Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)


  • 2012 dv eger dogru hatirliyorsam iptal edilmisti, kazananlar dava bile acmislar ama bir sonuc alinmamisti diye hatirliyorum. dv kazanmak maalesef GC direk almaniza imkan vermiyor , mulakat vs var. bu sene sanssiz gidiyor ama fakirin ekmegi umuttur. hope for the best , prepare for the worst. umarim herkes icin saglikli bir yil olur.


  • @DustyBlue yanılıyorsun talihli olmus, vize alma yolunda olan insanların hazırlıkları var.

    ben evimi arabami sattim belgeleyebilirim abd ye gitmek hesabımda o istenen min tutarli parayı gosterebilmek icin... bunu da dolar yukselmeden yaptim. yapmak istedim. bu sekilde bircok insan var. dostlar belgelerimizi gönderdiğimiz email adresine bunları yazin. pes etmeyin.. vize bitti mi. hayir? 4 te 1'i verilmedi vizelerin. verilecektir vizeler bitmiş olsaydi tamamdi.


  • @DustyBlue güzel kardeşim senin daha o mektubun yok yanlış mıyım?


  • Bu yeni çekiliş olsun olmasın konularını tartışmak çok anlamsız.

    Tek bir gerçek var, DV2020'nin vizeleri en geç 30 Eylül 2020'de basılmak zorunda. Ardından DV2021 süreci başlaycak.

    Kim ne düşünürse düşünsün olacak olan bu.


  • @volkan_ist, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)

    @DustyBlue güzel kardeşim senin daha o mektubun yok yanlış mıyım?

    sizin geçtiğiniz yollardan ben geçtim. bana süreci anlatmayın. o mektupta vize alma garantiniz olmadığı yazıyor, 2021 deki seçimlerle alakanız yok. 30 eylüle kadar zaman var kalkıp 2021 konusunu tartışıyorsunuz.


  • @c172 Muhtemelen böyle yapacaklardır. Ama bu haksızlık olmayacağı anlamına gelmez.


  • @volkan_ist, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)

    @Old-Traveler Bir daha çekiliş yapmaktansa seçtiğim ve evraklarını aldığım adamları bir sonraki yıl tereddütsüz alırım. 2021 de çekiliş falan da yapmam. Bu daha mantıklı ABD yönetimi için.

    2020 talihlisi olmasaydınız ve forumdaki çoğu insan gibi 2021 için çekiliş sonucu bekliyor olsaydınız şu cümleyi kurabilir miydiniz?


  • @mkonca, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)

    @DustyBlue yanılıyorsun talihli olmus, vize alma yolunda olan insanların hazırlıkları var.

    ben evimi arabami sattim belgeleyebilirim abd ye gitmek hesabımda o istenen min tutarli parayı gosterebilmek icin... bunu da dolar yukselmeden yaptim. yapmak istedim. bu sekilde bircok insan var. dostlar belgelerimizi gönderdiğimiz email adresine bunları yazin. pes etmeyin..

    beyfendi/hanımefendi sizin arabanızı satmanızla konunun ne ilgisi var? ben bu çekilişi kazandım zaten insanların neler çektğinide iyi biliyorum. sizi de iyi anlıyorum. ancak biz alamazsak 2021 dekileri boşverin sizce çok mu mantıklı?


  • @crazycells, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)

    @Semihmete, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)

    @crazycells bu ay visa bülteni neden açıklanmadı ? En azından bir fikir verirdi bize

    bilemiyorum, genelde olarak hem konsolosluklarda hem de USCIS'te yavaslama oldugundan gecikmis olabilir.

    Yarın açıklanacak duyumu var, hayırlısı bakalım.


  • @volkan_ist Hocam ortada kazanılmış bir hak yok ki haksızlık olsun. Ayrıca sizin GC'yi %100 alacağınızı düşünüyorum. 50binlere kadar sorun olmaz.


  • @Eren98 Kurmazdım. Umrumda değildi çunku çıktıktan sonra uğraş verdim. Bence sizde öyle yapın. Dediğim gibi 6.5 milyar insandan zerre farkınız yok şuanda.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Semihmete, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)

    Şuan DV2020 sürecinde sorun oldu diye sevinen insanların olduğunu görmek üzüyor bizi.Üstelik bu arkadaşlar böyle bir forum da bunu yapabiliyorlar.Bu forumun amacı herkesi sorunsuz bir şekilde talihlilere yardım ederek göç etmesine yardımcı olmak değilmi ? üzücü bir durum.

    Forumda hickimsenin sevindigini sanmiyorum. Cok gereksiz ve kiskirtici ifadelerde bulunuyorsunuz, bunu durdurmaniz lazim... DV2020 sureci 30 Eylul'de bitecek, DV2021 sureci 1 Ekim'de baslayacak demek yasalara gore ne yasanacagini foruma aktarmak demek... Biz bu durumlari daha once de yasadik, maalesef kendinizi "ozne" olarak dusundugunuz surece bu problemi ve sistemi tarafsiz bir sekilde degerlendiremiyorsunuz. Herkes vize almak ve kendi sureci sorunsuz olsun ister, bu konuda suphe yok. Ama gelin gorun ki, Disisleri Bakanligi ve bagli birimler bu sekilde dusunmuyor ve bunu bu sekilde uygulamiyor...


  • @volkan_ist, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)

    @Eren98 Kurmazdım. Umrumda değildi çunku çıktıktan sonra uğraş verdim. Bence sizde öyle yapın. Dediğim gibi 6.5 milyar insandan zerre farkınız yok şuanda.

    Dürüstlüğünüz için teşekkür ederim. Donald Trump'ta şuan sizin gibi düşünüyor. Kendi ülkemde yaşayanlar dışında kimse umurumda değil, göçmenlik bekleyenlerin Amerika dışında yaşayan milyarlarca insandan zerre farkı yok diyor.


  • @Eren98 Trump haklı zaten bunu tartışmıyorum. Ateşin içerisine bizi çekmediği için şükranlarımı sunuyorum kendisine. Şu dönemde bizi mülakata alsaydı daha buyuk sıkıntıdaydım.


  • bugün şu sıkıntıları yaşayıp sinirlenen, sanki onlar gitmezse herkes mutlu olacak zanneden arkadaşlar. sizden ricam SAYILARLA DV2018 başlığını okuyunda milletin neler yaşadığını görün. şu yaşadıklarınız inanın devede kulak. neden? çünkü haziran sonundan itibaren 3 koca ay var önünüzde ve muhtemelen current olacaksınız. herkes kendi çektiğini biliyor, ancak bencil olmayın. bu forumda olup hiç sevmediğim bazı kişilerin son anda gc almasına sevinmiş biriyim. neden? çünkü bu bir hayal insanlar rüyalarını hayallerini yaşamalı. sevmesek bile yaşamalı. o nedenle bencil olmayın/olmayalım. saygılar.


  • ABD ye gidip pizza dağıtmak için birbirimizi yiyoruz işe bak.



  • @volkan_ist olay pizza dagitmak değil hocam hayallerimizi ve hayallerinizi / hedeflerinizi bu kadar basite indirgemeyiniz.


  • @mkonca Haklısın kardeş.


  • @volkan_ist bence sakin olman lazım. Biten bir süreç yok sizin için. Zor bir durum ama bitmedi bence dv2020. Dv 2021 sizden bağımsız yeni bir çekiliş. Pizza dağıtmaya değilde sizin gibi zihniyete sahip insanlardan kurtulmak için gitmek istiyorum.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

73
Çevrimiçi

40.8k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum