekilde ab ülkesine gideyim deme şansımı merak ettim. Isterseniz deneyin ama sayin @MySea 'nin dedigi gibi odediginiz ucretlerin nerdeyse tamami non-refundable.
  • Kasim Süleymani Öldürüldü! Emri Donald Trump Verdi

Gündem
    18
    1 Oy
    18 İleti
    439 Bakış
    mehmet.JSM
    @Edelweiss, içinde söyledi: Kasim Süleymani Öldürüldü! Emri Donald Trump Verdi Iran ortadogudaki ABD usleri ve elciliklere saldirmaktan oteye gidemez bence. Bu saldirilari da bolgesel orgutler ile yapar muhtemelen. ABD vs Iran savasi cikacagini sanmiyorum. Aynen katılıyorum
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k